Beste filterkoffieapparaten

Beste filterkoffieapparaten 2020: Vergelijkingen, beoordelingen en koopgidsen

Vandaag de dag kunt u, dankzij de vooruitgang van de technologie, op veel verschillende manieren koffie brouwen. Een van de meest klassieke manieren om koffie te maken tot nu toe is echter het gebruik van een filter koffiezetapparaat. Er is een reden waarom zo’n koffiezetapparaat door velen wordt geprefereerd; het zet een sterk kopje koffie, dat ook in een grote hoeveelheid.
beste filterkoffieapparaten
Hieronder staan 20 van de beste filterkoffieapparaten die garant staan voor heerlijk gezette koffie! Met onze recensies over koffiezetapparaten kunt u er zeker één kiezen die het beste bij u past.

1. Technivorm Moccamaster 59691 (onze eerste keuze)

Technivorm Moccamaster 59691

Bekijk de dagprijs

Technivorm is een bekende Nederlandse fabrikant die enkele van de beste koffiemolens en -brouwers maakt, en de Technivorm Moccamaster 59691 is niet anders. Niet te vergeten, het is gemaakt met alleen de hoogste kwaliteit onderdelen.

Voordelen

 • Maakt koffie die dicht bij de koffie die je in de plaatselijke coffeeshops krijgt, smaakt.
 • Het is briljant ontworpen met een eenvoudige en ongecompliceerde bediening.
 • Met de tank aan de ene kant en de mand aan de andere kant kan het terrein het water in de tank niet vervuilen.
 • De heldere tank laat u weten wanneer het tijd is om te reinigen…

Nadelen

 • De karaf is een beetje fragiel
 • Er is geen manier om het koord te verbergen

Dit automatische koffiezetapparaat is een zeer duurzaam apparaat dat is gebouwd om lang mee te gaan en wordt ondersteund door een garantie van vijf jaar. Het heeft een aluminium behuizing en een karaf die tot tien glazen kan bevatten. Beide hebben een industriële uitstraling en zijn een geweldige aanvulling op uw toonbank.

Bovendien houdt de unit het water op de ideale temperatuur met behulp van het koperen kookelement. Bovendien is het apparaat voorzien van een veiligheidsfunctie; het schakelt automatisch uit nadat het klaar is met brouwen. Het aparte kookplaatelement houdt de koffie tot 100 minuten warm, zonder deze te verbranden!

Bovendien is het koffiezetapparaat voorzien van een handmatige filter stopregeling, waarmee u de doorstroming kunt beperken om de zettijd te vertragen om het gewenste kopje koffie te krijgen. Als alternatief kunt u ook de doorstroming volledig stoppen om zelf een kopje te schenken.

Een probleem dat u kunt tegenkomen is de karaf. Omdat de karaf van glas is, kan hij een beetje breekbaar zijn.

Het komt erop neer dat

Over het geheel genomen is de Technivorm Moccamaster 59691 een van de beste koffiemachines die u kunt krijgen. De glazen karaf behoudt de smaak, de integriteit en de kwaliteit van de drank, terwijl hij tot 100 minuten lang dampend heet blijft!

2. Hamilton Beach 48464 Koffiezetapparaat

Hamilton Beach 48464

Bekijk de dagprijs

De Hamilton Beach 48464 Coffee Maker maakt deel uit van de Brewstation-producten van het bedrijf en doet zijn naam eer aan. Hiermee krijgt u verschillende Voordelen, waaronder gebruiksgemak en natuurlijk heerlijke koffie.

Voordelen

 • U kunt uw koffie direct in uw mok zetten…
 • Het schoonmaken van het waterreservoir is relatief eenvoudig
 • Het kan tot 12 kopjes in één keer brouwen.
 • U kunt het apparaat zo instellen dat er een dampende beker klaar is tegen de tijd dat u wakker wordt.

Nadelen

 • De koffie die hij produceert, is niet heet…
 • Er kunnen problemen zijn met de kwaliteitscontrole

Dit filter koffiezetapparaat is een zeer eenvoudig te gebruiken apparaat. Met de doseerbalk kunt u het zelfs gemakkelijk met één hand bedienen. Ook het reinigen en het plaatsen van het koffiedik in het mandje is eenvoudig. Bovendien kunt u met slechts drie stappen uw heerlijke brouwsel klaarzetten; of u het nu warm of koud wilt hebben.

De machine ziet er eenvoudig uit wat betreft de bediening en het gebruiksgemak, maar de koffie die hij maakt is topkwaliteit. Het apparaat belooft een consistent resultaat en verbrandt de koffie niet. Bovendien wordt het nog eenvoudiger, omdat het apparaat geen glazen karaf nodig heeft om te kunnen werken.

Met de machine kunt u alle soorten gemalen koffie gebruiken die u maar kunt hebben. U kunt zelfs meerdere kopjes in één keer zetten, maar slechts één kopje per keer schenken om elke keer van verse koffie te kunnen genieten. Andere nuttige functies zijn de timer en de automatische uitschakeling.

Na verloop van tijd kan het apparaat langzamer worden bij het doseren van koffie en zal het u misschien lange tijd niet meer bedienen.

Het komt erop neer dat

De Hamilton Beach 48464 Coffee Maker zal zeker indruk op u maken met zijn eenvoud en de consistentie van heerlijke koffie die hij belooft.

3. Brew Express Countertop Coffee System

Brew Express Countertop

Bekijk de dagprijs

Wat het Brew Express Countertop Coffee System tot een van de beste koffiezetapparaten voor thuisgebruik maakt, is de probleemloze werking ervan, omdat het garandeert dat u nooit door gemorste koffie heengaat tijdens het zetten van de koffie!

Voordelen

 • Het installeren en aansluiten op uw waterleiding is eenvoudig.
 • U kunt instellen wanneer en hoeveel koffie u wilt produceren…
 • Het is beschikbaar tegen een betaalbare prijs
 • Met de geïsoleerde karaf blijft de kopie heet.

Nadelen

 • De neiging om te lekken na verloop van tijd

Als u moe bent van het voortdurend schoonmaken van de rommel die uw koffiemachine elke ochtend maakt, dan is het tijd om deze te vervangen door deze Brew Express machine. Met deze machine hoeft u zich zelfs geen zorgen te maken over het steeds opnieuw vullen van de tank!

Uniek is het feit dat u de machine rechtstreeks op uw waterlijn kunt aansluiten. Op deze manier wordt er op commando water bijgevuld, zodat er geen water wordt gemorst. Bovendien voorkomt de infraroodsensor overstroming, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om mid-brew te gieten.

Bovendien is het apparaat stevig en geschikt voor zowel commercieel als residentieel gebruik. Het geeft u ook controle over het volume van de geproduceerde koffie; u kunt kiezen uit een volle karaf, een halve karaf en een enkele kop. Bovendien houdt hij het water op brouwtemperatuur, zodat u niet hoeft te wachten tussen de cycli door.

Het enige probleem is dat het niet betrouwbaar is en niet jaren meegaat. Na een jaar of wat, zou je kunnen merken dat het lekt.

Het komt erop neer dat

Met het Brew Express Countertop Coffee System, kunt u afscheid nemen van rotzooi, en direct genieten van heerlijke koffie.

4. OXO BREW Koffiezetapparaat

OXO BREW Koffiezetapparaat

Bekijk de dagprijs

Oxo Brew Coffee Maker is een van de top koffiemachines en is een uitstekende combinatie van innovatieve, geavanceerde technologie en indrukwekkende functies.

Voordelen

 • Het heeft een slim ontwerp dat het zetten van koffie gemakkelijk maakt.
 • Het is uitgerust met een interne microprocessor voor de timing en het brouwen.
 • De constante temperatuurregeling houdt uw drankje op de optimale temperatuur
 • Het kan tot 9 kopjes maken

Nadelen

 • Het komt tegen een hoge prijs
 • Het is langzamer dan veel brouwers

Met het Oxo koffiezetapparaat kunt u elke ochtend genieten van een smaakvol kopje koffie. Het geheim van het hoogwaardige brouwsel is dat het een replica is van handgemaakte giettechnieken. Dat, in combinatie met geautomatiseerde technologie, belooft de precisie te leveren die professionele barista’s doen.

Bovendien is hij uitgerust met een microprocessor die zich aanpast en de tijden zelf bepaalt, afhankelijk van de brouwinstellingen die u kiest. Het heeft ook een constante temperatuurregeling, zodat uw koffie nooit te koud of te warm wordt.

Bovendien garandeert het ontwerp een volledige extractie van de smaak, terwijl de componenten die zijn gemaakt van roestvrij staal ervoor zorgen dat alles strak is. De bediening van de machine is ook eenvoudig. Er is één enkele draaiknop die alles regelt.

Het enige probleem hiermee is dat er een behoorlijk stevig prijskaartje aan hangt.

Het komt erop neer dat

Ondanks het hoge prijskaartje is de Oxo Brew Coffee Maker een uitstekend programmeerbaar koffiezetapparaat. U kunt het zien als uw barista die kwaliteitsvolle koffie belooft met slechts een druk op de knop.

5. Mr. Coffee 10-Cup Coffee Maker

Mr Coffee 10-Cup

Bekijk de dagprijs

Als u uit uw filter koffiemachine fatsoenlijke koffie wilt maken en deze op de optimale zettemperatuur wilt houden, dan kunt u het beste de Mr. Coffee 10-Cup Coffee Maker kiezen.

Voordelen

 • Het kan tot 10 kopjes in één keer maken.
 • Met de grab-and-go functie, kunt u een kopje krijgen nog voordat de brouwcyclus is voltooid.
 • De karaf houdt uw koffie warm en zorgt ervoor dat deze niet verbrandt.
 • De geavanceerde functies maken de bediening eenvoudig en gemakkelijk

Nadelen

 • Voor sommigen kan het moeilijk zijn om de controles te begrijpen.
 • Het heeft de neiging om nogal wat stoom te creëren tijdens het brouwen…

Voor de prijs waarvoor hij beschikbaar is, belooft de machine een ongelofelijke waarde. Hij wordt geleverd met een paar extra functies die ook heel handig zijn. Zo is er een vertraagde start, een ingebouwd waterreservoirfilter en de grab and go-functie.

Het ingebouwde reservoirfilter werkt om de smaak van het brouwsel te verbeteren. Het verwijdert zelfs tot 97% van de onzuiverheden in de stoom. Ondertussen kunt u met de grab and go-functie het brouwsel in het midden pauzeren om een kopje te pakken te krijgen.

Bovendien zal de machine zelf u informeren wanneer het moet worden gereinigd. Bovendien is het hele brouwproces gestroomlijnd voor een uitstekende kwaliteits- en efficiëntiecontrole, wat een goed kopje belooft.

Hoewel het apparaat technologisch geavanceerd is, vinden sommigen alle indicatoren en waarschuwingen misschien verwarrend om te begrijpen.

Conclussie

De Mr. Coffee 10-Cup Coffee Maker belooft uitstekende functies zoals geavanceerde filtratiesystemen en automatische versheidsindicatoren, die helpen bij het maken van het ideale koffiekopje.

6. Ninja Warm en koud gebrouwen systeem

Ninja Hot and Cold Brewed System

Bekijk de dagprijs

Ninja Hot and Cold Brewed System is een van de top koffiemachines, met name vanwege de grote veelzijdigheid. Het stelt u in staat om verschillende dranken te maken met zijn vijf brouwstijlen en ingebouwde melkopschuimer.

Voordelen

 • Met zes brouwmaten om uit te kiezen valt de machine op
 • De karaf houdt uw drank lang warm.
 • Naast verschillende soorten koffie kunt u ook thee zetten met behulp van deze
 • Het ontwerp is zodanig dat je binnen een paar minuten een snel kopje kunt maken.

Nadelen

 • Het waterreservoir heeft de neiging te lekken
 • Het gemalen koffiesediment kan soms in het brouwsel gaan ondanks het gaas van de koffiefilter.

Of u nu de voorkeur geeft aan over-ijs-koffievarianten of aan het stomen van hete brouwen, met deze machine kunt u maken wat u wilt. Om nog een stap verder te gaan, kunt u thee en koffie mengen en ook nog koffiehuisachtige dranken maken!

Het apparaat wordt geleverd met een thermische karaf, die ervoor zorgt dat uw koffie lang warm blijft. Er worden ook aparte koffie- en theemanden meegeleverd, zodat de smaken niet door elkaar lopen. Bovendien detecteert de Smart Basket Recognition welke mand is geplaatst en toont de opties voor dranken overeenkomstig.

Wat we ook leuk vinden aan deze machine is het gebruiksgemak. Met behulp van het intuïtieve display kiest u gewoon de grootte en de stijl die u wilt, en uw drankje is klaar als u op de knop drukt. Bovendien schuimt de ingebouwde melkopschuimer de drank goed.

Het enige probleem is dat het waterreservoir lekgevoelig is, zodat het apparaat een puinhoop kan achterlaten.

Het komt erop neer dat

Het Ninja Hot and Cold Brewed System is een van de best beoordeelde koffiezetapparaten waarmee u dankzij de veelzijdigheid zowel heerlijke thee als koffie kunt zetten.

7. Technivorm Moccamaster 79112

Technivorm Moccamaster 79112

Bekijk de dagprijs

Een andere beste koffiemachine is de Technivorm Moccamaster 97112. Met zijn eenvoudige zetkaraf kunt u in ongeveer vijf minuten een volledige karaf klaarzetten.

Voordelen

 • Het apparaat is SCAA-goedgekeurd en belooft uitstekende koffie.
 • Als de tank leeg is, wordt het verwarmingselement uitgeschakeld, wat de veiligheid ten goede komt.
 • Omdat alle metalen onderdelen uit elkaar vallen, is het apparaat eenvoudig te reinigen.
 • Het is gemaakt met behulp van hoogwaardige onderdelen en wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

Nadelen

 • Het is een beetje duur in vergelijking met andere modellen
 • Het gemak van de functionaliteit had beter kunnen zijn

Op het eerste gezicht is de Moccamaster een prachtige druppelbrouwer die gemakkelijk in het oog springt. Afgezien van het ontwerp, zult u volledig verliefd worden op de koffie die hij maakt, omdat hij uitzonderlijk smaakvol en rijk is.

Alle onderdelen die in contact komen met uw koffie zijn gemaakt van metaal. Deze onderdelen zijn ook gemakkelijk uit elkaar te halen, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. En terwijl de metalen onderdelen zorgen voor duurzaamheid, kunt u zich volledig op uw gemak voelen bij het gebruik van deze machine, omdat er 5 jaar garantie op zit.

Bovendien heeft het apparaat een ideale waterverzadigingstijd, wat het aroma, de smaak en de complexiteit van de koffie maximaliseert.

Het enige nadeel dat u zou kunnen doen aarzelen om dit apparaat te kopen is het gemak van de functionaliteit. Gezien de hoge prijs van het apparaat, kan men verwachten dat het beter is.

Conclussie

Als je het geld hebt en als je echt het absoluut beste filterkoffiezetapparaat wilt, dan kan het niet misgaan met de Technivorm Moccamaster 97112.

8. Cuisinart DGB-900BC

Cuisinart DGB 900BC

Bekijk de dagprijs

De Cuisinart DGB-900BC is een automatisch koffiezetapparaat dat niet alleen volledig programmeerbaar is, maar ook de bonen maalt, zodat u de rijkste smaak in elk kopje krijgt.

Voordelen

 • De ingebouwde molen zorgt ervoor dat uw gemalen bonen elke keer vers worden gemalen.
 • Het heeft verschillende programmeerbare functies zoals automatische uitschakeling
 • Je hebt de volledige controle over de kracht van je koffie
 • Je hoeft de hele zaak niet uit elkaar te halen voor het schoonmaken…

Nadelen

 • U moet de aanwijzingen nauwkeurig volgen
 • Het moet regelmatig worden gereinigd

Dit is een prachtige koffiemachine die tot 12 koppen koffie kan zetten. Hij wordt geleverd met verschillende programmeerbare functies die u helpen om het perfecte kopje koffie te krijgen. Zo maalt hij bijvoorbeeld automatisch uw bonen vlak voor het zetten, zodat u de meest verse koffie krijgt.

Andere functies zijn onder andere een 24-uurs programmeerbare functie, zet-pauze en automatische uitschakeling. Er worden ook verschillende accessoires meegeleverd, waaronder een instructieboekje en een maatschepje. Het wordt ook geleverd met een permanente goudkleurige filter en een houtskoolwaterfilter, die ervoor zorgt dat alleen rijk en vers doorstroomt.

Bovendien is de bijgeleverde thermische karaf van roestvrij staal en dubbelwandig geïsoleerd en heeft hij een comfortgreep. Niet te vergeten, u kunt de grondregelaar en de krachtschakelaar gebruiken om het volume en de intensiteit te verfijnen.

Het enige wat je nodig hebt is dat je hem vaak moet schoonmaken om hem optimaal te laten werken.

Het komt erop neer dat

De Cuisinart DGB-900BC kan worden beschouwd als een 2-in-1 machine omdat deze beide brouwt en maalt. Dus, als u de tellerruimte en het geld wilt besparen, is dit degene die u moet kiezen.

9. Breville BDC450

Breville BDC450

Bekijk de dagprijs

Een andere beste filterkoffiemachine is de Breville BDC450. Hiermee kunt u ambachtelijke filterkoffie maken dankzij de precisie die het belooft. Het biedt zowel een precieze temperatuur als tijd om de ideale koffie te zetten.

Voordelen

 • Omdat de pomp rustig werkt, maakt de machine zelf geen geluid tijdens het werken.
 • Het kan tot 12 koppen koffie maken
 • U kunt een volledige karaf laten brouwen in minder dan tien minuten…
 • De koffie is rijk aan smaak en heeft een geweldig mondgevoel…

Nadelen

 • Het apparaat kan niet al het water in de tank gebruiken.
 • Je zou je koffie soms lauw kunnen vinden omdat de karaf niet al te goed is in het vasthouden van warmte.

Een van de grootste kenmerken van deze machine is dat u kunt genieten van maximaal zes verschillende brouwstijlen, net zoals u dat liever doet. Daarnaast kunt u uw brouwsel zelfs personaliseren met behulp van de ‘My Brew Setting’.

Een andere functie die genoemd moet worden is de Auto Sleep and Release Technology. Met deze functie blijven de koffie en het water met elkaar in contact. Zo kunt u snel een kopje krijgen als u haast heeft en niet kunt wachten tot de karaf is gevuld.

Ook kunt u met de dubbele filtermanden het volume van de koffie die u het liefst wilt zetten. Dit is mogelijk door de conus en de platte bodem van de filterkorven.

Het enige nadeel van deze verder uitstekende machine is dat hij midden in het brouwproces kan stoppen en pas weer werkt als je hem schoonmaakt.

Conclussie

De Breville BDC450 belooft een verrukkelijke koffie op de manier die u verkiest, want hij geeft u controle over de temperatuur, het debiet en de bloeitijd. Dus, als u nauwkeurige controle wilt, is dit het apparaat om voor te kiezen.

10. Zojirushi Thermische Karaf Koffiezetapparaat

Zojirushi Thermal Carafe Coffee Maker

Bekijk de dagprijs

Als u op zoek bent naar de maximale waarde voor het geld dat u betaalt, dan is wat u zoekt de Zojirushi Thermal Carafe Coffee Maker. Er zijn verschillende functies die een indrukwekkende keuze maken.

Voordelen

 • Zelfs na uren van brouwen houdt de thermale karaf de koffie warm…
 • De korffilter is herbruikbaar
 • Het wordt geleverd met alle programmeerfuncties die u nodig hebt
 • Naast een indicator die aangeeft wanneer er gereinigd moet worden, is er ook een geautomatiseerde reiniging aanwezig.

Nadelen

 • Het grote formaat zal een aanzienlijke hoeveelheid toonbankruimte in beslag nemen…
 • Sommige gebruikers vinden dat de karaf de koffie op zijn best lauw houdt.

Een van de grootste Voordelen van dit apparaat is de thermische karaf. In vergelijking met glazen karaffen houden deze uw karaf warmer en frisser. U kunt dus de hele dag door uit één pot drinken. Bovendien hoeft u niet steeds opnieuw koffie te zetten in één dag.

Bovendien is de machine vrij betaalbaar en wordt hij geleverd met een aantal handige functies. Zo is er een afneembare waterbak, een herbruikbare korffilter en een geautomatiseerde reiniging. Bovendien maakt de geautomatiseerde reinigingscyclus het reinigen eenvoudig en belooft hij verse koffie.

Bovendien garandeert de machine een zettemperatuur van meer dan 200 graden. Hierdoor kan de machine de maximale smaak uit de door u gekozen branding halen. Het met de duim geactiveerde schenken maakt het serveren ook soepel.

Omdat het echter enorm is, moet u misschien veel ruimte op de toonbank inruimen om het te bewaren.

Het komt er op neer

Terwijl thermische brouwers vrij duur zijn, is de Zojirushi Thermal Carafe Coffee Maker vrij betaalbaar. Zo krijgt u heerlijke koffie zonder dat u de bank hoeft te breken.

11. Technivorm Moccamaster 79114

Technivorm Moccamaster 79114

Bekijk de dagprijs

Met de Technivorm Moccamaster 79114 kunt u creatief zijn en experimenteren met uw drankjes, omdat u hiermee verschillende dingen kunt regelen, zoals de temperatuur en de tijd.

Voordelen

 • De geavanceerde koperen verwarmingselementen houden de drank warm.
 • Het is een ideale eenheid als je graag vaak met drankjes experimenteert.
 • Het heeft een grote volumecapaciteit en kan tot 10 kopjes maken.
 • Alle functies zijn eenvoudig te bedienen

Nadelen

 • Het heeft een groot en volumineus ontwerp dat misschien te veel ruimte inneemt…
 • Het is niet te betaalbaar

Er zijn vele Voordelen die u kunt genieten met dit toestel. Zo is het voorzien van functies zoals handmatige druppelstops en automatische stroominstellingen. Bovendien heeft het apparaat een capaciteit van 10 koppen, wat betekent dat u het niet vaak hoeft bij te vullen.

Wat we echter het liefste doen is de warmte. Hij maakt gebruik van een koperen verwarmingselement dat de warmte van de koffie vasthoudt zonder deze te verbranden. En omdat u de volledige controle heeft, kunt u de warmte zonder problemen omdraaien.

Bovendien is het apparaat vrij eenvoudig te gebruiken. Alle onderdelen zijn uitneembaar, terwijl alle functies bedienbaar zijn. U kunt dus brouwen, schoonmaken, timen, verzadigen en filteren op de manier die u verkiest. Bovendien kunt u zelfs de hoeveelheid kiezen die u wilt maken.

Het enige probleem is dat er een flink prijskaartje aan vastzit.

Het komt erop neer dat

Met alles in het achterhoofd is de Technivorm Moccamaster 79114 een ideale optie, niet alleen voor beginners, maar ook voor diepe L-liefhebbers die graag nieuwe drankjes uitproberen.

12. BUNN NHS Velocity Home Coffee Brewer

BUNN NHS Velocity

Bekijk de dagprijs

Bunn heeft nogal wat naam gemaakt in de koffie-industrie en staat bekend om de productie van enkele van de beste koffiemachines zoals de Bunn NHS Velocity Home Coffee Brewer.

Voordelen

 • Krijgt uw drankje klaar in slechts drie minuten
 • Houdt een tank met warm water klaar om snel te brouwen
 • Het kan tot 10 koppen koffie zetten.
 • Het heeft onderdelen van goede kwaliteit

Nadelen

 • Er is geen thermische karaf
 • Je kunt alleen Bunn-filters gebruiken als je er geen rotzooi van wilt maken…

Zoals u misschien uit de naam hebt kunnen opmaken, is dit een van de snelste koffiezetapparaten die u op de markt kunt vinden. In slechts drie minuten kan de machine een volle kop koffie zetten. U hoeft alleen maar water en koffie toe te voegen en op een knop te drukken. Drie minuten later is uw drankje klaar!

Het apparaat is voorzien van een aantal uitstekende functies, zoals de commerciële multispuitkop die uw terrein doordrenkt. Dit verbetert op zijn beurt de smaak.

Bovendien heeft de exclusieve filter-koffiekaraf een eigen uitloop en dekselontwerp. Hij buigt het schenken van uw drankje in het kopje en zorgt ervoor dat de koffie terug in de karaf druppelt om rotzooi te voorkomen.

Omdat het apparaat echter geen thermische karaf heeft, blijft uw gebrouwen koffie misschien niet lang warm.

Het komt erop neer dat

Als u zich elke ochtend haast, kan de Bunn NHS Velocity Home Coffee Brewer een geweldige keuze zijn omdat het uw koffie klaar kan hebben in slechts een korte tijd.

13. Hamilton Beach 49980A

Hamilton Beach 49980A

Bekijk de dagprijs

De Hamilton Beach 49980A heeft een tweezijdig karakter en is voorzien van dubbele brouwsels. Hierdoor krijgt u met deze machine een aanzienlijke hoeveelheid controle over uw koffiekeuzes.

Voordelen

 • Beschikbaar tegen een lage prijs
 • Er zijn twee instellingen voor het zetten van koffie, afhankelijk van de hoeveelheid koffie die u wilt.
 • Het programmeerbare menu biedt een uitgebreide gebruikerscontrole
 • Het reinigingsgemak van deze machine is prijzenswaardig

Nadelen

 • Het heeft een ietwat volumineus ontwerp, dat veel ruimte in beslag zou kunnen nemen op de toonbank.
 • Beginners kunnen het moeilijk vinden om te werken

Dit beste filterkoffiezetapparaat van Hamilton Beach is een 2-weg machine, zodat het de Voordelen biedt van zowel het multi-cup brew system als een single-serve machine, allemaal in één unit!

De single-serve kant is voorzien van een zetkorf en een gaasfilter. Omdat er één koffie in één keer kan worden gezet, kunt u de exacte hoeveelheid krijgen die u nodig heeft voor het starten van uw ochtend. De multi-brew side heeft een reservoir en een 12-kops karaf voor het zetten van grote hoeveelheden koffie in één keer.

Zo heeft u met dit apparaat de exacte hoeveelheid koffie die u nodig heeft. U zult niet te veel of te weinig koffie zetten! Het apparaat is voorzien van extra slimme functies, zoals een zetsterkteschakelaar en een warmhoudplaatje om de koffie warm te houden.

Wat een klein probleem kan zijn, is het omvangrijke ontwerp van de machine. Omdat hij een beetje groot is, moet u er misschien ruimte voor maken, vooral als u in een klein huis woont.

Het komt erop neer dat

De Hamilton Beach 49980A biedt u verschillende brouwmogelijkheden, waardoor u kunt genieten van het beste van beide werelden!

14. BUNN BT Velocity Brew Thermal Carafe

BUNN BT Velocity Brew Thermal Carafe

Bekijk de dagprijs

Als u sterk verslaafd bent aan koffie en u wilt het beste koffiezetapparaat, dan moet een van uw opties de Bunn BT Velocity Brew Thermal Carafe zijn. Gezien de hoge kwaliteit en de ongelooflijke snelheid is het apparaat gebouwd om indruk te maken.

Voordelen

 • Het kan een grote hoeveelheid koffie zetten in slechts een korte tijd.
 • De machine zorgt voor een goede temperatuur- en warmteregeling
 • De thermische karaf kan de koffie tot 2 uur warm houden.
 • Het heeft een esthetisch aantrekkelijk ontwerp

Nadelen

 • Het is een relatief hoog geprijsde eenheid
 • Een nieuw apparaat kan een plastic brandende geur afgeven

Het lijdt geen twijfel dat deze Velocity Brew unit van Bunn een krachtige machine is, omdat hij binnen drie minuten tot 12 koppen koffie kan zetten. Bovendien is hij voorzien van een roestvrijstalen watertank met een verwarming om de temperatuur op maximaal 200 Fahrenheit te houden.

Bovendien is het apparaat voorzien van een geïsoleerde, gestofzuigde en verzegelde thermische karaf die uw koffie uren na het zetten ervan warm en vers houdt. Bovendien kunt u dankzij de grote tank tot 50 ons koffie zetten zonder dat u de tank hoeft bij te vullen.

Ook wordt verwacht dat de machine meer dan drie jaar meegaat. Als dat niet werkt, en u vindt het apparaat onbevredigend, dan kunt u uw volledige terugbetaling terugkrijgen!

U moet er echter rekening mee houden dat wanneer u het apparaat voor het eerst in gebruik neemt, u een plastic brandlucht kunt waarnemen.

Het komt erop neer dat

Als u alleen maar een krachtig en krachtig koffiezetapparaat wilt, dan hoeft u alleen maar te kijken naar de Bunn BT Velocity Brew Thermal Carafe.

15. Mr. Coffee Switch Coffee Maker

Mr Coffee Switch Coffee Maker

Bekijk de dagprijs

Mr. Coffee Switch Coffee Maker is een van de beste goedkope koffiezetapparaten die je te pakken kunt krijgen. Ondanks de lage prijs zult u zeer onder de indruk zijn van de kwaliteit.

Voordelen

 • Omdat het een van de beste kleine koffiemachines is, zal het niet veel ruimte innemen in de toonbank.
 • Met de pauze-functie, kunt u een kopje mid-brew nemen
 • De filterkorf is ook herbruikbaar waardoor de reiniging snel en eenvoudig is.
 • Het wordt geleverd met herbruikbare korffilters, zodat u niet steeds opnieuw geld hoeft uit te geven.

Nadelen

 • Het kan slechts 5-ounce cups maken, wat betekent dat je in één keer slechts twee normaal formaat cups krijgt.
 • Koffie wordt niet gebrouwen met water op de ideale temperatuur

Afgezien van het feit dat dit apparaat goedkoop is, is het eenvoudig en effectief en heeft het alles wat het merk belooft. Meneer Koffie is, ondanks dat het alleen de basics dekt, een betaalbaar en betrouwbaar merk. Hoewel deze machine niet alle luxe eigenschappen heeft die men van een koffiepot kan verwachten, maakt hij toch een fatsoenlijk kopje.

Een eigenschap die u echter zeker zult waarderen is de mid-brew pause. U hoeft alleen maar de cyclus te pauzeren en een kopje voor uzelf te halen, nog voordat de brouwcyclus is voltooid. Bovendien heeft het apparaat een dubbel watervenster, waardoor het volledig zichtbaar is en overstromen wordt voorkomen.

Andere opvallende kenmerken van dit beste filter koffiezetapparaat zijn een vlekbestendige warmhoudplaat die gemakkelijk te reinigen is en de uitneembare filterkorf die ook gemakkelijk te reinigen is.

Het volume van de koffie die hij maakt is echter vrij laag, dus met één zetcyclus kunt u slechts twee standaardkopjes koffie zetten.

Conclussie

De Mr. Coffee Switch Coffee Maker is de beste keuze voor degenen die gewoon willen genieten van het maken van een fatsoenlijke kop koffie, maar niet willen hun geld te besteden aan iets met alle fancy shenanigans.

16. Ninja Coffee Bar Brewer

Ninja Coffee Bar Brewer

Bekijk de dagprijs

Als het gaat om veelzijdigheid en het bieden van talrijke opties, stelt de Ninja Coffee Bar Brewer helemaal niet teleur! Alle verschillende opties die hij biedt, maken hem tot een van onze topkeuzes.

Voordelen

 • Het geeft u volledige controle over de hoeveelheid koffie die u wilt hebben.
 • Met de slimme aroma-extractietechnologie kunt u de smaak van uw koffie kiezen.
 • De dubbel geïsoleerde karaf zorgt ervoor dat uw koffie warm blijft.
 • U kunt een verscheidenheid aan koffiehuis-achtige dranken maken

Nadelen

 • Het kost wat tijd om je beker te brouwen.
 • Het kan moeilijk zijn om het in het begin onder de knie te krijgen…

Dit is een van de meest kenmerkende koffiemachines die u op de markt kunt vinden. Het heeft bijvoorbeeld een multi-serviceknop, waarmee u kunt kiezen uit een volle karaf, een halve karaf, een reisbeker of een kopje om het gewenste volume te krijgen.

Bovendien wordt hij geleverd met een thermische aroma-extractietechnologie. Hiermee kunt u de rijkdom van de smaak instellen en een brouwsel kiezen uit specialiteit, over ijs, klassiek en rijk. Ook de Auto-IQ one-touch intelligentie functie trekt de juiste hoeveelheid water aan die nodig is om de door u gekozen drank te maken, waardoor de verspilling wordt verminderd.

De machine wordt ook geleverd met een warm en koud geïsoleerde tuimelaar. Het roestvrijstalen deksel met accenten en de dubbele Tritan-wand maken de tuimelaar zeer geschikt voor zowel warme als ijskoffie. Zelfs zonder de warmhoudplaat kan het apparaat de koffie een paar uur warm houden.

Het enige grote probleem met dit koffiezetapparaat is dat het iets langer duurt dan normaal om koffie te zetten. Door deze langere periode kan het echter wel heerlijk koffie zetten.

Het komt erop neer dat

Dit is niet zomaar een gewoon koffiezetapparaat dat zowel warme als koude koffie kan zetten. In feite kan de Ninja Coffee Bar Brewer worden beschouwd als een winnaar, rekening houdend met de kenmerken, de veelzijdigheid en de prijs.

17. KitchenAid 12-kops koffiezetapparaat

KitchenAid 12 Cup

Bekijk de dagprijs

Als u de iconische mixer van KitchenAid hebt gezien en u houdt van retro-stijl keukenapparatuur, dan zal de KitchenAid 12-cup Coffee Maker u zeker bevallen. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren, zodat u kunt kiezen welke beter past bij uw keukenstijl.

Voordelen

 • Aangezien de meeste onderdelen uit elkaar vallen, is het gemakkelijk te reinigen.
 • Het is goed ontworpen met gemakkelijk te begrijpen functionaliteit
 • Het piept om u te informeren wanneer uw koffie klaar is.
 • Het is geweldig om er naar te kijken en vult de keuken goed aan.

Nadelen

 • De knoppen voelen iets goedkoop aan
 • De warmhoudplaat heeft de neiging om de koffie licht te verbranden

Deze machine belooft 24 uur per dag programmeerbaarheid in combinatie met een eenvoudige bediening. Hij wordt geleverd met een variabele brouwsterkteselector waarmee u kunt kiezen tussen gedurfde en regelmatige sterktes. Tegelijkertijd belooft hij elke keer een volwaardige beker.

U krijgt ook een lichte controle over het volume van de koffie die u met deze machine zet. U kunt bijvoorbeeld tot 12 kopjes koffie zetten, of u kunt kiezen tussen twee en vier. Ook kunt u met de functie Pauze en Schenken een kopje voor u uitschenken nog voordat de zetcyclus is voltooid.

U kunt ook het automatisch zetten tot 24 uur van tevoren programmeren, zodat uw drankje klaar is als u ’s ochtends wakker wordt!

Het enige probleem is dat als de karaf eenmaal is gevuld en op de warmhoudplaat is geplaatst, de koffie een licht verbrande smaak krijgt.

Het komt erop neer dat

De KitchenAid 12-cup Coffee Maker is een mooie aanvulling op uw keuken en belooft u een uitstekende kop koffie te maken die u de hele dag lang van brandstof voorziet.

18. Programmeerbaar koffiezetapparaat

Coffee Programmable Coffee Maker

Bekijk de dagprijs

Met een strak, modern design is de Mr. Coffee Programmable Coffee Maker de perfecte optie voor diepe L-liefhebbers die zowel stijl als functionaliteit willen.

Voordelen

 • Hoogwaardige constructie zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid
 • Chique en mooi design ziet er geweldig uit op elke toonbank
 • Met de optie ‘Sterk zetten’ kunt u rijke, sterke koffie zetten
 • De glazen karaf morst geen water wanneer u koffie in een kopje schenkt of het waterreservoir vult.

Nadelen

 • Het deksel is een beetje groot en kan moeilijk te openen zijn onder lage kasten.
 • De glazen karaf is fragiel en kan gemakkelijk versplinteren…

De Mr. Coffee Programmable Coffee Maker biedt alles, van een krachtselector tot een versheidstimer, en helpt u bij het maken van een heerlijk kopje koffie.

Het schitterende display van het apparaat is voorzien van allerlei bedieningselementen en knoppen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw opties. Het apparaat kan ook worden aangepast met speciale extra accessoires, zoals een thermische karaf.

Het model is ook voorzien van een waterfilter die de chemicaliën verwijdert en uw water zuivert, wat resulteert in een nog betere en lekkere koffie. U kunt de machine zelfs zo programmeren dat deze na het zetten van de koffie wordt uitgeschakeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u de machine na gebruik uitzet.

Het kan echter moeilijk zijn om het deksel te openen als het koffiezetapparaat onder hoge kasten wordt bewaard. Het is ook raadzaam om voorzichtig te zijn met de glazen karaf, omdat deze gemakkelijk kan versplinteren.

Conclussie

Niet alle koffiezetapparaten maken geweldige koffie voor zo’n lage prijs, maar de Mr. Coffee Programmable Coffee Maker beheert het zeker. Al met al is het een functionele, flexibele machine die zowel betaalbaar als luxueus is.

19. Capresso 10-Cup Programmeerbaar Koffiezetapparaat

Capresso 10-Cup Programmable Coffee Maker

Bekijk de dagprijs

Een combinatie van superieure kracht en stijl, de Capresso 10-cup programmeerbare koffiemachine, kan 10 kopjes smaakvolle en aromatische koffie zetten in iets minder dan 8 minuten. Het minimalistische stalen ontwerp maakt het verder perfect voor bijna elke keuken!

Voordelen

 • De machine zet snel en maakt hete, lekkere koffie.
 • Positieve klik op karafdeksel laat je weten of het goed gesloten is
 • Het model is zeer eenvoudig te programmeren en te gebruiken
 • De karaf geeft niet direct vlekken en ruikt niet naar oude koffie, zelfs niet na meerdere keren gebruik.

Nadelen

 • Het kan een beetje lastig zijn om het waterreservoir te vullen…
 • Het apparaat is wat luidruchtiger dan andere modellen.

Met de Capresso kunt u in acht minuten een volledige karaf zetten, zodat u genoeg koffie kunt zetten voor een menigte. U kunt er ook voor kiezen om slechts drie tot vijf kopjes te zetten om uw ochtend op gang te brengen.

Uitgerust met een houtskoolwaterfilter verwijdert de machine geuren, chloor en andere chemicaliën uit het water voor het zetten. De druppelvrije roestvrijstalen karaf kan ook worden verwijderd, zodat u tijdens het brouwproces een kopje kunt schenken zonder dat u er een rommeltje van maakt!

Het apparaat beschikt ook over een 24-uurs programmeerbare automatische brouwinstallatie en een verlichte LCD-klok met een timer. Hij sluit zichzelf ook na twee uur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over brandgevaar in uw keuken.

Het koffiezetapparaat is echter een beetje lawaaierig, en het vullen van het waterreservoir kan voor sommigen moeilijk zijn.

Het komt erop neer dat

In termen van zetvolume, koffiekwaliteit, prijs en algemene functionaliteit is de Capresso 10-Cup Programmable Coffee Maker zeker een van de beste modellen die verkrijgbaar zijn. Als u een koffiezetapparaat wilt dat snel warme, aromatische koffie zet zonder het budget te drukken, dan is dit model iets voor u!

20. Bonavita 8-Cup One-Touch Koffiezetapparaat

Bonavita 8-Cup One Touch Coffee Maker

Bekijk de dagprijs

De Bonavita 8-Cup One-Touch Coffee Maker is een van de meest populaire koffiemachines en wordt gebruikt door vele serieuze filter koffieliefhebbers. De SCAA-goedgekeurde machine biedt gecustomiseerde functies die de ambachtelijke manier van koffie zetten perfect nabootsen.

Voordelen

 • De karaf is vakkundig ontworpen en isoleert mooi…
 • De machine maakt goede, hete koffie die rijk is aan smaak…
 • Het model heeft een stille werking en is zeer eenvoudig in gebruik.
 • Het compacte ontwerp van de machine neemt weinig ruimte in beslag op het aanrecht.

Nadelen

 • De karaf moet volledig omgedraaid worden om elke filter koffie te krijgen.
 • Het koord is vrij kort

Met een temperatuurbereik van 195°F – 205°F en een 1500-watt verwarming maakt de Bonavita in slechts enkele minuten hete koffie. Door het speciale ontwerp van de douchekop wordt het water gelijkmatig over het koffiedik verspreid, wat resulteert in een perfecte verzadiging zonder droge plekken.

Bovendien houdt de thermokaraf uw koffie urenlang warm zonder deze te verbranden. De mand is ook ontworpen met gaten om stoom uit het koffiedik te laten ontsnappen, terwijl de pre-infusie-instelling ervoor zorgt dat het koffiedik bloeit voordat het wordt gezet. Dit alles resulteert in een verjongend, heerlijk kopje koffie.

Door het ontwerp met één druk op de knop is het apparaat ook zeer eenvoudig te gebruiken.

Het heeft echter geen programmeerbare functies, wat een probleem kan zijn voor degenen die graag tweaken. Het snoer is ook kort, zodat het voor sommigen moeilijk kan zijn om het apparaat comfortabel te gebruiken.

Conclussie

Eenvoudig gezegd is de Bonavita 8-Cup One-Touch Coffee Maker een stabiel en sterk koffiezetapparaat dat in tegenspraak is met zijn eenvoudige uiterlijk. Hoewel het een compact en eenvoudig ontwerp heeft, heeft het toch verbazingwekkende eigenschappen die zorgen voor een snel, heet kopje koffie.

Conclusie

Filterkoffiezetapparaten hebben een uitgebreide set aan Voordelen. Zo zijn ze meestal gemakkelijk te gebruiken, zodat u niet eerst hoeft te leren hoe u ze moet gebruiken. Bovendien zijn ze heel betaalbaar en worden ze geleverd met programmeerbare functies waarmee u verschillende soorten koffie kunt maken. Gezien het praktische nut ervan, moet je er in investeren als je de dag niet zonder koffie kunt beginnen. Met onze lijst van de beste filter koffiezetapparaten vindt u vast en zeker de perfecte voor uzelf.