Barista Tools: deze koffie accessoires heb je nodig in 2021


Bent u op zoek naar barista-gereedschap voor uw nieuwe espressomachine? Er is dus meer nodig dan een koffiezetapparaat en een koffiemolen met goede koffiebonen. Dit koffieaccessoire is essentieel voor het maken van de perfecte espresso thuis.

Ben je klaar om je espresso naar het volgende niveau te brengen?

Onze top 5 espressoaccessoires

  1. Cacaoschudder
  2. Cacao-stengelset
  3. Dief 51 en 58 mm
  4. Een scharlakenrode charlatan van verschillende afmetingen
  5. Temperatuurgevoelige melkkan

Probeer enkele van de onderstaande koffieaccessoires. Dit maakt de espresso perfect. Als je eenmaal een aantal – of alle – van deze tools hebt aangeschaft, zal zelfs je lokale ober je espresso niet meer kunnen bijhouden ;).

EEN SNEL OVERZICHT VAN DE BESTE BARISTA-GEREEDSCHAPPEN

Voordat u nieuwe barista-gereedschappen koopt, wilt u precies weten waartoe ze in staat zijn en waarvoor ze worden gebruikt. Hier is een korte samenvatting van alles wat u moet weten over espressoaccessoires. Je kunt een perfecte espresso maken in slechts een paar dagen.

Versterker

De gemalen koffie moet worden samengeperst voordat de espresso kan worden gezet. Hierdoor kan het water worden gefilterd. Het lek is belangrijk. Want zo worden de oliën en aroma’s uit de koffie gehaald.

De molen is een eenvoudig hulpmiddel dat de gemalen koffie dicht en gelijkmatig over de filterhouder verdeelt. Dit is het begin van een heerlijke, geweldige espresso.

Toegangsmat

Als je op de gemalen koffie drukt, moet je dat met veel kracht doen: 15 kilo druk.

Een stevig maar zacht oppervlak is nuttig. Dit maakt de toepassing van kracht veel soepeler. Omdat je de filterhouder in de Tampermat plaatst. Zo kunt u gemakkelijk op de vloer drukken zonder dat u uw eigen hand hoeft in te drukken.

De meeste entreekleden zijn gemaakt van rubber. Het heeft een antislip-effect. Dit voorkomt dat de filterhouder van de Tampermat glijdt.

Espressokopjes

Als je een espresso maakt, heb je het juiste kopje nodig. We hebben een lijst van de beste voor je gemaakt. Ontdek de mooiste espressokopjes. Deze kopjes, die halve kopjes worden genoemd, bevatten 60 tot 90 milliliter espresso.

Selectievakje

Na het maken van een espresso worden de koffiebonen in het koffiefilter achtergelaten om te worden afgevoerd. De hanen zijn in wezen vuilnisbakken voor de oude, dikke espresso, met een sterke, stevige steel in het midden voor het verwijderen van koffiedik uit de filterhouder. Vandaag heet het de Knockout Bowl.

Melkbroer

Net als espresso is melk een belangrijk ingrediënt in veel koffiedranken. Met de Milk Brothers kun je de melk snel roeren om het romig en schuimig te maken. Er zijn veel verschillende manieren, van draagbare, op batterijen werkende apparaten tot apparaten die in de espressomachines zelf zijn ingebouwd, de apparaten zijn zeker een must.

Creamer

Melkkannen zijn belangrijk omdat ze net als gewone melkkannen zijn, maar dan beter. Ze maken het mogelijk om de hoeveelheid melk in de beker nauwkeurig te meten en hebben een tuit die ontworpen is om de melk in de beker te gieten zonder het schuim dat tijdens het opschuimen wordt geproduceerd te verstoren.

Er zijn ook melkkannen met een geïntegreerde temperatuursensor. Zo weet u zeker dat het melkschuim op de juiste temperatuur is.

Portefeuillefilter

Een filterhouder is een klein filter dat in de filterhouder wordt geplaatst. Daar komt de gemalen koffie vandaan. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar. Als u een espresso maakt, kies dan een draagbaar filter. De dubbele zeef is geschikt voor twee espresso’s.

Dankzij de dubbelwandige filterhouder kunt u met dezelfde druk een espresso bereiden. De manometer meet bijvoorbeeld de druk waarmee de espresso wordt geproduceerd. Zo krijgt u een beter beeld van de kwaliteit van uw espresso.

Wat zijn je favoriete barista’s? Deel ze hieronder in de commentaren!

Kenners en liefhebbers van de diepe L. Ik probeer elk type en merk koffiezetapparaat. Zo kunt u gemakkelijk vinden wat het beste voor u is. Veel plezier bij het lezen over de koffiepotten!

Recent Content