George Foreman Fit Grill gelanceerd in koperkleur

George Foreman heeft een stijlvollere versie van zijn Fit Grill gelanceerd. De nieuwe uitvoering heeft een zwarte buitenkant en koperkleurige grillplaten.

De Fit Grills, een nieuwe productreeks voor 2020, zijn in wezen een frisse variatie op de populaire gezondheidsgrills. Ze zijn efficiënter en makkelijker op te bergen.

George Foreman-grills zijn sinds hun lancering in 1994 een beetje een fenomeen van kleine apparaten geworden, met meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. De grill werd ontwikkeld om een flip-free cooking systeem te bieden (aangezien het vlees aan beide kanten grilt).

Zoals iedereen die ooit een tosti-ijzer heeft gebruikt je kan vertellen, is dat niet bepaald een revolutie. Maar terwijl de klassieke tosti-ijzer de kaas vasthoudt, is een George Foreman grill ontworpen om het tegenovergestelde te doen – het kookoppervlak is schuin en er is een opvangreservoir, zodat het vet van het gegrilde vlees afloopt. Dit geeft het een voordeel op het gebied van gezonde voeding. Het zal het vetgehalte van het vlees dat u grilt aanzienlijk verminderen, in vergelijking met het bereiden onder de grill in uw oven.

George Foreman grill in koper

Als u eenmaal rekening houdt met hun evolutief design, het feit dat ze snel te gebruiken zijn en dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, zijn deze grills een nuttig instrument als u uw eetgewoonten positief wilt veranderen.

Goed eten komt er voor een groot deel op neer dat je van de gezonde optie de gemakkelijkste optie maakt en daar dan een routine van maakt: het kan zo simpel zijn als eraan wennen om een paar reepjes spek op de grill te leggen in plaats van in een koekenpan.

De Fit Grill heeft een paar leuke updates, waaronder een verbeterde antiaanbaklaag. Hij warmt ook sneller op dan de vorige generatie grills. Qua design heeft hij een verwijderbare, vast te klikken lekbak en een zwevend scharnier, zodat u grotere stukken vlees en wraps gelijkmatiger kunt grillen.

Hij is ook smaller en – en dit is wat ik er zo leuk aan vind – je kunt hem rechtop opbergen. Grills en tosti-ijzers zijn vaak erg lastig op te bergen, omdat ze nogal groot zijn. Dat betekent dat je ze op het aanrecht moet laten staan of dat je er spullen op moet stapelen in een kast. Nu niet meer. De fit grill kan in een kast worden gezet of op het aanrecht blijven staan, waar hij heel weinig ruimte inneemt.

Drie maten Fit Grill

De Fit Grill is verkrijgbaar in drie maten. In de klassieke kleurencombinatie (niet koper) zijn ze op de George Foreman site verkrijgbaar voor
21,99 pond voor de kleine maat (25,6 x 19,3 x 7,7cm),
39,99 pond voor de medium (27,5 x 33,3 x 7,7 cm) en
59,99 pond voor de grote maat (32,8 x 43,1 x 8,2 cm). Ze hebben allemaal een garantie van drie jaar.

Op dit moment zijn er iets betere prijzen voor twee maten op Amazon UK, waar u de medium kunt kopen
de medium voor £37.96 en
de grote voor £53.

De nieuwe kleur zal binnenkort te koop zijn in het Verenigd Koninkrijk, tegen een iets hogere prijs. In de VS,
zijn George Foreman koperen grills exclusief verkrijgbaar bij Walmart.