De 10 best smakende K-Cups

Hier bij de Beedrop zouden we graag elke koffiegadget die er is testen en proberen, maar het feit is dat er elke dag maar zoveel tijd beschikbaar is.
Om die reden hebben we ons voor dit artikel tot de “wijsheid van de menigte” gewend en de hoogst gewaardeerde producten van Amazon uitgekozen. We hebben gekeken naar voor- en nadelen van individuele beoordelingen, evenals de totale beoordeling om het meest nauwkeurige advies te presenteren.

1: Caribou Koffie Caribou Blend Keurig K-Cup Pods

Caribou Koffie Caribou Blend,...

Deze K-Cups hebben een blend vol levendige fruittonen en heldere zuren van Midden- en Zuid-Amerikaanse variëteiten. Dit wordt gecompenseerd door hints van aardse, kruidige smaken. Deze K-Cup pads zijn compatibel met alle Keurig K-Cup Pod Single Serve Koffiezetapparaten en de koffie is perfect voor alle gelegenheden.

Een klant op Amazon beoordeelde deze pads en zei dat ze een geweldige smaak hebben, en als je koffiemelk in poedervorm en een beetje zware room toevoegt, hoef je geen suiker aan de koffie toe te voegen.

Een andere gebruiker zei dat hun moeder dol was op deze koffie en het leek het enige koffiemerk te zijn dat geen slecht effect op de maag van hun moeder achterlaat. Ze zeiden dat ze deze pods al een tijdje gebruiken en niet van plan zijn om binnenkort te stoppen.

Meer beoordelingen bekijken

2: Seattle’s beste koffieontbijtmelange medium gebrande koffie met één kopje

Seattle's beste koffie ...

Met een gloednieuwe look, maar dezelfde premium smaak, worden deze bonen specifiek geroosterd voor een zachtere smaak.

De Breakfast Blend is een medium gebrande koffie, die een frisse, heldere en levendige smaak heeft om je elke ochtend een energieke start te geven. Deze peulen zijn compatibel met alle Keurig K-Cup brouwers.

Een gebruiker op Amazon zei dat ze hebben gezien dat veel mensen dit hebben genoemd als de best smakende espresso die er is, en ze zijn het er oprecht mee eens. Ze voegden er ook aan toe dat de snelle levering het voor hen erg handig maakt.

Een andere gebruiker had problemen met de bekers. Ze zeiden dat de koffie geweldig smaakte, maar de kopjes maken een puinhoop en slagen er niet in om de hele brouwcyclus te voltooien.

Meer beoordelingen bekijken

3: GreaterGoods Kcup Koffie Medium Roast

GreaterGoods Kcup Koffie...

Deze medium gebrande Mountain Blend is een single-serve formaat dat je minder verspilling en een handige koffie met een geweten geeft. Het heeft een milde, uitgebalanceerde smaak die je smaakpapillen elke keer tevreden stelt. De peulen zijn compatibel met de meeste single-serve brouwmachines.

Een gebruiker zei in een positieve recensie dat deze K-Cup-pads verse en heerlijke koffie produceerden waar je elke ochtend wakker van zou willen worden, en dat het geweldige aroma een extra voordeel was. Een andere klant zei dat de espresso briljant was tegen de kosten.

Een paar mensen zeiden dat ze het gevoel hebben dat de kopjes van lage kwaliteit zijn, en een voegde eraan toe dat het soms over de bovenkant lekt.

Meer beoordelingen bekijken

4: Maud’s Half Caff Coffee, Recyclebare Single Serve Koffiepads

Maud's Half Caff Koffie...

Beweerd dat ze ’s werelds beste halve caff zijn, bieden deze koffiebonen een volledig scala aan verse en gedurfde smaken. Gemaakt van 100% Premium Arabica bonenkoffie die single origin is, Fair Trade Gecertificeerd en kwaliteit gecontroleerd in fabrieken. Deze peulen zijn compatibel met de meeste K-Cup-brouwers, waaronder 2.0.

Een gebruiker zei dat deze peulen een geweldige smaak bieden tegen een geweldige prijs. Een ander voegde eraan toe dat ze een beetje moeite hadden met het gebruik van de pads, maar de smaak van de koffie lekker vonden. Ze prezen ook de klantenservice, die snel de problemen van geruïneerde K-Cups aanpakte en ze verving.

Een paar mensen leken problemen te hebben met het laten werken van de K-Cups, maar degenen die erachter kwamen, hadden alleen maar goede dingen te zeggen over de smaak van de koffie.

Meer beoordelingen bekijken

5: Boston’s beste single serve koffie, vakantie assortiment

Boston's beste single serve ...

Deze pads zijn gemaakt met 100% Arabica koffiebonen en zijn glutenvrij, BPA-vrij en koosjer gecertificeerd. Het assortiment omvat witte chocolade blend, Donut shop blend en notenkraker zoete vanille hazelnoot blend; die allemaal een kerstsmaak hebben.

Mensen hebben de mooie smaak en smaak van de koffie geprezen, evenals het aroma. Een gebruiker zei dat het een perfect uitgebalanceerde smaak was, die niet te sterk of te zwak was. Ze zeiden dat het perfect is voor mensen die van hun c houdenoffee om gemiddelde sterkte te zijn.

De meeste mensen hadden goede dingen te zeggen over het assortiment van deze smaken, terwijl sommigen eraan toevoegden dat het een beetje zwak was voor hun smaak, maar nog steeds een geweldig smakende koffie.

Meer beoordelingen bekijken

6: De Originele Donut Shop Regular Keurig K-Cup Pods

De originele Donut Shop...

De koffie die door deze k-cups wordt geproduceerd, is niet te sterk en ook niet te bitter. De medium roast maakt het precies de juiste smaak voor mensen die niet van te donkere smaken houden. Deze hebben geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen of ingrediënten en worden altijd gemaakt met versgemalen koffie.

Een klant zei dat het enigszins duur was, maar de kosten verdienden de kwaliteit en smaak. Ze voegden er ook aan toe dat dit de beste kwaliteit k-cups waren die ze zijn tegengekomen, wat het voor hen gemakkelijker maakt om een beetje extra uit te geven aan deze pods.

Een paar mensen hadden problemen met de kwaliteit die in de loop van de tijd afnam en zeiden dat ze deze al jaren gebruikten, maar de nieuwste zijn niet hetzelfde als voorheen.

Meer beoordelingen bekijken

7: Barista Prima Koffiehuis Koffie, Keurig K-Cups

Barista Prima Koffiehuis...

De rijke en smakelijke mix in deze peulen heeft een complexe afdronk die wordt geaccentueerd door heldere fruittonen en hints van walnoot. De luchtdichte container sluit zuurstof uit, die de frisheid van de smaak veel langer behoudt, zelfs nadat u de verzegeling hebt geopend.

Lees meer: De beste Nespresso machines

Lange tijd hebben klanten dit gemarkeerd als de beste koffie die ze op enig moment hebben gehad. Een gebruiker zei dat ze dol zijn op deze koffie, ook al zijn ze over het algemeen geen fan van donkere koffie. Ze voegden eraan toe dat de koffie sterk was, zonder bitter te zijn en perfect is voor mensen die ’s ochtends een sterke kop joe nodig hebben, maar de bittere smaak niet kunnen verdragen.

Andere mensen voegden eraan toe dat dit perfect is voor hun smaakpapillen die gewend zijn aan sterkere smaken.

Meer beoordelingen bekijken

8: VitaCup French Roast Coffee Cups doordrenkt met essentiële vitamines

VitaCup Energie Donkere Roast...

Deze K-Cups bevatten niet alleen antioxidanten om je immuunfunctie te stimuleren, maar bevatten ook een mix van vitamines, waaronder B1, B5, B6, B9, B12 en D3. Deze ondersteunen je metabolisme, terwijl ze ook helpen de productiviteit te verhogen en ervoor zorgen dat je je de hele dag scherper voelt. Het heeft nul calorieën, maar barst nog steeds van de smaak, waardoor het een gezonde keuze is, samen met je ontbijt. Het is compatibel met de meeste Keurig k-cup brouwers.

Een waardevolle gebruiker op Amazon zei dat deze koffie je ’s ochtends wakker maakt, zonder bijwerkingen te geven zoals een racy hart, overmatig zweten of hoofdpijn. En dat allemaal terwijl het heerlijk smaakt. Ze voegden er ook aan toe dat ze stopten met het nemen van hun vitamine B-supplementen om de voedingswaarde van de koffie te testen, en de koffie bleek legitieme B-vitamines te hebben.

Andere mensen voegden eraan toe dat de koffie een beetje aan de dure kant is, maar omdat je twee kopjes kunt maken met een enkele pad, en alle voedingswaarde die het biedt zonder calorieën de prijs zeker waard zijn.

Meer beoordelingen bekijken

9: McCafe Premium gebrande Keurig K Cup Koffiepads

McCafe Premium Medium Gebraden...

Deze medium gebrande koffie van McCafe is niet te sterk, noch te zwak. Het is gemaakt van 100% Arabica koffiebonen en heeft een zachte en evenwichtige smaak. Deze k-cups zijn compatibel met Keurig 2.0 brouwmachines.

Een gebruiker zei in een recensie dat ze meestal alleen Starbucks-koffie drinken, omdat ze van vollere smaken houden zonder enige bitterheid. Ze voegden eraan toe dat de McCafe Premium Roast de enige koffie is die hen de Starbucks-smaken thuis heeft gegeven zonder bitterheid, en de helft van de prijs is. Ze zeiden dat ze hun dagelijkse Starbucks-fix zouden vervangen door deze K-cups.

Een andere gebruiker zei dat hoewel deze koffie perfect is voor mensen die van medium roasts houden, maar de podbekers onnodig plastic bevatten dat kan worden verminderd om milieuvriendelijker te zijn.

Meer beoordelingen bekijken

10: Dunkin’Donuts Original Blend Medium Roast Koffie K-Cups

Dunkin 'Originele Blend Medium...

Deze K-Cups laten je genieten van de originele mix van Dunkin ‘Donuts die het beroemd hebben gemaakt, en heeft een rijke, zachte smaak waarvan je kunt genieten in het comfort van je huis. Het is een medium gebrande koffie en is gemaakt met 100% Arabica koffiebonen. De peulen zijn compatibel met alle Keurig Brewers.

Een trouwe klant zei dat ze bestelt deze kopjes al jaren voor zichzelf en hun ouders en is consequent tevreden met de koffie. Het enige probleem dat ze hadden, was dat de koffie een beetje duur is, waardoor ze het niet elke maand kunnen kopen. Ze voegden eraan toe dat als het een beetje redelijker was, ze geen andere koffie zouden drinken.

Sommige mensen hadden problemen met de toppen van de peulen die afwaaiden tijdens het brouwen, maar deze kunnen worden voorkomen als men alle instructies goed leest en opvolgt.

Meer beoordelingen bekijken

Bovenste uitgelichte afbeelding: Randy – Flickr CC 2.0