Dyson vernieuwt zijn snoerloze assortiment


Het gereedschap, hierboven afgebeeld, is een scharnierend hulpstuk dat u vastklemt tussen de stofbak en de stofzuigarm. Dit betekent dat u veel minder hoeft te bukken als u onder banken en dergelijke stofzuigt.

Samsung’s Powerstick Jet, samen met Miele’s Triflex, heeft onlangs de plaats van de V11 ingenomen als de koning van de snoerloze stofzuigers. De Jet, die ik
onlangs heb bekeken en beoordeeld (en die nu
in de aanbieding is met 10% korting), wordt geleverd met een soortgelijk, scharnierend hulpstuk. Een van de redenen waarom ik de voorkeur gaf aan de Jet was het feit dat deze wordt geleverd met een reeks indrukwekkende accessoires. Het is dus interessant dat Dyson nu een tandje bijzet op het gebied van accessoires.

Dyson stofzuigers met de nieuwe reach-under tool zijn vanaf vandaag (18 maart) te koop op
de Dyson website en andere winkels. Niet iedereen is echter al op de hoogte, dus als u het nieuwe hulpstuk wilt en niet rechtstreeks bij Dyson koopt, kijk dan eerst goed naar uw accessoires voordat u tot aankoop overgaat.

Dyson heeft ook de prijs van
de V7 Animal verlaagd van 299,99 pond naar 249,99 pond. (Andere sites, waaronder Amazon en John Lewis, verkopen hem nog steeds voor £299,99).

Het is een drukke periode geweest voor nieuwe Dyson producten, met de release van de nieuwe robotstofzuiger van het bedrijf
de 360 Heurist, zijn stijltang,
de Corrale, en de
Lightcycle Morph.

Recent Content