Amazon heeft een enorme korting op Ecovacs Deebot Ozmo 920


Het is Prime Day en Amazon verkoopt
verkoopt de Deebot Ozmo 920 van Ecovacs voor slechts £332,98. Normaal kost hij ongeveer 479 pond, wat betekent dat je 30% korting krijgt – of een enorme korting van 147 pond.

Dat is een enorme korting op een echt goede stofzuiger en u hebt tot middernacht op 14 oktober om hem te bemachtigen.

We hebben hem in april beoordeeld en gaven hem 4,5 van de 5 sterren. Robotstofzuigers zijn duur en zelfs met een RRP van £500 is dit een middenklasse stofzuiger. Maar met de 920 krijgt u alle functionaliteit van een duurdere robot.

Ecovacs Deebot Ozmo 920

De 920 gebruikt Lidar om te navigeren, wat betekent dat hij een kaart van je huis maakt waaraan je uitsluitingszones kunt toevoegen in de gratis app. Zo kun je de robot uit je slaapkamer houden als je geen tijd hebt om je kleren op te rapen voor een schoonmaakbeurt, of uit de woonkamer als de vloer bezaaid is met Lego.

Hij heeft ook een dweilfunctie. Deze is eenvoudig te gebruiken en ook hier kunt u schoonmaakzones in uw huis creëren, zodat de robot bijvoorbeeld alleen de keukenvloer dweilt en niet het tapijt in uw slaapkamer.

Je kunt ook het schoonmaken plannen en het is compatibel met Alexa, dus je kunt het bedienen met spraakopdrachten. Hij heeft een batterijduur van 110 minuten en een goede zuigkracht (1.200 Pa).

Het is een relatief low-profile machine, met een hoogte van 10 cm. U moet belangrijke meubelstukken zoals uw sofa opmeten voordat u een robotstofzuiger koopt, maar voor de meeste mensen zal dit een goede hoogte zijn om onder veel van de meubels te komen.

De Ozmo 920 is ook een goede klimmer, dus hij zal niet vast komen te zitten op verhoogde drempels of lampvoeten en dergelijke. Het is een geweldige allrounder en we zouden hem aanbevelen.

Als je wilt zien welke robotstofzuigers we nog meer beoordelen, bekijk dan onze round-up van
de beste robotstofzuigers die we hebben getest.

Om meer te weten te komen over Prime Day,
bekijk dan onze gids. En we hebben alles wat je moet weten over de Amazon Prime service, inclusief hoe je
een gratis proefperiode kunt krijgen. En het allerbelangrijkste, om alle beste deals te zien die nu beschikbaar zijn, bekijk je
onze grote aanbiedingen round-up.

Recent Content