De beste Xbox controllers 2022


3. Scuf Instinct Pro – Beste voor aangepaste besturing

Scuf is aantoonbaar de leider in aangepaste controllers, vooral in de wereld van eSports waar professionele gamers de best mogelijke prestaties van hun controllers nodig hebben. Aan de oppervlakte biedt Scuf alles wat Microsofts Design Lab ook biedt – aangepaste triggers, verschillende kleuropties, knoppen, analoge sticks, enzovoort – maar er is nog veel meer mogelijk.

Een van de meer opvallende veranderingen ten opzichte van recente Scuf-controllers is de overstap van traditionele achterpaddles naar iets dat meer lijkt op gewone triggers, perfect geplaatst in de buurt van de achterste handgrepen van de Instinct Pro, zodat je niet aan het klauteren bent om knoppen te raken in die gespannen online shooter-momenten.

Degenen die recente Scuf kit hebben gebruikt zullen weten over de technologie die u toelaat om de peddel functies on-the-fly met behulp van een EMR sleutel te veranderen. Het is een geweldige functie – zo lang als je niet verliest de sleutel, die moet zijn gebeurd veel omdat Scuf gedoopt het systeem met de Instinct lijn.

In plaats daarvan is er een knop op de achterkant waarmee je kunt schakelen tussen drie profielen, aangegeven door een LED onder de mute-knop. Met een druk op de knop schakelt u tussen uw profielen, en als u de knop ingedrukt houdt, schakelt u over naar de toewijzingsmodus. Vanaf daar is het zo simpel als het ingedrukt houden van de achterste knop en de knop waaraan je hem wilt toewijzen. Voor ons is het een van de beste upgrades in vergelijking met de vorige Scuf-technologie.

Perfect voor ontluikende eSports sterren, Scuf’s trigger stop is al jaren een nietje van zijn aangepaste controllers. De technologie stelt je in staat om een trigger stop toe te voegen met een druk op de knop aan de achterkant van de controller, en het is geüpgraded om een ervaring te bieden die meer verwant is aan het klikken van een muis dan het overhalen van een trekker met de Instinct-lijn, waardoor reactietijden worden verkort en shooter games responsiever aanvoelen.

Ga er niet van uit dat je bij aankoop vastzit aan het ontwerp van de Instinct Pro die je kiest; de controller heeft een magnetische faceplate, dus je kunt hem verwisselen voor iets heel anders voor een fractie van de prijs van een nieuwe Scuf-controller, en je kunt de analoge sticks ook verwisselen. Je krijgt een tweede set in de doos, en je kunt extra sets apart kopen.

De enige echte teleurstelling zit hem in de batterij; in plaats van een ingebouwde lithium-ion batterij, zoals bij zijn voorgangers en Microsoft’s Xbox Elite Controller 2, heeft de Instinct Pro 2 AA-batterijen nodig voor gebruik. Dat betekent dat de meegeleverde 10ft gevlochten USB-C kabel zeker van pas komt!Recent Content