Hoover lanceert H-WASH en H-DRY verbonden wasmachines


Hoover lanceert een nieuwe serie wasmachines en drogers, de H-WASH- en H-DRY-serie. Het zijn verbonden apparaten, met slimme functies die gebruikers kunnen openen via de hOn-app.

Er zijn 39 wasmachines in de lijn, met een capaciteit variërend van 8-14 kg – dat betekent dat de wasmachines 40 tot 70 t-shirts in een lading kunnen meenemen, afhankelijk van hun grootte.

Er zijn ook 13 was-droogmachines, met een capaciteit die varieert van 9+6kg tot 14+9kg. De laatste twee machines in de reeks zijn warmtepompdrogers van 10 kg.

De belangrijkste toestellen zijn de H-WASH 500 en de H-DRY 500.

H-WAS 500

De H-WASH 500 heeft een aantal speciale functies, waarvan sommige afhankelijk zijn van zijn connectiviteit. Gebruikers downloaden en abonneren zich op de hOn-app, die wordt gebruikt door alle slimme toestellen uit de Haier-familie, inclusief die van Candy en Hoover.

hOn won een Red Dot design award voor merken en communicatie, dus het moet makkelijk te gebruiken zijn. Met de app kan het apparaat op afstand worden bediend en zal live diagnostiek bieden. Er zijn ook extra slimme functies.

Een daarvan is Scan to Care. De gebruiker scant het label van een kledingstuk en de app decodeert de wasinstructiesymbolen. Labels kunnen worden gesorteerd en opgeslagen in een ‘virtuele kledingkast’. Dit betekent dat je jeukende labels kunt wegsnijden terwijl je de wasinstructies precies bewaart waar je ze nodig hebt.

Scannen naar verzorging

U kunt ook een foto van uw kleding maken, waarna de app u het beste wasprogramma voorstelt.

Er zijn ook een aantal functies waarmee de machine op intelligente wijze het watervolume, het energieverbruik, de cycluslengte en de wasmiddeldosering kan aanpassen, afhankelijk van het type en het volume van het wasgoed dat je hebt geladen.

Dit betekent dat de machine altijd zo zuinig mogelijk draait en het zal helpen om de levensduur van uw kleding en de machine zelf te maximaliseren door ervoor te zorgen dat u nooit te veel wasmiddel toevoegt.

De H-WASH 500 heeft ook een eco power inverter motor voor een stille, efficiënte werking.

H-WAS 500

Op dit moment kunt u
de 9kg H-WASH 500 wasmachine kopen bij Currys voor £319,99 (besparing £20). Een lading van 9 kg biedt plaats aan ongeveer 45 t-shirts.

De
10kg H-WASH 500 in grafiet is ook verkrijgbaar bij Currys voor £349.99 (dat is £40 korting). Een capaciteit van 10 kg komt overeen met een lading van 50 t-shirt.

Beide modellen hebben een stoomfunctie, om de kreukels uit je wasgoed te halen en het strijken te vergemakkelijken.

H-DROOG 500

De H-DRY 500 droger is ook aangesloten, zodat hij dezelfde live-diagnostiek, bediening op afstand en slimme functies kan bieden, waaronder Label Scan en Virtual Wardrobe.

Hij heeft een sensor-droogfunctie, die de cyclus stopt als de lading droog is. Het heeft ook een Active Dry-functie, waarmee u kleding snel kunt verversen in plaats van het een volledige wasbeurt te geven.

De machine heeft ook een warmtepomp, wat betekent dat het milieuvriendelijker is en goedkoper in gebruik dan een conventionele wasdroger.

De H-DRY 500 is nog niet overal verkrijgbaar, maar er is er een te koop op
Crampton & Moore voor £439.99.

Als u geïnteresseerd bent in andere apparaten van de Haier groep, bekijk dan
onze recensie van de Haier Cube koelvriescombinatie in Amerikaanse stijl.

Recent Content