De 10 Beste Cappuccinomakers 2020: Beoordelingen en kopershandleiding


Kan het echt zo makkelijk zijn om thuis de beste cappuccino te maken? Nou, alleen de kenmerken en het ontwerp van de beste cappuccinomaker kunnen dat mogelijk maken. Hebben de controle over hoe sterk of rijk u wilt dat uw koffie op dit moment smaakt.

De beste cappuccinomachine heeft betere zetmogelijkheden, doseringscontrole en melkstomen. Het is niet goed om genoegen te nemen met minder, vooral niet als er zoveel uitstekende opties op de markt zijn.

Om de perfecte balans te creëren van een dubbele portie espresso en warme geschuimde melk. U hebt de ideale mix van druk, koffie-extractie en heet water nodig. Alleen een espresso- en cappuccinomachine kan deze techniek beheersen. Voor een koffieliefhebber betekent dit de wereld!

Bekijk deze Cappuccino Maker Reviews om uw keuze te maken!

1. Breville BES870BSXL De Barista Express Koffiemachine, Black Sesame

Breville BES870BSXL The Barista Express Coffee Machine, Black Sesame

Bekijk de dagprijs

Een goed kopje koffie kan veel aandacht en motivatie opwekken. Maar alleen als hij precies goed is gezet met behulp van een cappuccinomachine thuis. De Breville de Barista Express BES870CL wordt beschouwd als de beste cappuccinomachine voor thuis.

Voordelen:

 • Ingebouwde braamslijper en -schuimer.
 • Nauwkeurige en intuïtieve koffie-extractie.
 • Automatische en handmatige bediening van de molen.

Nadelen

 • Het kan even wennen zijn.
 • Sommige onderdelen zijn gemaakt van plastic.

Elke koffiedrinker die geobsedeerd is door het drinken van cappuccino, kent dit cappuccinomachine toestel goed. Het is een van de snelste en beste cappuccinomachines. Het ontwerp en de functionaliteit van het apparaat zijn betrouwbaarder.

De doseringsregeling malen, melktexturering, temperatuurregeling, enz. enz. Al deze functies zorgen voor een consistente en rijke espresso-extractie. Om thuis cappuccino te maken, moet de balans tussen espresso en melk perfect zijn. En dat krijgt deze cappuccinomachine.

Hij wordt geleverd met alle essentiële accessoires die nodig zijn voor een betere werking. Ondertussen zorgt het roestvrijstalen frame ervoor dat het apparaat er super elegant en stabiel uitziet.

2. Mr. Coffee Espresso en Cappuccino Maker Café Barista

Mr. Coffee Espresso and Cappuccino Maker Café Barista

Bekijk de dagprijs

Elke ochtend een kopje cappuccino brouwen, zonder veel te doen, moet een belasting voor je geest zijn! De charme van de Mr. Coffee Café Barista Cappuccino Maker heeft een soortgelijk effect. Het heeft een gedurfde constructie met functies die uw ervaring met koffie verrijken.

Voordelen:

 • Het melkreservoir is afneembaar en wasbaar.
 • Nauwkeurige knoeien en malen controle.
 • Intieme en gebruiksvriendelijke interface.

Nadelen:

 • De machine is een beetje luidruchtig.
 • Je moet het heel vaak schoonmaken.

Dit is een uitstekende espresso-cappuccinomachine. Weet je waarom? Omdat er onderdelen in zitten die zichzelf in stand houden. Je hoeft de functies niet te forceren om iets te doen wat ze moeten doen. Zoals het creëren van een romig en glad schuim voor elk kopje.

De machine maakt gebruik van een krachtig 15-pomps staafsysteem. Afhankelijk van hoe sterk u uw koffie wilt hebben, kunt u de espresso’s met een enkel of dubbel schot extraheren. U hoeft niets te doen om de melk te laten opschuimen. Deze beste cappuccinomachine doet het automatisch.

Over het geheel genomen is het een compacte en robuuste cappuccinomachine. De perfecte keuze voor espresso cappuccino liefhebbers. U kunt de instant koffiepakketten of de haast naar een koffiehuis elke dag overslaan.

3. DELONGHI ESAM3300 Super Automatic Espresso/Coffee Machine

DELONGHI ESAM3300 Super Automatic Espresso-Coffee Machine

Bekijk de dagprijs

Een super automatische espressomachine thuis? Je maakt zeker een grapje. Nou, het is allemaal mogelijk met de DELONGHI ESAM3300. Het is een van de beste keuze voor de beste cappuccinomachine. Een machine die de beste cappuccino brouwt zonder je rug te breken.

Voordelen:

 • U kunt de hoeveelheid water aanpassen.
 • Inclusief ingebouwde koffiemolen.
 • Toegankelijke bediening en intuïtieve functies.

Nadelen:

 • De grondcontainer voelt een beetje broos aan.

De DELONGHI biedt vrijheid in elke koffiebrouwerij die u thuis nodig heeft. Hij maakt de perfecte espresso, enkel of dubbel, lang of kort, sterk of zwak. U kunt de hoeveelheid water die u wilt, de koffie-extractie en de grootte van de kopjes aanpassen.

Een andere indrukwekkende eigenschap is de stoomstam en de instant heropwarming. Het stoomtoverstokje zorgt ervoor dat het lijkt alsof het een cappuccinomachine van barista kwaliteit is. En met de instant-opwarmfunctie kunt u een kopje drinken wanneer u maar wilt. Zonder afbreuk te doen aan de originele smaak en het aroma van uw koffie.

4. Hamilton Beach Espresso 40792 Cappuccinomachine

Hamilton Beach Espresso 40792 Cappuccino Machine

Bekijk de dagprijs

Ik heb net een kopje hete koffie voor mezelf gemaakt. Door de rijke schuimende textuur van mijn latte komt er een aangename stoom van de rand van het kopje. Het is de schoonheid van koffie, en niet alleen de smaak, waar ik altijd naar uitkijk, want ik weet zeker dat jij dat ook doet. Waarom zou je anders de Hamilton Beach kopen?

Voordelen:

 • Verwijderbare en makkelijk te onderhouden onderdelen.
 • Nauwkeurige espresso en stoomknoppen.
 • Gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Nadelen:

 • De uitloop druppelt en is moeilijk te reinigen.

Wat is het enige wat u nodig heeft in een beste cappuccinomachine? Heeft u de maling onder controle, of de snelheid of de consistentie? Nou, deze beste cappuccinomachine heeft het allemaal.

De draaibare stoomtover zorgt voor interessante kopjes cappuccino. De melk wordt gestoomd en maakt romig tot de perfecte textuur. Ondertussen zorgt het pompsysteem voor een soepele en consistente koffieafzuiging.

Deze machine is zo veelzijdig als maar kan. Het laat espresso-pods en gemalen koffie toe. Dus op dagen dat u wat smaak wilt, kunt u kiezen voor espresso pods. En op dagen dat u het sterk en rechtop wilt hebben, gaat u voor authentieke gemalen koffiemerken.

5. De’Longhi EC155 15 BAR Pump Espresso en Cappuccino Maker

De’Longhi EC155 15 BAR Pump Espresso and Cappuccino Maker

Bekijk de dagprijs

Aan het eind van elk jaar heb je resoluties te maken. Laat een van die resoluties jezelf de beste cappuccinomachine geven. En stop elke dag met het drinken van saaie en muffe koffie. Er is niets bittere of make-do over de De’Longhi EC155 Maker.

Voordelen:

 • De melk voor de toekomst is geweldig.
 • Drie-in-een filterhouder voor espresso of peulen.
 • Geen lekken, geen storingen, geen rommel.

Nadelen:

 • Het is niet geschikt voor standaard kopjesmaten.

Deze cappuccino-koffiemachine maakt uitstekende koffie. U zult geen problemen hebben met de toegankelijkheid en het koffie-extractiesysteem. Het is snel en er is geen ruimte voor storingen. Hij is soepel en biedt geen ruimte voor verstoppingen of lekkages.

Het is mogelijk dat er geen standaard kopjes onder de uitloop passen. Maar dat maakt hij goed met zijn 3-in-1 filterhouder. Ze zijn voor een single shot, double shot, en espresso pods. Een snelle maar heerlijke espresso- en cappuccinomachine voor elke stemming.

Ik wil deze recensie niet stoppen voordat ik het over de stoomtoverstok heb. Het staat niet in de weg. En het schuimt melk zonder enige verdunning of tegenstrijdigheid. Het biedt de authentieke barista ervaring.

6. Mr. Coffee One-Touch CoffeeHouse Espresso Maker en Cappuccino Machine

Mr. Coffee One-Touch CoffeeHouse Espresso Maker and Cappuccino Machine

Bekijk de dagprijs

Heb je andere bedoelingen voor je Mr. Coffee One-Touch Machine? Zoals het gebruik van soja of amandelmelk in plaats van volle melk. Als Starbucks u nu koffie in amandelmelk kan serveren, waarom kunt u die dan niet thuis maken?

Voordelen:

 • De melkcontainer is afneembaar.
 • Je kunt op allerlei manieren espresso maken.
 • Niet te veel verwarrende knoppen om mee om te gaan.

Nadelen:

 • Je kunt de vierde buis van de machine scheiden.

Dit nieuwe model heeft een betere melkstomerij en een sterkere koffie-extractie. Wanneer u de overstap maakt, zult u merken dat er een verschil in smaak is tussen uw oude machine en uw nieuwe. En het zal altijd in het voordeel zijn van deze beste cappuccinomachine.

Het niveau van het waterreservoir en de indicator zijn duidelijk zichtbaar. U hoeft niet over de machine te leunen of hem om te draaien om te zien. De melkcontainer zit aan de zijkant en ziet er eleganter uit dan ooit. Met snel en precies stomen mist u nooit de authentieke textuur van een cappuccino.

Er is minder druipen om schoon te maken als alles klaar is. De interface heeft minder knoppen om te bedienen. Maar toch nauwkeurig en moeiteloos. Tot slot zult u niet klagen over uw koffie die saai of te muf smaakt.

7. KitchenAid KES0504CA Aeroccino Nespresso Espresso Maker

KitchenAid KES0504CA Aeroccino Nespresso Espresso Maker

Bekijk de dagprijs

Als je hoofd licht aanvoelt zodra je wakker wordt en je aandacht schijnbaar wordt afgeleid. Waar ga je naartoe? Een beste cappuccinomaker, wed ik. Daarom heb je de KitchenAid KES0504CA Espressomaker nodig. Het is snel, accuraat en superdependabel.

Voordelen:

 • Compatibel met espressopods.
 • Meerdere espresso-instellingen voor de extractie.
 • Perfect voor warme of koude cappuccino’s.

Nadelen:

 • Luider dan standaard koffiemachines.

Deze beste cappuccinomachine is een echte aanvulling in welke keuken hij ook staat. Hij wordt geleverd met deskundige, programmeerbare instellingen voor de espresso-extractie. En een grote watertank van 1,3 liter, die bovendien afneembaar is voor het gebruiksgemak.

U kunt het lekbakje, ook wel het kopjesrek genoemd, aanpassen aan verschillende maten. De totale constructie van deze beste cappuccinomachine is compact en licht. Maar hij wordt wel geleverd met een aparte melkopschuimer voor zowel warme als koude melk.

U kunt zelf een hoog glas cappuccino met ijs maken. Of u kiest voor een kopje dampende warme cappuccino. Er is geen limiet aan de hoeveelheid melk die je in je koffie wilt gieten.

8. Delonghi ECAM23260SB Magnifica Smart Espresso & Cappuccino Maker

Delonghi ECAM23260SB Magnifica Smart Espresso & Cappuccino Maker

Bekijk de dagprijs

De DeLonghi ECAM23260SB is een slimme en efficiënte cappuccinomaker. Het is een hoge machine die grotere porties en een sterkere koffie-extractie per kopje betekent. Geen enkele functie in deze beste cappuccinomachine is nutteloos of op een dwaalspoor gebracht. Het verlicht de last van het zetten van koffie op verzoek.

Voordelen:

 • Betaalbaar, handig en gemakkelijk te gebruiken.
 • De roestvrijstalen braammolen is verstelbaar.

Nadelen:

 • De molen is iets luider dan normaal.

Deze beste espressomachine heeft een strak en duurzaam ontwerp. Hij ziet er hoog en glanzend uit. En hij heeft eigenschappen die passen bij zijn reputatie. Zoals de voldoende 60-ounce watertank, de 13-stellige molen en de dubbele kamer.

Als ik zeg ‘dubbele kamer’ bedoel ik één kamer voor voorgemalen koffie. En de andere kamer is voor koffiebonen met een 13-stand. De grootte van de maling is belangrijk omdat het de textuur van de koffie verandert, waardoor deze sterker en beter wordt. Dus je zou je nooit vervelen.

Het onderhoud van deze beste cappuccinomachine is ook uitstekend. De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen. Niets lijkt achteraf misplaatst. En het werkt zo goed als nieuw, zelfs na afloop. Wat wil je nog meer voor een cappuccinomachine voor thuis?

9. Delonghi ECAM22110B Super Automatische Espresso en Cappuccinomachine

Delonghi ECAM22110B Super Automatic Espresso and Cappuccino Machine

Bekijk de dagprijs

In vergelijking met de vorige DeLonghi Cappuccinomachine is deze compacter. Dus als je een kleine tellerruimte hebt, moet je dit kopen. Het is intelligent gecontroleerd, efficiënt en effectief. De beste cappuccinomachine voor thuis, die recht op het geld is.

Voordelen:

 • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening.
 • De bonencontainer en het waterreservoir zijn groot.
 • No-mess molen en extractie.

Nadelen:

 • Sommige onderdelen zijn gemaakt van plastic.

Als je echt een espresso- en cappuccinomachine nodig hebt, ga dan voor deze. Hij heeft een stoomtover, een betere brouwkrachtregeling en een bonenmolen en -trechter. Hiermee kunt u de bonen gemakkelijk opbergen. Met een puckhouder en een waterbakje dat na de puinhoop opruimt.

Het ziet er allemaal roestvrij staal uit, maar er zijn wel wat plastic onderdelen. Maar over het geheel genomen is het ontwerp zo stevig als het maar kan. Een eenvoudige, moeiteloze automatische machine met vele spannende functies. Je kunt door zoveel bekers gaan als je wilt en het zal nog steeds geen zweetbreker zijn.

Het mooiste is dat de ingebouwde molen werkt met alle soorten koffiebonen. Of het nu gaat om groene, zwakke, sterke, milde of decafébonen. De espresso die nodig is voor cappuccino zal er altijd rijk en heet uitzien.

10. Nespresso van De’Longhi EN520SL Lattissima Cappuccino Machine

Nespresso by De’Longhi EN520SL Lattissima Cappuccino Machine

Bekijk de dagprijs

De Nespresso van De’Longhi EN520S Lattissima is het gemakkelijkst te gebruiken. Het is de beste cappuccinomaker die voor u denkt en weet wat u wilt. U hoeft dus niet te gissen naar het beste recept voor koffie.

Voordelen:

 • Gemakkelijk te controleren instellingen en functies.
 • Hoogwaardig en handig systeem.
 • Wordt geleverd met 3 melkopties en 2 koffieopties.

Nadelen:

 • Het waterreservoir is klein.
 • De melkopschuimer wordt niet erg warm.

De stoom en het koffieafzuigsysteem van deze machine zijn topklasse. Ze stellen echt het pakket voor deze beste cappuccinomachine in. U kunt kiezen welke maat u wilt, melk en koffie.

Het voegt een moeiteloos gevoel toe aan het hele koffiebrouwproces. Net als een kopje warme cappuccino zetten en stomen in een coffeeshop. Als bonus zorgt het Thermoblock verwarmingssysteem voor snelheid en consistentie.

Geen twee kopjes cappuccino zullen dus anders smaken, tenzij u een nieuwe smaak heeft gebruikt. Zelfs de kwaliteit van het schuim is nauwkeurig. Het geeft een romige en heerlijke textuur aan alle cappuccinodranken. En als je het niet wilt, kun je er ook voor kiezen om het niet te gebruiken.

Conclussie

Als het de beste cappuccinomaker is waar we het over hebben. Je moet met je hoofd in datgene duiken wat voor iedereen werkt. Zeker als je weet wat werkt voor koffiekenners. Dus ik wil niet te veel van je tijd nemen en direct ter zake komen.

Wat is de beste cappuccinomachine die ze allemaal verslaat? Het is de Breville BES870BSXL The Barista Express Coffee Machine, Black Sesame. Ik bedoel, het staat op elke lijst, dus dat betekent iets, toch?!

Samen met het brouwen van rijke espresso shots, heeft het een molen en een stoomboot. Dus het is een alles-in-een pakket voor de koffieliefhebber. Het stelt je in staat om lekkere koffiedrankjes te maken zonder al te veel tijd te verspillen. Dus wat denk je ervan?

Recent Content