Koop een Oral-B Genius 8000 voor €70 of een afgeprijsde iO voor Prime Day

Elektrische tandenborstels kunnen een nachtmerrie zijn om te kopen, omdat retailers vaak de RRP’s van producten opblazen om wat lijkt op enorme kortingen te bieden, maar in werkelijkheid slechts kleine prijsverlagingen zijn.

Maar er zijn nog steeds geweldige deals te krijgen. Amazon heeft zojuist een late Prime Day deal aangekondigd voor de Oral-B iO 8, beschikbaar tot middernacht op 14 oktober (vanavond).

Met een gebruikelijke verkoopprijs van £210-250, is de iO serie 8
de rest van de dag verkrijgbaar voor £189,99. De iO is de eerste borstel met een OLED-kleurenscherm dat de levensduur van de batterij, de poetsstand en nog veel meer weergeeft. Hij reinigt via microtrillingen voor de beste poetsprestaties ooit van Oral-B. In de doos krijg je het handvat, de opzetborstel, de magnetische oplader, het reisetui en het doosje met de reserveborstelkop.

We hebben net het iets mindere model gereviewd,
de iO9, als je meer wilt weten over de borstel.

Amazon verkoopt ook
de Oral-B Genius 8000 voor €69,99. De prijs ligt momenteel tussen de £100 en £150, dus als je nu koopt, bespaar je 30-50%. Dat is een zeer goede korting.

U kunt het kopen in
rose goud,
zilver of
zwart. In de doos krijg je de borstelsteel, drie opzetborstels, een oplader, een reisetui en een smartphonehouder.

Oral-B is een van de meest betrouwbare elektrische tandenborstel merken en dit is een van de beste modellen van het merk. De Genius 8000 is een met een app verbonden borstel die feedback geeft over je techniek. Hij heeft vijf poetsstanden (daily clean, gum care, sensitive, whitening en pro clean) en de slimme ring doet dienst als waarschuwing om je te laten weten wanneer je te hard poetst.

De lithium-ion batterij heeft een levensduur van ongeveer twee weken voordat hij moet worden opgeladen. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, en ook nog eens heel eenvoudig.

We hebben de Genius 8000 beoordeeld en
beoordeelden hem 4.5 van de 5 sterren.

Om meer te weten te komen over Prime Day,
bekijk dan onze gids met vroeg gepubliceerde deals. We hebben ook alles wat je moet weten over de Amazon Prime service, inclusief
hoe u een gratis proefperiode kunt krijgen. Om alle beste deals te zien die nu beschikbaar zijn, bekijk je
onze grote aanbiedingen round-up.