Beste Latte koffiemachine Beoordelingen van 2020 U vindt de gemakkelijkste om te gebruiken


Ik ben er eindelijk in geslaagd om de beste latte-koffiemachines voor u samen te stellen. Ze laten u toe om de heerlijkste kopje latte te maken – zelfs beter dan eender welk café! U kunt één of meerdere kopjes brouwen wanneer u maar wilt. Deze machines zijn eenvoudig te gebruiken, effectief en schoon.
beste latte koffiemachines
Veel mensen drinken liever lattes dan andere koffiedranken. Het is de veelgevraagde drank om de bitterheid en de sterke smaak van een Americano of Lungo over te slaan. Of anders is die romige en schuimige gestoomde melk gewoon te moeilijk te weerstaan.

In dit artikel ga ik je door een aantal van de beste latte koffiemachines loodsen. Ze zijn binnen het budget, populair en veelzijdig. Dus laten we beginnen!

1. De’Longhi EC155 15 BAR Pump Espresso Maker

Bekijk de dagprijs

Mensen besteden meer tijd en geld aan een kopje stomende latte. Waarom denk je dat dat is? Het is moeilijker om thuis een kopje latte te maken. Zelfs met een koffiemachine, maar die heeft geen stomende toverstok. De De’Longhi EC155 Espressomaker is uniek.

Voordelen:

 • Het biedt de best smakende espresso voor een latte.
 • De portafilters zijn eenvoudig te gebruiken en effectief.
 • Het houdt zichzelf schoon en glanzend.

Nadelen:

 • Er is niet genoeg ruimte voor verschillende kopjes.

De’ Longhi EC155 is een heerlijke reden om thuis een latte te drinken. Hij heeft het beste espresso en espresso- en cappuccinosysteem. En je weet wat dat betekent, hè? Deze beste latte koffiemachine kent de optimale temperatuur en extractie voor een latte.

Het is een soort van handmatige machine, wat betekent dat je de meeste dingen zelf moet doen. Het duwt de espresso door het filter, maar de rest is aan jou. Dit is een soort van all-hands-on-deck deal. Zonder extra bellen en fluitjes dan het eigenlijk nodig heeft.

Zoals een automatische timer, voorgeprogrammeerde instellingen, enz. Het functioneert als het perfecte voorbeeld van een barista-grade koffiemachine. Maar het enige verschil is dat jij degene bent die de koffie zet. En dit is de beste koffiemachine voor thuis.

2. Breville de Barista BES870XL Express Espressomachine

Bekijk de dagprijs

Als de De’Longhi niet overtuigend genoeg was voor u, dan werkt de Breville BES870XL Express Espressomachine. Hij heeft doseermaling, digitale tempregulering, enkele of dubbele shots. Dus praktisch gezien heeft hij alle functies die u alleen in barista-grade machines hebt gezien.

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijke en geavanceerde functies.
 • Het heeft een automatische slijper met een instelbare slijphoeveelheid.
 • Alle accessoires voor het maken van koffie zijn inbegrepen.
 • Inclusief een warmwaterdispenser en een automatische reinigingscyclus.

Nadelen

 • De boven- en onderkant zijn van plastic.
 • Het waterreservoir moet vaak worden bijgevuld.

Er is niets beter dan een koffiemachine te gebruiken die uw behoeften begrijpt. De Breville Barista Express doet dat zonder dat het te moeilijk is om te gebruiken. Hij biedt een volledige handenvrije bediening, wat betekent dat de meeste functies geautomatiseerd zijn.

Zoals de automatische conische braammolen die u de exacte maling en textuur geeft. Afhankelijk van welke espressoschot u wilt, regelt hij de dosering van de maling. U kunt ook kiezen voor een enkele of dubbele espressoschot.

De digitale temperatuurregeling zorgt ervoor dat elke drank aan de gewenste temperatuur voldoet. Zo zijn het espressoschot en de stoomstam nauwkeurig. Nu we het toch over het stoompijpje hebben, u kunt de verschillende latte-artikels heel goed uitproberen. Het staafje stoomt en schuimt de melk heerlijk en barista-achtig.

3. Mr. Coffee Café Barista Espresso en Cappuccino Maker

Bekijk de dagprijs

Het Mr. Coffee Café Barista geeft je genoeg redenen om van een latte te houden. Het heeft een volledig bedieningspaneel met één druk op de knop. Het is een knoeierij, een melkreservoir en een waterreservoir. Met deze eenvoudige machine kunt u zich laten verwennen met ambachtelijke en veelzijdige koffiedranken.

Voordelen:

 • Het melkreservoir kan worden verwijderd en opgeslagen.
 • De drukfilter biedt een uitstekende koffie-extractie.
 • Alles is met één druk op de knop en intuïtief.

Nadelen:

 • De machine is een beetje luidruchtig.
 • De filter en de stoomtoverstok worden vuil.

Mr. Coffee is een van de meest intuïtieve koffiemachines. Het is het beste koffiezetapparaat omdat het snel, halfautomatisch en efficiënt is.

De automatische melkopschuimer is zo’n juweeltje. In de wereld van de latte koffiemachine is het stomen van de melk een kunst. Om die dichte, gladde en schuimige smaak te creëren – wat een smaak voor de koffie zelf is. Je moet de staaf in de melk dompelen voor slechts een paar momenten. Maar het is moeilijk om dit goed te krijgen.

Dus met de automatische melkopschuimer gooi je het giswerk uit het raam! Het schuimt de melk voor je op en levert het samen met een enkel of dubbel schot in je kopje. Het beste deel is dat deze beste latte koffiemachine zijn eigen “Latte” optie heeft.

Geen goedkoop of plastic-y gevoel over deze home latte machine. Het is leuk om te gebruiken, intuïtief en duurzaam. Het heeft zelfs een uitschuifbare kopjesversteller voor verschillende maten.

4. Mr. Coffee Café Latte Maker

Bekijk de dagprijs

Om thuis een espresso te maken die net als een café smaakt, heb je de beste latte-machine nodig. Niet het soort dat een diep gat in je portemonnee graaft. Het is ook niet zo moeilijk te gebruiken. De Mr. Coffee Café Latte Maker is de perfecte quick-fix voor u.

Voordelen:

 • Automatische melkopschuimer en verwarming in de karaf.
 • Meerdere kopjes met automatische uitschakeling.

Nadelen:

 • Het duurt langer om te brouwen.

De Mr. Coffee Café Latte Maker geeft u het beste kopje latte. Maar zonder al te veel ingrediënten te gebruiken. Gewoon melk, fijngemalen koffie en siroop als u dat wilt. Om u een voorsprong te geven, dit is alleen een thuis latte koffiemachine .

In tegenstelling tot de rest van de plectrums heeft u geen aparte melkopschuimer, stoomtoverstokje of espressomachine. Het is allemaal gecombineerd om u minder tijd te besparen bij het verkrijgen van een kopje latte. Hoe minder u tijd verspilt aan het verkrijgen van dat kopje, hoe beter het is voor uw ochtend cafeïnefix.

Dus wat deze beste latte-machine doet, is alles wat u nodig hebt, op een rijtje zetten. Je hebt je melk in de karaf om te verwarmen en te schuimen. Je hebt de gemalen koffie in het filter. En je hebt een kopje klaar voor als het brouwen klaar is. Snel en gemakkelijk, hè?

5. Nespresso van De’Longhi EN520SL Lattissima Plus Espressomachine

Bekijk de dagprijs

De Nespresso van De’Longhi EN520SL Lattissima Plus is het paradijs voor koffieliefhebbers. Beschouw dit als uw diepe duik in de perfecte Starbucks vergelijkbare home latte koffiemachine . Het is de beste latte-machine om uit te vinden wat voor soort koffie u wilt houden.

Voordelen:

 • Het werkt geweldig en heeft effectieve functies.
 • De espresso is sterk, glad en rijk.
 • De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Nadelen:

 • De stoomstaaf wordt niet erg heet.

Deze beste home latte koffiemachine kan alles maken. Lattes, cappuccino’s, macchiato, lungo, enz. Het maakt gebruik van een 19 bar druk met een one-touch systeem. De schuifbare lekbak en de automatische uitschakeling maken het effectief en intuïtief.

Wat ook intuïtief is aan deze beste latte-koffiemachine zijn de voorgeprogrammeerde functies. U kunt 4 koffiedranken maken (degene die ik hierboven heb genoemd). Het is gemakkelijk te bereiden, levert een aromatische espressosmaak en is perfect.

De espresso heeft een dikke laag pompoenkleurige crema, wat betekent dat het het echte werk is. De melkcontainer is uitneembaar en kan in de koelkast worden bewaard. Met één druk op de knop komt er schuimende melk in het kopje. Je hoeft het dus niet apart te doen.

Conclusie

Wat is het geheim van een goede latte? Het is niet wat je denkt dat het is. Niet elke weekdag naar een café gaan voor je dagelijkse koffiefix. Het is niet het kopen van een super dure en professionele koffiemachine. Het is niet het kopen van verpakte latte poeder dat je gewoon mengt met heet water!!

Je moet de beste latte koffiemachine voor thuisgebruik kopen. Net als de Breville de Barista BES870XL Express Espressomachine. Deze latte machine ondersteunt alles. Het is gebruiksvriendelijk met een schone en intuïtieve interface. Het geeft u de best mogelijke en rijkste espressosmaak voor een latte.

Wat houdt u nu tegen?

Recent Content