Koop een tapijtreiniger en krijg een gratis stoomreiniger


Het is niet alleen lenteschoonmaaktijd, maar als je binnenshuis zit, irriteer je je waarschijnlijk duizend keer meer dan anders aan alles wat niet helemaal in orde is met je huis – een vlekkerig tapijt is daar een voorbeeld van.

Uiteraard zijn we ons ook allemaal veel meer bewust van schoonmaken en hoe nuttig een stoomreiniger kan zijn om oppervlakken te helpen desinfecteren.

Vax verkoopt zijn zeer gewaardeerde Platinum Power Max reiniger voor £249. Dat is de standaardprijs, maar u krijgt er ook een gratis stoomreiniger van €69,99 bij. U kunt
op Vax.co.uk.

De Platinum Power Max heeft een was- en spoelmodus, om uw tapijten diep te reinigen en vervolgens alle shampooresten te verwijderen. Uw tapijten kunnen binnen een uur na de reiniging droog zijn.

Vax zegt dat dit de beste reiniger van het bedrijf tot nu toe is. Hij staat zeker hoog aangeschreven. Hij heeft een motor van 1.200 watt en een schoonwatertank van 3,6 liter. Hij is ook uitgerust met een vuilwatertank van 2,9 liter, dus u gebruikt alleen schoon water voor uw tapijten. Als u bedenkt hoe vaak u het water in de emmer moet verversen als u een harde vloer dweilt en bedenkt hoeveel vuiler een tapijt kan worden, dan zult u begrijpen waarom dit zo’n voordeel is.

U kunt het apparaat ook gebruiken voor bekleding en er is een aparte reinigingskop voor, evenals een hulpstuk voor harde vloeren en een centrifugegereedschap. De hoofdborstel heeft een borstelstang en daarachter zitten zeven roterende borstelkoppen die ontworpen zijn om uw tapijtvezels op te tillen en vuil te verwijderen. Er is een lange, rekbare slang met een reikwijdte van 4,6 meter, zodat u uw trappen kunt schoonmaken zonder de tapijtreiniger mee te slepen.

Het apparaat wordt ook geleverd met een voorbehandelingshulpmiddel, zodat u plekken met vuil of vlekken kunt besproeien met reinigingsoplossing voordat u het tapijt schoon gaat maken.

In de doos krijg je ook een fles voorbehandelingsoplossing van 250 ml en twee flessen Platinum-schoonmaakoplossing van 250 ml.

De Platinum Power Max wordt geleverd met zes jaar garantie en gratis bezorging de volgende dag.

De gratis stoomreiniger is een multifunctioneel apparaat dat u kunt gebruiken op vloeren en, als u hem ombouwt tot een handheld en de kop verandert in een stoompijpje, op toonbanken, kranen en meer.

Het is 1.300 watt en heeft een variabele stoomregeling. U kunt er 15 minuten mee schoonmaken (uit een 330ml tank). Hij wordt geleverd met een negendelige set multifunctionele gereedschappen en accessoires.

Een van de voordelen van het hebben van een stoomreiniger van dit type is dat je het kunt gebruiken om verschrikkelijke huishoudelijke schoonmaakklussen gemakkelijker te maken – zoals het schoonmaken van het toilet of de oven, het gaan over je ramen of douchecabine of zelfs het ontdooien van de vriezer.

Wij denken dat dit een echt goed huis schoonmaken deal die alles wat je nodig hebt naast een stofzuiger zal dekken.
Koop het bij Vax.nl.

Wilt u meer lezen? Bekijk ons artikel over
waarom het nu een goed moment is om te investeren in een stoomreiniger en
ons overzicht van online hulpmiddelen om uw voorjaarsschoonmaak te beginnen.

Recent Content