Dyson’s Corrale stijltang heeft twee nieuwe UK kleuropties

Dyson’s Corrale stijltang is nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: mat fuchsia en koper. Ze kosten evenveel als de originele Corrale: £ 399,99. Net als bij andere Dyson producten heeft het bedrijf gekozen voor een subtiel, ingetogen palet.

Grapje, natuurlijk. De nieuwe kleuropties zijn gedurfd tot op het punt van radioactiviteit.

Corrale in koper

Toen Dyson vorig jaar de Corrale lanceerde, wilde het – zoals het altijd doet wanneer het een nieuw productgebied betreedt – een frisse technische oplossing bieden voor een veelvoorkomend probleem.

Het probleem in dit geval was de hitteschade die het haar oploopt als gevolg van herhaaldelijk steilen. Dyson’s ingenieurs kwamen met een oplossing waarvan het bedrijf dacht dat die de schade veroorzaakt door gewone stijltangen zou halveren.

De oplossing zijn de flexibele platen die nauw aansluiten op het deel van het haar dat wordt rechtgetrokken. De redenering was: hoe beter het contact, hoe efficiënter het steilen. Minder slagen gebruiken om zeer steil haar te bereiken betekent minder blootstelling aan heet metaal en minder hitteschade.

Maar de Corrale kan zowel golven als steilen creëren. De buigplaten zijn een mangaan-koper legering met een toermalijn rand. Toermalijn heeft ioniserende eigenschappen die statische elektriciteit zouden moeten helpen verminderen.

Het heeft ook een paar functies om de temperatuur precies te houden. Hij heeft drie warmtestanden: 165°C (330°F), 185°C (365°F) en 210°C (410°F), terwijl stijltangen van bijvoorbeeld GHD slechts tot 185°C verwarmen. De Corrale heeft ook een platina sensor die 100 keer per seconde de temperatuur controleert en regelt, om ervoor te zorgen dat hij nooit oververhit raakt.

Je kunt de Corrale meenemen in het vliegtuig, want een van de andere functies is een travel tag. Verwijder het en het ontkoppelt de batterij, zodat het apparaat voldoet aan de voorschriften van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO).

Corrale in fuchsia

U kunt de Corrale kopen in het
mat fuchsia of
koperkleurige uitvoering
van Dyson in het VK voor £ 399,99. De originele UK kleur –
zwart nikkel met fuchsia accenten – is nog steeds verkrijgbaar. De Corrale wordt geleverd met drie accessoires: een oplaaddock, een magnetische 360° oplaadkabel en een hittebestendig reisetui.

Als je in de VS bent, kun je de Corrale op dit moment alleen kopen in de originele release kleuropties:
zwart nikkel en fuchsia of zwart en paars.

Als je op zoek bent naar meer budgetvriendelijke haarstylingopties, bekijk dan onze round-ups van de
beste stijltangen en
beste haardrogers die we hebben getest.