De beste aanbiedingen voor Weber barbecues


Het is weer tijd voor de hittegolf! Als uw BBQ is ingepakt, of u bent er nog niet aan toegekomen er een te kopen, lees dan verder. Je wilt toch niet binnen zitten koken. (Terwijl je zelf aan het koken bent.)

Als je aan een barbecue denkt, is de kans groot dat je je iets voorstelt als een Weber-grill. De eerste ketelbarbecue werd door het bedrijf gebouwd in 1951. Het was een iets ander ontwerp dan de barbecues die we vandaag de dag zien, maar wel heel herkenbaar als de Original Kettle die het bedrijf nog steeds verkoopt.

BBQworld.co.uk heeft meer dan £30 korting op het Original Kettle 57cm grill model, dat verkrijgbaar is voor
169 pond, in plaats van 199,99 pond.

Weber 5710

Dit is een echt betrouwbare barbecue voor een geweldige prijs en u kunt hem binnen 2-3 werkdagen geleverd krijgen. Hij heeft een gemakkelijk te reinigen porselein geëmailleerde kuip en deksel, een ingebouwde dekselthermometer, een roestbestendige dekselontluchting en een diepe aslade. Hij is 107 cm hoog.

Een prijs hoger, WOWBBQ.co.uk (de officiële Weber World Store) verkoopt de
Weber Master Touch met een 57cm grill in rookgrijs voor £269, in plaats van £329, dat is 18% of £60 korting. De Master Touch heeft twee houtskoolmanden, zodat u gemakkelijk kunt overschakelen van direct naar indirect koken, een geïntegreerde thermometer, een dekselventilatie, gereedschapshaken en een iGrill beugel (voor slim grillen). Wat de Master Touch serie onderscheidt van de klassieke ketelbarbecues zijn een paar echt leuke accenten, waaronder een scharnierend deksel en een nieuwe char ring. Je kunt hem de volgende dag al in huis hebben.

Weber rookgrijs

De draagbare
Weber Q1200 met standaard is ook sterk afgeprijsd op WOWBBQ.co.uk, van £423,99 naar £298,99. Dat is een ongelooflijke korting van 125 pond. Het is een gasgrill met een gegoten aluminium deksel en body met ingebouwde handgrepen.

Weber Q1200

Hij heeft elektronische ontsteking en een roestvrijstalen brander. De gietijzeren roosters zijn geëmailleerd in porselein en het heeft een ingebouwde thermometer en twee uitklapbare tafels. De afmetingen zijn 120 x 104 x 60 cm en het kookoppervlak is 32 x 43 cm. Hij moet worden gebruikt met een minigasfles. Net als de grill hierboven, is hij beschikbaar voor levering de volgende dag.

Ook op WOWBBQ, is er £100 korting op de Amerikaanse gasbarbecue, de
Weber Genesis II E-310 drie pits gasbarbecue. Normaal kost hij 949 pond, maar je kunt hem krijgen voor 849 pond. Hij wordt geleverd met tien jaar garantie. Hij heeft drie roestvrijstalen branders met temperatuurregeling en elektronische ontsteking, gietijzeren grillroosters en een warmhoudrek.

Het kookoppervlak is 68 x 48 cm. Het heeft ook een porselein geëmailleerde deksel met een ingebouwde thermometer, zijplanken, haken voor keukengerei en wielen, zodat u het gemakkelijk kunt verplaatsen. Hij kan een dag na bestelling al bij u zijn.

Weber Genesis II

Tot slot, als je gewoon op zoek bent naar een goede deal op een betaalbare ketel-stijl houtskool grill, Wayfair is de verkoop van de compacte 44cm
Landmann houtskoolgrill met aslade voor € 72,99, een daling van € 83,99. Het heeft een roestvrijstalen driepoot, een geëmailleerde vuurpot en deksel en een geëmailleerde kolenbak. Hij is klaar voor gebruik en kan binnen een paar dagen worden geleverd.

Landmann bbq

Als je er nog niet uit bent of een houtskool-, gas- of een elektrische barbecue geschikt is voor jou, lees dan ons artikel,
Welk type barbecue moet ik kopen? We hebben ook een aantal geweldige
hacks voor niet-verveelde barbecues.

Wanneer is Black Friday 2020 – moet je wachten op een betere deal?

Black Friday vindt plaats op vrijdag 27 november, onmiddellijk gevolgd door Cyber Monday op 30 november. Traditioneel het grootste verkoopevenement van het jaar, kan het nog een aantal grotere tech deals opleveren – maar met zo veel onzekerheid rond financiën en retail, en geen garanties over welke kortingen we zullen zien, adviseren wij u niet te wachten: als u een deal ziet die u zoals, op een product dat u nodig hebten u kunt veroorloven de uitgave, koop het vandaag.

Recent Content