Krijg 10% korting op een Samsung Powerstick Jet


De aanbieding geldt tot 30 april, of zolang de voorraad strekt. Als u
bezoek
de Samsung site in het Verenigd Koninkrijk, kies uw model en voer de code PWRST10 in bij de kassa, u activeert dan de 10% korting.

Er zijn twee modellen. De standaard kost £549. Voor £599, kunt u een deluxe versie krijgen met een spinnende mop hulpstuk.

We hebben deze snoerloze stofzuiger beoordeeld en gaven hem 4,5 van de 5 sterren. Op dit moment zijn de specificaties de beste voor een snoerloze stofzuiger. Hij is lichter dan de Dyson V11. Zijn zuigkracht is uitstekend.

Maar wat hem echt onderscheidt, is het grote aantal goed ontworpen schoonmaakaccessoires die het stofzuigen zo veel gemakkelijker maken. Het heeft een scharnierend hulpstuk waarmee u een hoek van 90 graden kunt maken tussen de borstelkop en de machine, zodat u gemakkelijk de bovenkanten van planken, kasten en boekenkasten kunt schoonmaken. Hij heeft ook een telescopische kolom met vier standen, zodat u hem precies op uw hoogte kunt instellen en niet hoeft te bukken tijdens het stofzuigen.

De Powerstick Jet heeft een verwijderbare batterij, die u eruit kunt halen en op het dock kunt opladen. Je kunt ook een reserve kopen. Dat betekent dat u tot twee uur ononderbroken kunt schoonmaken. Het maakt deze snoerloze een realistische optie voor grote woningen.

De Powerstick Jet heeft een HEPA-filter en, in een leuke designtouch, het filter komt volledig uit elkaar zodat het gemakkelijk kan worden uitgewassen. De stofbak heeft een inhoud van slechts 0,5 liter, wat een van de enige dingen aan deze stofzuiger is die niet ideaal is – u zult relatief vaak moeten pauzeren om hem te legen.

Ons enige andere voorbehoud bij de Powerstick Jet heeft betrekking op de opslagruimte. U hebt een speciale plaats in de buurt van een stopcontact nodig om de oplaadstandaard (de Z-standaard) op te zetten. En daar zal hij ook blijven, dus u hebt echt een bijkeuken of een vergelijkbare ruimte nodig. De standaard is een integraal onderdeel van de stofzuiger. Zo laadt u hem op en hangt u de (vele) accessoires op. Hij is ook vrij groot en zwaar, dus u kunt hem niet in een kast opbergen en hem tevoorschijn halen wanneer de stofzuiger moet worden opgeladen.

De €599 versie van de Jet is ook voorzien van een mopop hulpstuk. We hebben dit getest en we denken dat het de eerste keer is dat een stofzuigermop goed is. Niet alleen dat, maar we vonden het ook nog eens gemakkelijker in gebruik en met betere resultaten dan een standaard mop.

Voor meer opties en advies om een stofzuiger te kopen, kunt u een kijkje nemen op
onze round-up van de beste stofzuigers die we hebben getest.

Recent Content