Fantastische aanbiedingen voor Shark stofzuigers


Terwijl u binnen vastzit, is het een goed moment om de voorjaarsschoonmaak te doen. En hoewel dit niet het beste moment is om hersenloos te winkelen, kun je van sommige dingen moeilijk zonder. Dus als je stofzuiger het begeven heeft, moet je voor vervanging zorgen. Wij hebben een aantal goede kortingen op Shark artikelen gevonden die misschien wel geschikt zijn.

De onderstaande producten zijn allemaal afkomstig van online winkels die momenteel zoals gebruikelijk verzenden en leveren, hoewel u in sommige gevallen iets langer dan gebruikelijk op uw bestelling zult moeten wachten.

Heb je huisdieren? Currys PC World biedt een zeer grote korting op de
Shark DuoClean zakloze AZ910UK. Er is een korting van £130, waardoor de prijs daalt van £349 naar £229. Het heeft anti-haar wikkel technologie, dus het is goed voor eigenaren van huisdieren. Het is ook een anti-allergeen stofzuiger, dus het is ook een goede keuze voor astmapatiënten en mensen die gevoelig zijn voor stof.

Op zoek naar een veelzijdige snoerloze? De
Shark Draadloos
IZ251UKT, die ook ideaal is voor het verwijderen van huisdierenhaar en beschikt over anti-haarwikkeltechnologie,
is op Amazon in de aanbieding voor £ 399,99, van een RRP van £ 479,99 – dat is £ 80 of bijna 17% korting. Deze stofzuiger heeft een werktijd van maximaal 80 minuten met een dubbele batterij. Hij wordt geleverd met vijf jaar fabrieksgarantie en twee jaar garantie op de batterij.

Als u op zoek bent naar iets krachtigers, heeft Amazon ook een aanbieding op
de Shark Upright Lift-Away (
NV681UK). Deze transformeert in een handstofzuiger zodat u gemakkelijk kunt overschakelen op het schoonmaken van trappen en bekleding.

Hij is nu afgeprijsd van £279,99 naar £199, een besparing van bijna 30%. Het is een krachtige stofzuiger en is uitgerust met LED-lampjes om u te helpen meer stof en vuil op te sporen en te verwijderen.

Voor een minder duur model, bekijk AO.com’s aanbieding van de
Shark DuoClean HV390UK, die is afgeprijsd naar £ 179 van £ 249 – £ 70 korting. Het is een snoerloze stofzuiger zonder zak die geschikt is voor zowel harde vloeren als tapijten en hij heeft een flexibele, draaibare vloerkop waardoor hij zeer manoeuvreerbaar is.

Fr meer aanbiedingen voor toestellen, bekijk onze
Dyson kortingen round-up. Als u niet zeker weet in welk type stofzuiger u moet investeren, krijgt u meer advies door te lezen over
onze best beoordeelde stofzuigers.

Wanneer is Black Friday 2020 – moet je wachten op een betere deal?

Black Friday vindt plaats op vrijdag 27 november, onmiddellijk gevolgd door Cyber Monday op 30 november. Traditioneel het grootste verkoopevenement van het jaar, kan het nog een aantal grotere tech deals opleveren – maar met zoveel onzekerheid rond financiën en retail, en geen garanties over welke kortingen we zullen zien, adviseren wij u om niet te wachten: als u een deal ziet die u zoals, op een product dat u nodig hebten u kunt veroorloven de uitgave, koop het vandaag.

Recent Content