De PomaBrush: een elektrische tandenborstel met een batterijlevensduur van vier maanden


(Sinds dit nieuwsbericht is verschenen, hebben wij de kans gehad de PomaBrush uit te testen. U kunt
zien wat we er van vonden in onze volledige review of hem meteen kopen op
pomabush.com).

De PomaBrush is een eenvoudige, waterdichte, volledig siliconen tandenborstel die slechts drie keer per jaar hoeft te worden opgeladen. Het zou een goede optie zijn voor mensen die gaan kamperen, veel reizen voor hun werk of gewoon een elektrische tandenborstel met weinig gedoe willen.

Oprichter en CEO Andrei Majewski zegt dat de minimalistische creatie een antwoord is op de ontwikkelingen in het mainstream ontwerp van elektrische tandenborstels: “Elke generatie heeft meer functies dan de vorige, hij is groter en omvangrijker, net zo onpraktisch, en net zo onaantrekkelijk. Wij besloten daar verandering in te brengen.”

De borstel is 20% kleiner dan de gemiddelde elektrische tandenborstel, veel lichter en dankzij de siliconen constructie is hij volledig waterdicht, antimicrobieel en gaat hij iets langer mee dan de standaard elektrische borstel. De borstelkop zelf hoeft maar twee keer per jaar te worden vervangen, in tegenstelling tot standaard elektrische tandenborstels, waarvan de koppen elke drie maanden moeten worden vervangen.

Hij werkt met zachte sonische trillingen (hij trilt 15.000 keer per minuut) en is ontworpen om tandvlees of gevoelige tanden niet te irriteren.

PomaBrush

In lijn met zijn minimalistische filosofie, is er geen app en geen wi-fi functionaliteit.

Het is een interessante ontwikkeling in het ontwerp van elektrische tandenborstels, aangezien de focus van de grote merken inderdaad heeft gelegen op het vergroten van de hoeveelheid functionaliteit. Hoewel we zeggen dat met een app verbonden tandenborstels briljant zijn om kinderen poetstechnieken te leren en om degenen onder ons die slechte poetsgewoonten hebben aangeleerd opnieuw te leren poetsen, is er echt iemand die de app op zijn elektrische tandenborstel elke dag gebruikt?

Elektrische tandenborstels hebben echter een heleboel functies die we doen denken de moeite waard zijn, zoals een timer om ervoor te zorgen dat u lang genoeg poetst en geen enkel deel van uw mond verwaarloost, en een waarschuwing om u te laten weten als u te hard poetst. De PomaBrush heeft niets van dit alles: alleen een enkele aan/uit-knop. Er zijn geen variabele instellingen en geen controlelampjes. Het draait dus allemaal om het gemak en de poetskwaliteit.

We zullen hem testen en laten u weten hoe hij presteert.

Borstel en reisetui

De PomaBrush wordt opgeladen via een USB-C oplaadkabel. Het reisetui wordt bij elke borstel geleverd en is een integraal onderdeel van het ontwerp, waarbij het etui zelf drie maanden van de vier maanden lading kan bevatten. Stop de borstel in het etui en hij wordt draadloos opgeladen. De borstel zelf blijft één maand opgeladen.

De PomaBrush wordt naar verwachting in oktober geleverd. Daarna zal hij verkrijgbaar zijn op de website van het merk zelf en in een aantal fysieke boetieks en reiswinkels. Hij heeft een garantie van twee jaar en is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, grijs, oranje en wit.

Er zijn een aantal koopopties
op de website van de makers, afhankelijk van of je reserve-opzetborstels of extra tandenborstels wilt. Maar om de borstel zelf te kopen (met een USC-kabel en de draadloze oplaadbare PomaCase), kost het je momenteel 72 pond.

Om de
beste elektrische tandenborstels die we hebben getest, bekijk dan onze round-up.

Recent Content