JURA E80 review: de sterkste én meest onderhoudsvriendelijke volautomaat


Bent u op zoek naar een JURA E80? U bent dus op zoek naar een onderhoudsarm koffiezetapparaat dat volgens hoge normen is gebouwd.

Voor meer informatie over de JURA E80, klik hier. Wat is er zo bijzonder aan deze JURA-koffiemachine?

Maar is dit het juiste koffiezetapparaat voor jou?

Nu is het in ieder geval exclusief te koop bij Coolblue.

Als u op zoek bent naar een middelgrote JURA machine met lage bedrijfskosten: lees dan verder. Een goede keuze voor wie thuis of op kantoor een heerlijke espresso wil drinken. En niet alleen dat.

Laten we eens kijken naar de JURA E80 test. Is het volledig automatisch voor u?

Hier, kijk:

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe JURA E80.

Synopsis: JURA E80

  • Heerlijke witte schotel, cappuccino of latte macchiato met een druk op de knop.
  • Maak 12 verschillende soorten koffie.
  • Geen ontkalking met de waterfilter.
  • Automatische reiniging van de kookunit.

Bent u klaar voor een volautomatische, gemakkelijk te onderhouden koffiemachine? Dan is deze JURA E80 voor jou. Hierdoor kunt u vele soorten koffie bereiden en is er een minimale reiniging nodig.

Waarom kiezen voor JURA E80?

De JURA E80 is een klassieke volautomatische koffiemachine van JURA. Zo kunt u snel en eenvoudig een heerlijke espresso en cappuccino bereiden. Waarom kiezen voor dit apparaat?

Hij maakt de perfecte cappuccino en latte macchiato. U kunt ook kiezen tussen een espresso, een platte witte of een lungo.

Er is geen moeite om je voor te bereiden op dit alles. Omdat je alles beschikbaar stelt (natuurlijk niet tegelijkertijd) met een druk op de knop.

Wilt u zonder al te veel moeite een heerlijke cappuccino, een latte of een gewone koffie?

Dit apparaat werkt dan precies zoals u dat wilt. Want onderhoud is niet alleen eenvoudig, maar ook praktisch. Inclusief diverse schoonmaakprogramma’s. Daarom doe je niet veel voor jezelf.

Een eenvoudig apparaat met vele opties. En alles wordt bediend met een druk op de knop. Kijk uit.

Als u meer handmatig wilt zijn, kies dan voor een espressomachine. Bijvoorbeeld, de Sage Barista Express. Je doet het veel zelf, maar het is nog steeds vrij automatisch. Perfect voor de beginnende barista thuis.

Dus je bent nog steeds hier? Dat is het! Nu komen we bij de test van de JURA E80. Wie weet neem je hem straks zelf mee naar het aanrecht. Veel plezier!

JURA E80 Beschrijving

De JURA E80 kreeg een score van 9,10 op 10. Met 10 reviews is de JURA E80 het perfecte apparaat voor thuisgebruik. Kies met één druk op de knop een van de 12 koffiespecialiteiten.

De foto hierboven toont de JURA E80 in al zijn glorie. Het bedieningspaneel en de melkuitlaatpijp zijn bijzonder goed te zien. Wat kunnen ze doen?

Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel is zeer praktisch. U kunt de opties eenvoudig onder elkaar zien. In de rechter benedenhoek kunt u naar de volgende pagina gaan om meer te weten te komen over het café.

Kijk ook naar het WiFi icoontje. Hiervoor heeft u Jura Smart Connect nodig.

Hierdoor kunt u het koffiezetapparaat met de applicatie via Bluetooth bedienen. Heel praktisch.

Er is een blauw icoontje naast het WiFi icoontje. Het is een waterfilter. Het bevindt zich in de watertank van de machine. Een afgestemde. De rest kan je apart kopen.

De waterfilter wordt om de drie maanden vervangen om te voorkomen dat het apparaat moet worden ontkalkt.

Het bedieningspaneel wordt bediend met de knoppen ernaast. Er is geen aanraakschermfunctie.

Melkstroom

Melkseparator in goede staat. Je kunt het op en neer bewegen. Er zit een melkpijpje achterin. Je hangt het in een melkpak of een melkverpakking. De melkcontainer is niet bij de levering inbegrepen.

Videopresentatie (Duits)

Hierboven ziet u een video van de JURA E80 van onze Duitse collega’s. Helaas zijn er geen ondertitels.

Onderhoud

Deze machine heeft bewezen gemakkelijk te onderhouden te zijn. Omdat een waterfilter betekent dat het niet hoeft te worden ontkalkt. Ook het schoonmaken van het keukenblok is niet nodig. Dit wordt mogelijk gemaakt door een automatisch reinigingsprogramma voor de zeteenheid. Meestal moet deze uit de machine worden gehaald en worden gereinigd.

Het melksysteem wordt na elk drankje gespoeld. Op die manier hoef je het niet elke keer te wassen.

Wilt u uw auto laten schoonmaken?

Druk vervolgens op het programma voor de basisreiniging. Het scherm vertelt je precies wat je moet doen.

Bonen- en waterreservoir en andere functies

Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,9 liter, dus het is erg groot. In vergelijking met andere volautomatische machines hoeft u niet zo vaak naar de kraan te gaan.

Hij heeft een bonencontainer. Deze weegt 280 gram. Het waterreservoir met waterfilter staat hieronder afgebeeld.

U profiteert ook van warm water en een back-upfunctie. Ze maken twee koppen koffie tegelijk, maar niet twee borden melk.

U past de sterkte van de koffie, de gewenste hoeveelheid koffie en de temperatuur aan. Als je het al op je aanrecht hebt staan, is het een goede keuze voor de echte geurliefhebber.

Een andere leuke eigenschap is de verlichte koffie-uitloop. Dit maakt de bereiding van een espresso aangenamer.

Resultaat: JURA E80 perfect?

Of de JURA E80 voor u geschikt is, hangt af van uw voorkeuren. Maar voor de geurende liefhebber die kwaliteit, snelheid, gebruiksgemak en onderhoudsgemak op prijs stelt… Dat is heel goed.

Omdat het waterfilter om de drie maanden vervangen moet worden. U kunt ze kopen in een pakje van drie voor ongeveer 35 euro.

De koffie is erg goed. De URA staat hier bekend om. Want met de E80 kun je een nog betere espresso maken dankzij de P.E.P. zettechniek. Hierdoor kan het water langer in de koffie circuleren en komt het aroma veel beter tot zijn recht.

Wilt u een JURA E80 kopen? Laat ons weten wat u van dit apparaat vindt in de commentaren.

Prijsgeschiedenis

Veelgestelde vragen

Waarom een JURA E80 kopen?

Dit koffiezetapparaat is ideaal als u van espresso en melkgerechten houdt. Maar ook als u snelheid, gebruiksgemak en onderhoudsgemak op prijs stelt. Waarom de schoonmaak? Met dit apparaat is het nauwelijks nodig. Lees hier waarom.

Waar is de goedkoopste JURA E80?

Verschillende online winkels bieden deze koffiemachine aan. Deze prijzen veranderen voortdurend. We hebben ze hier voor u op een rijtje gezet met de actuele prijzen.

Is deze URA goed voor beginners?

Ja, want je hoeft niet veel moeite te doen om een espresso of een cappuccino te maken.

Kun je de JURA E80 besturen via een applicatie?

Het is niet standaard. Want eerst moet je Smart Connect kopen. Ze zijn uitgerust met WiFi-technologie waarmee ze verbinding kunnen maken met smartphones.

Recent Content