De barbecue in een aktetas


Stel je voor: je loopt – nee, schrijdt – door het park met een metalen aktetas in je hand. Het is het soort koffer dat, als dit een internationale thriller was geweest, aan je pols geboeid zou zijn en gevuld met ofwel stapels contant geld ofwel verbijsterende, metaalkleurige machineonderdelen die in schuim zijn gezet.

Je komt aan op je bestemming, het bosrijke deel van het park waar barbecues zijn toegestaan. Dat is geen toeval. Behendig, open je je aktetas.

Tot verbazing en verwondering van de mensen rondom je, zit er een barbecue in. Waarschijnlijk, op dit punt, maak je een soort barbecue-gerelateerde grap. Ik kan nu niet bedenken wat dat zou zijn, maar misschien schiet het je zo te binnen.

Je haalt wat hamburgers en broodjes – wacht. Waaruit? Heb je een tweede metalen aktetas gevuld met voedsel en grill-accessoires? Want een picknickmand in je andere hand gaat echt de look bederven. Oké, laten we ons voorstellen dat je dat hebt. En ook wat houtskool en aanmaakblokjes. En extreem sterke armen om al deze spullen te dragen.

Barbecue in het park

Maar goed, als dat allemaal geregeld is, ben je aan het grillen – uit een aktetas. Zelfs de mensen die frisbee spelen zijn gestopt om te gapen.

Als u dit werkelijkheid wilt laten worden, kunt u de Kikkerland Opvouwbare Draagbare BBQ Grill Koffer (want zo heet hij)
kopen bij Beaumonde voor £85. Hij weegt 1,8 kg en de afmetingen zijn 31,4 x 8,6 x 16,5 cm.

Het kan grillen voor twee en vangt as op in de bodem van de kist. Meer details zijn er niet, maar – hé, het is een barbecue in een aktetas, dus het verkoopargument is duidelijk.

We hebben echter vragen. Veel vragen. Bijvoorbeeld, vermoedelijk wordt de hele aktetas-barbecue zo heet als het oppervlak van de zon. Dus, hoe lang duurt het voordat je het weer kunt oppakken en naar huis dragen?

Barbecue in een aktetas

Zit je straks alleen in het park, lang nadat iedereen al weg is, te wachten tot de handvatten van je barbecue-koffertje zo ver zijn afgekoeld dat je ze kunt aanraken? En zul je al die tijd je hoffelijke houding kunnen volhouden?

En, als u naar huis loopt, laat u dan een spoor van as achter u? Hoe erg ruikt een metalen barbecue-koffer als je er eenmaal op gekookt hebt? Zullen mensen vragen: wie is die mysterieuze spion en waarom ruikt zijn koffer naar vuur en hotdogs?

Er is maar één manier om deze vragen te beantwoorden. Maar als je op zoek bent naar een meer traditionele barbecue-ervaring en je weet niet zeker welk type grill je wilt, lees dan ons artikel over
welk type barbecue je moet kopen. Heb je je BBQ al uitgezocht? Bekijk dan onze
grill-hacks.

Recent Content