Beste Nanoleaf sets

Als je een gamer/streamer bent en probeert te beslissen welk Nanoleaf product het beste is, dan zou de Shapes Sonic Limited Edition Starter Kit wel eens het esthetische kunnen zijn waar je naar op zoek bent.

Nanoleaf werkte samen met Sonic the Hedgehog 2 om deze limited-edition slimme lampen te creĆ«ren, die worden geleverd met vier grote driehoekige panelen en 28 kleine – waardoor het een van de grootste sets van het bedrijf is. Maar je betaalt er wel een aardige cent voor.

Deze set heeft verschillende unieke voorgeprogrammeerde kleurpatronen, zodat je de panelen (met behulp van Nanoleaf’s gids – die, vreemd genoeg, niet in de doos zit) kunt plaatsen in de vorm van Sonic, Tails of Knuckles. Het vergt wat handwerk om de pattens goed te krijgen. Maar als je het eenmaal hebt opgeslagen, onthoudt de app je voorkeuren.

U kunt andere aangepaste pattens maken en kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde kleuren of stromingen en de lichten instellen om te reageren op audio – de ritmes zijn grotendeels responsief en nauwkeurig, in tegenstelling tot andere modellen in de lijst. Er is een schermspiegelingfunctie om kleuren op een TV/monitor weer te geven, en de panelen beschikken ook over aanraakbediening.

De panelen zijn eenvoudig aan te sluiten en op de muur te bevestigen met behulp van de meegeleverde plakstrips die geen schade aan de muur zouden moeten veroorzaken als je ze volgens de instructies verwijdert. Ik had echter wel een paar vertragingen bij het aansluiten, vooral nadat ik net de lichten aan de muur had aangezet.