Het beste elektrische scheerapparaat dat we ooit hebben getest is vandaag slechts €30


De Philips OneBlade is een vreemd klein elektrisch scheerapparaat dat op niets anders op de markt lijkt – en toch is het waarschijnlijk het beste elektrische scheerapparaat dat je op dit moment kunt kopen. En het is het goedkoopste dat het ooit is geweest voor Cyber Monday.

Amazon heeft de prijs verlaagd van de
OneBlade bundel – die een extra mes, meerdere lengtes stoppelkam, en een speciaal huidbeschermingsmes voor het scheren van je lichaam bevat – verlaagd tot slechts £29.99, de helft van de officiële RRP.

De laatste paar dagen heeft Amazon deze bundel aangeboden voor slechts 39,99 pond, niet voor de volle prijs, maar toch gaat er vandaag nog eens 10 pond af, waardoor dit scheerapparaat nu de goedkoopste prijs heeft. ooit geweest.

We hebben net
de OneBlade gerecenseerd en gaven het een volle vijf sterren voor het aan de top van onze
beste elektrische scheerapparaten. Het is compact, draagbaar, gemakkelijk te gebruiken, en geeft een geweldige, snelle scheerbeurt – met een fenomenale levensduur van de batterij ook. Er is bijna niets wat ik niet goed vind, en hij was erg goedkoop voor de volle prijs, dus voor slechts €30 is hij onweerstaanbaar. Ik overweeg een tweede te kopen.

Het is ook niet het enige elektrische scheerapparaat dat vandaag in de aanbieding is. De top-end
Philips Series 9000 heeft 25% korting, waardoor hij op £150 komt, terwijl een andere betaalbare optie de
Braun Series 3, verlaagd naar £45. Alle drie de aanbiedingen eindigen om middernacht, dus we zouden niet te lang wachten.

Koop de Philips OneBlade bij Amazon

Recent Content