Bredere uitrol voor Samsung’s Infinite Cooking assortiment


Samsung’s Infinite Cooking assortiment is te koop bij
Samsung’s online winkel en andere online retailers. Het assortiment werd voor het eerst gelanceerd in februari, maar was alleen verkrijgbaar bij keukenspeciaalzaken.

Het assortiment bevat ovens en een kookplaat die zo zijn ontworpen dat ze naadloos passen in een minimalistisch keukenontwerp. Zoals u zich kunt voorstellen, zijn het allemaal geïntegreerde apparaten – geen enkele is vrijstaand.

De nadruk van de serie ligt op het combineren van esthetische aantrekkingskracht met de nieuwste huistechnologie. De ovens hebben bijvoorbeeld verticale ramen in plaats van horizontale, om aan te sluiten bij de lange verticale lijnen van keukenkasten.

Infinite Range oven

Binnenin biedt deze oven niet alleen een convectieoven, maar ook stoomondersteuning en volledige stoomkookopties. De kookruimte kan worden opgesplitst in twee afzonderlijke compartimenten, zodat u meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden, met verschillende kookstanden, temperaturen en timings. De ovens hebben in totaal acht verschillende kookstanden.

Je kunt de Samsung Infinite Range dual cook stoom pyrolytische oven (NV75T8979RK)
bij Appliance City voor £1,799 of bekijk het volledige gamma ovens
op de site van Samsung.

Het assortiment bevat ook een combi-kookplaat. Net als de andere toestellen is de interface minimalistisch en past hij vlak in het aanrecht.

Samsung combi-kookplaat

Ik heb al eerder geschreven over
combi of ventilerende kookplaten. Dit zijn kookplaten met een ingebouwde afzuigkap. Dit betekent dat ze kunnen worden ingebouwd in een centraal kookeiland en niet onder een afzuigkap hoeven te worden geplaatst, wat veel meer flexibiliteit geeft in het keukenontwerp. Op dit moment zijn ze relatief nieuw en ongebruikelijk.

Maar een van de dingen die uit de pandemie is voortgekomen, omdat mensen meer tijd thuis doorbrengen en hun huizen op minder rigide manieren gebruiken, is een interesse in meer open keuken lay-outs. Mensen willen in staat zijn om te chatten met familieleden tijdens het koken, in plaats van geconfronteerd met de muur. Het is daarom waarschijnlijk dat we een toename van dit soort producten zullen zien, wat een grotere beschikbaarheid en een daling van de prijs betekent naarmate meer fabrikanten ze beginnen te verkopen.

In de tussentijd, echter, is de Infinite Range combi-hob (NZ84T9747VK/UR) beschikbaar om
kopen bij Samsung voor £2,199.

We hebben een aantal van Samsung’s vloerverzorgingsapparaten getest. Lees onze reviews van de
Samsung Powerstick Jet en het
Clean Station.

Recent Content