Dyson Supersonic haardroger heeft een nieuw hulpstuk: de Flyaway

Vanaf vandaag is de Flyaway een van de hulpstukken die wordt geleverd bij elke nieuwe Supersonic haardroger die in het Verenigd Koninkrijk wordt gekocht. Als je al een Supersonic hebt, kun je hem apart kopen voor £30.

De Flyaway is vers van Dyson’s technische afdeling en verbergt losvliegende haren om je een gladder kapsel te geven.

Hoe de Flyaway werkt

Net als de Dyson Airwrap maakt het Flyaway-hulpmiddel gebruik van het Coanda-effect om je haar te helpen stylen. Het Coanda-effect beschrijft de manier waarop een water- of luchtstroom aan een plat of gebogen oppervlak blijft kleven. In wezen is het Coanda-effect de reden dat kannen tuiten hebben; het is wat ervoor zorgt dat je thee langs de zijkant van je mok loopt wanneer je het probeert uit te schenken.

De Flyaway is een apparaat met een halfronde lus die langere haren naar de voorkant van je kapsel trekt, terwijl een tweede luchtstraal de wegvliegende haren wegduwt en onder je kapsel duwt. In wezen bootst het na wat stylisten doen om je haar glad te maken in een salon.

Flyaway gereedschap van voren en opzij

Voor Afrohaar: de kam met brede tanden

Als je Afro, krullend of getextureerd haar hebt, zal de Flyaway tool niet veel voor je haar doen, maar de Supersonic heeft nu ook een opzetkam met brede tanden. Het zal je helpen om je haar te verlengen, te stylen en vorm te geven.

Als je al een Supersonic hebt, kun je
de opzetkam met brede tanden kopen voor £30.

Hoe kom ik aan het Flyaway hulpstuk?

De Supersonic kost £299,99 en is
verkrijgbaar via de Dyson website of de Dyson Demo Store in Oxford Street. Hij wordt geleverd met vijf gereedschappen en accessoires: een styling concentrator, een diffuser, een zachte luchtaanzetstuk, de flyaway en de kam met brede tanden.

Maar de goedkoopste manier om een Supersonic te krijgen is door hem gereviseerd te kopen bij Dyson.
kost u £239.99. Voeg het wegvlieghulpstuk of de kam met brede tanden toe aan uw winkelmandje en u bent nog steeds goedkoper uit.

Als u al een Supersonic heeft, kunt u
de Flyaway apart kopen op de Dyson website, voor £30. U kunt alle beschikbare
accessoires en hulpstukken op de website.

De Supersonic is in de VS verkrijgbaar
bij Dyson.com voor $399,99.

Om meer te weten te komen over hoe de Supersonic in het gebruik is, kunt u
onze hands-on (en haar gladgestreken) review lezen. Als kleine spoiler, we gaven het 4,5 sterren van de 5.