Ecovacs breidt zijn T8-lijn uit: luchtreiniger, nieuwe Deebot en meer


Ecovacs heeft toevoegingen aangekondigd aan zijn T8-lijn van schoonmaakrobots voor een Europese en Britse lancering, plus een aantal nieuwe functies en accessoires.

De eerste uitgave is de Deebot Ozmo T8. Deze volgt op de lancering van de T8 AIVI in maart en maakt gebruik van dezelfde TrueDetect-technologie die een aantal veelvoorkomende huishoudelijke voorwerpen kan identificeren en vermijden, waaronder schoenen, sokken, kabels en stoelen.

Als er speelgoed op de vloer ligt, zal de Ozmo T8 er omheen navigeren, in plaats van er tegenaan te botsen waardoor het verstrikt raakt in zijn binnenste.

Hij beschikt ook over TrueMapping, waarmee gebruikers de reiniging per kamer kunnen plannen, met aangepaste frequentie, zuigkracht en watertoevoer voor elke ruimte.

En hoewel het apparaat is uitgerust met het standaard Ozmo-mopsysteem, is het compatibel met een gloednieuwe uitbreiding: het Pro-mopsysteem dat gebruikmaakt van hoogfrequente trillingen voor een krachtigere reiniging en een supermopfunctie voor een grotere doeltreffendheid.

De Deebot Ozmo T8 (net als de T8 AIVI) is ook compatibel met een nieuw accessoire – het Auto-Empty Station. Dit vervangt het standaard dock en wanneer de Deebot naar huis terugkeert, leegt hij zijn vuilnisbak in het station, dat een maand aan vuil en afval kan bevatten.

De Europese prijs van de Ozmo T8 moet nog worden bevestigd.

Er staan nog meer robotreleases op stapel voor de nabije toekomst. De Deebot U2 Pro staat op het programma. Het is een instapmodel met minder toeters en bellen, maar met een focus op kwaliteitsreiniging. Het is nu al
verkrijgbaar bij Amazon in de VS voor $349,99.

De Atmobot kreeg ook een vermelding. Het is een luchtkwaliteitsmonitor en -zuiveraar met een verschil: hij beweegt zich door je huis en reinigt de lucht kamer voor kamer. Het werd voor het eerst aangekondigd op CES in het begin van 2019, maar is nog niet beschikbaar om te kopen in Europa of het Verenigd Koninkrijk. Er is nog geen prijs of Europese releasedatum, maar we veronderstellen dat de technologie enkele upgrades zal hebben gehad sinds het eerste model aan journalisten werd getoond.

Er zal ook een nieuwe Winbot zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een snoerloze, automatische glazenwasser die aan je raam blijft plakken en rondnavigeert. De Winbot X is al te koop
voor 499 pond te koop op Amazon UK, en het is niet helemaal duidelijk welke nieuwe functionaliteit de vernieuwde Winbot zal hebben.

Modellen zullen in verschillende regio’s op verschillende tijdstippen beschikbaar komen. We zullen updaten wanneer we meer informatie hebben over prijzen en lanceringsdata voor elk apparaat.

Recent Content