Hoover H-abitat is een aangesloten, automatisch schoonmaaksysteem voor thuis


Na een jaar met veel binnenlucht is men zich steeds meer bewust geworden van de luchtkwaliteit in huis. Veel mensen weten nu dat de luchtkwaliteit binnenshuis slechter kan zijn dan de buitenlucht, op het gebied van fijnstof (stof, pollen en alle andere rondzwevende deeltjes) en VOC’s (gassen die vaak vrijkomen bij het gebruik van schoonmaak- en cosmeticaproducten).

Het nieuwste product van Hoover is een slim, verbonden luchtzuiverings- en -reinigingssysteem dat een echt nieuwe en volledig geautomatiseerde manier biedt om dit probleem aan te pakken.

De H-abitat bestaat uit drie verbonden apparaten – de H-Scanner, de H-Purifier 700 en de H-Go 700 Extra – die samenwerken via Haier’s nieuwe platform, de hOn app.

De H-Scanner bewaakt de luchtkwaliteit en het niveau van neergeslagen stof. Wanneer hij een stof- en pollengehalte in de lucht detecteert dat een bepaalde drempel overschrijdt, waarschuwt hij de H-Purifier, die de lucht begint te reinigen – en de H-Go 700, die automatisch de vloer begint te stofzuigen.

Om de zaken in een hogere versnelling te zetten, haalt de hOn-app gegevens op over het weer buiten en het aantal pollen, en biedt een hoger beschermingsniveau op momenten dat mensen met allergie of hooikoorts het bijzonder zwaar te verduren krijgen.

Bedrijven verdelen hun apparatuur gewoonlijk in vloer- of luchtverzorging, dus het is ongebruikelijk om producten op deze manier gecombineerd te zien om een goede totaaloplossing te bieden waar de eindgebruiker van profiteert. Het is een opwindende manier van denken waarvan we hopen dat andere bedrijven die zullen volgen.

Het hOn-platform kan worden gebruikt om alle connected apparaten van Haier, Hoover en Candy te koppelen, waardoor de consument veel mogelijkheden heeft om gebruik te maken van de app.

De Hoover H-abitat is zojuist aangekondigd op de smart home show IFA. De prijs en releasedatum zijn nog niet bevestigd, maar we zullen updaten als we meer informatie hebben.

Wil je advies over het verbeteren van de luchtkwaliteit in je huis?
Lees ons artikel.

Recent Content