11 állerleukste Nespresso cuphouders


Heeft u een Nespresso apparaat? Dan heb je een Nespresso bekerhouder nodig. Hier vindt u de mooiste bekerhouders die bij uw Nespresso koffiemachine passen. De Nespresso bekerhouder is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ontdek de verschillende types en vind de beste Nespresso bekerhouder voor u.

Het is moeilijk en onpraktisch om losse kopjes vast te houden. Dat is waarom we assistenten hebben. Zo kunt u gemakkelijk bekers in bulk opbergen op een individueel rek, een toren of een bekerhouder met lade. Je kunt ze sorteren op kleur en smaak. Plus een stijlvolle bekerhouder.

Lees er hier alles over:

Veel plezier met je nieuwe designobject op je aanrecht!

TOP 4 NESPRESSO BEKERHOUDERS MET LADE

 1. Amazon Basics met lade (50 kopjes)
 2. KitchenBrothers met glazen lade (60 kopjes)
 3. KitchenBrothers met lade (60 kopjes)
 4. Jay Hill Dienblad voor mokken (60 kopjes)

AMAZON BASIS MET DRIE KOPJES (50 kopjes) 1.

AMAZON BASICS Nespresso cuphouder met lade

De beste Nespresso bekerhouder op Amazon Basics heeft een doosje. Met 11.076 beoordelingen wereldwijd, heeft het een gemiddelde waardering van 4,6 op 5. Het is de best verkochte en meest beoordeelde bekerhouder.

Met de Nespresso koffielade voor 50 kopjes, heeft u genoeg ruimte om 5 kannen op te bergen.

De lade is gemakkelijk te openen en te organiseren. Afmetingen 23 x 38 x 5 cm. Er is een anti-slip mat op de bodem. Dit voorkomt dat de lade van het werkblad glijdt tijdens de koffiebereiding. Deze standaard is ontworpen om uw Nespresso machine te houden.

2. KEUKEN MET GLAZEN LIJN (60 kopjes)

KITCHENBROTHERS capsule houder met lade van glas

Deze KitchenBrothers capsulehouder met lade en glazen plateau biedt plaats aan 6 rijen Nespresso-cups. Dit is gelijk aan 60 kopjes. Met 39 beoordelingen heeft deze bekerhouder een score van 4,7 op 5.

Dankzij het glazen deksel kunt u precies zien welke kopjes u nog hebt. Het is ook leuk omdat je een collage van mokken kunt zien als je verschillende smaken hebt.

De doos is makkelijk omdat je niet veel ruimte verspilt. Je zet je machine erop. De kopjes gaan in de onderste lade. Zo simpel is het.

3. KEUKEN DRIE (60 kopjes)

KitchenBrothers cuphouder met lade Nespresso

Deze bekerhouder met lade van KitchenBrothers is ideaal voor het opbergen van al uw Nespresso-cups. U kunt niet door het deksel kijken, dus uw Nespresso machine maakt een goede indruk. Op deze manier wordt u niet afgeleid van uw machine.

De lade is gemakkelijk te openen. Behalve dat de lade geen glazen deksel heeft, is er ook geen handvat. Je trekt het er aan de voorkant uit, door de achterwand.

Dit is een van de best verkopende Nespresso bekerhouders met lade. Zonder twijfel, het is een goede keuze.

4. Jay Hill (60 kopjes)

Jay Hill cuphouder lade Nespresso (60 stuks)

Deze Jay Hill bekerhouder met lade is dezelfde als die van KitchenBrothers. Er kunnen ook tot 60 glazen type A of B in. Je kunt je Nespresso machine erin zetten. Dankzij de antislipvoetjes komt deze houder niet los.

De kopjes trillen zodra de koffie gezet is. Dit hangt natuurlijk ook af van het type machine dat u hebt. Bekijk de productvideo en vind de goedkoopste leverancier.

Cookinglife product video

J. Colina De kopjeslade kan tot 60 kopjes koffie bevatten. Organiseert 6 verschillende smaken.

TOP 3 NESPRESSO OPVOUWBARE BEKERHOUDERS

 1. Nespresso KRUPS toren-capsulehouder (40 cups)
 2. Ibili Vatcapsule Houder (40 bekers)
 3. Uitloop draaibare bekerhouder (80 glazen)

1. kroonkorf (40 kopjes)

Deze roterende cup toren van KRUPS is geschikt voor Nespresso cups. Wereldwijd zijn er 198 beoordelingen, met een gemiddelde score van 4,4 op 5.

Het is prachtig als je het vult met kopjes. De bolling in het chroom geeft een mooi visueel effect. Het draait ook mooi en glad. En, het komt in een mooie doos, dus het is een perfect cadeau idee.

Nespresso merk B-cups of andere Nespresso merk A-cups (bv. L’Or koffiecups) kunnen ook in deze capsulehouder worden geplaatst.

2. IBILI TAMBORA roestvrij staal (40 kopjes)

Ibili Tambora RVS 40 stuks

Deze Ibili Tambora bekerhouder van roestvrij staal heeft een draaibare voet en draait gemakkelijk rond. Met ruimte voor 40 bekers is het een uitstekende draaibare bekerhouder. Mooi eenvoudig ontwerp en makkelijk te gebruiken. Rated 4.4 uit 5 met 35 beoordelingen.

Er zitten geen anti-slip voetjes onder deze draaibare bekerverdeler. De voet is echter iets zwaarder. Hierdoor kan hij rechtop staan.

3. PIC (80 kopjes)

Peak Coffee Nespresso capsulestandaard

Deze Peak schommelhouder kan tot 80 kopjes bevatten. Vergeleken met andere houders, is dat veel. Met 759 beoordelingen wereldwijd heeft deze Peak Swing een score van 4,7 uit 5 gekregen.

Hij kan 360 graden gedraaid worden. Bovendien is de bodem voorzien van een krasbestendige coating om beschadiging van het aanrecht te voorkomen. De bodem is mooi breed voor duurzaamheid.

De koffiebekerhouder heeft een extra opbergruimte waarin een doos kopjes kan worden geplaatst. Deze stand biedt een geschiedenis van bulk dozen.

SPECIALE NESPRESSO BEKERHOUDER

 1. Brantia bekerhouder met dienblad (30 kopjes)
 2. Nespresso Cactus Bekerhouder (48 cups)
 3. Doos met capsules (40 kopjes)
 4. Koffiezetapparaat voor aan de muur (42 kopjes)

1. BRABANTIA MET BONEN (30 kopjes)

Brabantia koffiecuphouder met bakje

Deze Brabantia koffiehouder met dienblad is mooi en compact. Het dienblad is ontworpen om lepels, suiker of lege kopjes op te bergen. Hij kan in de vaatwasmachine, waardoor hij gemakkelijk weer schoon te maken is.

Een van de beste Nespresso bekerhouders is die van Brabantia. Het heeft zeer goede recensies gekregen, dus is het de moeite waard er hier een te vermelden. Voor zover wij weten, is dit de enige bekerhouder met een dienblad. Zoekt u iets dergelijks? Dan is dit uw ideale apparaat.

Er kunnen 30 kopjes in en hij is gemaakt van roestvrij staal. Met een diameter van 11,4 cm en een hoogte van 19,7 cm is hij zeer compact.

2. STANDHOUDENDE CACTUS (48 kopjes)

Koffie Cuphouder Cactus staand

Deze cactus koffiebekerhouder is geschikt voor Nespresso. Met ruimte voor 48 kopjes, heb je bijna 5 dozen met eten. Je kunt de kopjes gemakkelijk van de “takken” van de cactus tillen. Zo kun je aan elke tak een andere smaak geven.

Deze cactushouder is goed zichtbaar dankzij zijn ontwerp. Het is een echte blikvanger in de keuken. Qua functionaliteit had het iets beter gekund, want een bekerhouder met lade zou praktischer zijn geweest.

3. voor vloeren (40 kopjes)

Capsulehouder voor doosjes

Deze Nespresso capsulehouder is praktisch omdat u uw cup niet per cup hoeft op te bergen. Integendeel. Doe gewoon de hele kan erin. Maar wees voorzichtig. Je moet de bovenkant van de doos voorzichtig openen. Anders vallen alle kopjes eruit.

Er kunnen tot 40 kopjes in. Deze standaard is praktisch omdat hij een rechthoekige vorm heeft.

4. keermuur (42 kopjes)

Koffiecup wandhouder hout naturel

Deze wandbekerhouder is gemaakt van natuurlijk hout De kleine zagerij. Gemaakt van berkenmultiplex van de hoogste kwaliteit met een transparant oppervlak. De kopjes zijn heel gemakkelijk in te brengen, aan beide kanten. Aan de achterkant zijn er ook haken om gemakkelijk op te hangen.

Er is plaats voor 42 Nespresso-cups. U kunt gewoon haken, een spijker of een schroef aan de achterkant hangen. De levertijd is wat lang omdat ze met de hand gezaagd worden.

NESPRESSO VERTUO CAPSULE HOUDER

NESPRESSO VERTUO CAPSULEHOUDER

Bent u op zoek naar een Nespresso Vertuo bekerhouder voor Nespresso Vertuo cups? Peak heeft niet alleen houders voor gewone bekers, maar ook voor Vertuo-bekers. Met deze bekerhouder heb je plaats voor 30 tot 40 bekers.

Kies je voor de extra grote 40-kops versie? Dan passen er nog 3 kopjes dozen in het midden van de standaard. Dit geeft u een totaal van 70 capsules om te bewaren.

Met 52.565 reviews wereldwijd, scoorde het 4.8 op 5. Wat een resultaat!

Welke bekerhouder heb je liever? Laat het me weten in de commentaren. Natuurlijk hoor ik ook graag uw aanvullingen op deze lijst!

Vaak gestelde vragen

Wat is de grootste Nespresso bekerhouder?

Er zijn capsulehouders voor 30, 40, 60 en 80 Nespresso-cups.

Wat is een bekerhouder?

De bekerhouder is een houder voor Nespresso-cups. Zonder bekerhouders zijn ze moeilijk op te bergen. Bekijk hier de meest populaire.

Zijn er bekerhouders met lades?

Ja, hier vind je de 4 mooiste bekerhouders met lades.

Related Tags:

nespresso pods kosher certificate 2020,nespresso kosher certificate 2021,vanizio kosher,maor hakashrut,amaha awe uganda,nespresso vanilla custard pie review,nespresso capsules kopen,nespresso kopjes,nespresso capsulehouder,nespresso kortingscode,nespresso pads,nespresso cups smaken,nespresso milk frother parts lid,nespresso vertuo accessories,nespresso frother whisk,shoppingbagblock categories accessories,nespresso machine cleaner,nespresso accessories amazon,nespresso vertuo capsules kopen,nespresso vertuo intenso,hazelino muffin,bianco forte vertuo,nespresso promo code belgium,dolce gusto cuphouder action,capsulehouder,nespresso cuphouder zwart,dolce gusto cups,nespresso cups,Privacy settings,How Search works,nespresso kosher certificate 2020,basel kosher commission nespresso,nespresso capsules,nespresso machine,nespresso kona,nespresso free gift,nespresso barista creations kosher

Recent Content