Koop een LG-toestel en claim tot £300 aan cashback


Deze deal vertegenwoordigt enorme besparingen op een aantal hoogwaardige apparaten. Hier is hoe je het krijgt. Er zijn vier stappen van aankoop tot ontvangst van uw cashback.

Ten eerste, koop een van de in aanmerking komende LG apparaten in het Verenigd Koninkrijk of Ierland tot 14 juli. We hebben hieronder meer informatie over de producten in de aanbieding, maar er is ook
een volledige lijst op de LG promotions website.

Je kunt niet rechtstreeks bij LG kopen, maar bij een van de deelnemende retailers. LG zegt dat dit een landelijke aanbieding is, inclusief alle retailers, maar we raden u aan om dit te controleren voordat u koopt.
John Lewis en
Marks Electrical (niet gerelateerd aan M&S) tonen duidelijk de deal op hun websites, maar dat lijkt niet het geval te zijn met alle retailers.

U kunt online, telefonisch of persoonlijk kopen (als u een winkel kunt vinden die open is, natuurlijk). Bewaar al het papierwerk, want u zult het nodig hebben om een claim in te dienen.

Je kunt één product kopen in elke categorie (wasserij, koelkast met vriezer en de Styler) en cashback krijgen op elk apparaat. Cashback begint bij £100/ €100 per toestel en loopt op tot £300/ €300, afhankelijk van de prijs van het product.

De rest van de
FAQ’s zijn verkrijgbaar bij LG.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar in het VK en in Ierland. Als je in Ierland bent, ontvang je je cashback in euro.

De volgende stap is het claimen van je cashback van 14 tot 30 dagen na aankoop. Om dit te doen, moet u uw aankoop registreren met serienummers van de toestellen en informatie van de kassabon.

Je ontvangt binnen 10 dagen een bevestiging per e-mail over je registratie.

Dan, binnen 60 dagen na validatie, zal je cashback via bankoverschrijving op je rekening gestort worden. De rekening moet in het Verenigd Koninkrijk of Ierland zijn.

Welke producten zijn inbegrepen?

Er zijn
een aantal producten inbegrepen in de deal en ze vallen in drie categorieën: koeling, wasgoed (inclusief wasmachines, was/droogmachines en droogtrommels) en de LG Styler, wat een stoomgarderobe is, en in een categorie op zich.

Er zijn 14 koelvriescombinaties in de aanbieding. We hebben een paar favorieten uitgezocht.

Je kunt £100/ €100 cashback krijgen op de LG GBB62PZGFN vrijstaande 70/30 koelvriescombinatie. Het is A+++ energieklasse (de meest energie-efficiënte klasse), 60cm breed met een glanzend stalen afwerking. Hij heeft een capaciteit van 384 liter, wat betekent dat er 24 zakken boodschappen in passen.

Hij is te koop
bij John Lewis voor £799.

LG koelkast

Er is £300/ €300 cashback beschikbaar op de LG InstaView GMX936SBHV vrijstaande 65/35 koelvriescombinatie in Amerikaanse stijl met aansluitingen. Hij heeft een A+ rating, is 90cm breed en wordt geleverd in een glanzend zwarte afwerking. Hij heeft een inhoud van 571 liter, wat betekent dat er 35 boodschappentassen voedsel in passen.

Deze vierdeurs koelvriescombinatie heeft een heleboel coole (heh) extra’s. Hij heeft een glazen kast in de deur voor gemakkelijke toegang tot drankjes en snacks. Als je twee keer op het paneel klopt, licht het op, zodat je kunt zien wat je hebt voordat je de deur opent.

Hij geeft ook water en ijs af, heeft een vochtregulerende crisper en een verszone die altijd op nul graden staat voor het bewaren van vlees en vis.

Het is
verkrijgbaar bij John Lewis voor £3,149.

LG Amerikaanse stijl koelkast met vriesvak

Hier is de insta-view deur.

Insta-view deur

U kunt ook kiezen uit 11 wasmachines, 6 was-droogcombinaties en 2 wasdroogcombinaties.

Een van de best geprijsde wasmachines is de LG F4V709STS vrijstaande wasmachine in grafiet. Hij heeft een laadvermogen van 9 kg, 1400 toeren per minuut centrifugeren en een A+++ energieklasse.

Hij is te koop
John Lewis te kopen voor £599. Er is £100/ €100 aan cashback beschikbaar als u het koopt.

LG wasmachine

Tot slot, de LG Styler is inbegrepen in de deal.

De Styler, die eerder dit jaar werd uitgebracht, is een slanke stoomgarderobe (44.9×58.5x185cm). Het heeft een aantal functies. Het kan gebruikt worden om kleding met stoom te reinigen en broeken te persen. Hij kan kasjmier, leer en zijde opfrissen, zodat u minder vaak naar de stomerij moet. De stoomreinigingsfunctie is goedgekeurd door de Britse Allergie Stichting, dus het kan worden gebruikt om beddengoed, kinderspeelgoed en meer te reinigen en verwijdert 99,99% van de bacteriën.

LG Styler

Het is ook een connected apparaat, hoewel de nadruk ligt op productondersteuning en advies van LG, en niet zozeer op afstandsbediening via de app. U kunt echter aangepaste reinigingsprogramma’s downloaden naar de Styler.

Je kunt de LG Styler kopen bij John Lewis voor £1,899
in wit of
zwart en £300/ €300 cashback claimen. In wezen betekent dit dat u hem voor £1,599 krijgt, wat een enorme besparing is op een product dat pas eerder dit jaar werd gelanceerd.

Een opmerking van voorzichtigheid: als u een apparaat koopt dat moet worden aangesloten, zorg er dan voor dat de bezorgdienst dat kan aanbieden als u het zelf niet kunt doen. Door de regelgeving inzake sociale afstand kunnen veel bedrijven nog steeds alleen aan huis leveren. Als zij tegelijkertijd uw oude apparaat wegbrengen, moet u het misschien aan de deur klaarzetten.

Recent Content