Krijg £100 cashback bij aankoop van een Miele koelvriescombinatie


We hebben alle info over welke modellen in de aanbieding zitten en hoe je je cashback kunt claimen.

Koop een van de koelvriezers in de aanbieding voor 31 augustus. Appliances Direct, AO.com, John Lewis en Marks Electrical behoren tot de deelnemende retailers. U kunt de cashback deal vermeld zien naast de gerelateerde producten. (Appliances Direct en Marks Electrical bieden de beste prijzen voor twee van de koelkasten, die u hieronder kunt bekijken).

Zodra je je koelkast met vriesvak hebt gekozen, moet je deze registreren om cashback te ontvangen. U kunt
registreren op de Miele site. Als je nog geen Miele-account hebt, moet je er een aanmaken, maar het is een eenvoudig proces.

U moet uw aankoop vóór 30 september registreren. Binnen 28 dagen nadat uw verzoek is gevalideerd, ontvangt u uw cashback via BACS-overschrijving op uw opgegeven bankrekening.

De aanbieding geldt alleen voor inwoners van het VK en je kunt hem niet gebruiken in combinatie met andere vouchers of deals van Miele zelf (hoewel losse deals van retailers prima zijn).

Er zijn vier koelvriescombinaties in de aanbieding opgenomen.

De
KFN 28132 ws is verkrijgbaar bij AO.com voor £899. Het is een A++ 60/40 koelvriescombinatie met een inhoud van 340 liter, wat neerkomt op ongeveer 18 zakken boodschappen. Dat is 209 liter in de koelkast en 95 liter in de vriezer. Het is een vorstvrij apparaat, wat betekent dat u het nooit handmatig hoeft te ontdooien. De afmetingen zijn 186,1 x 60 x 65,7 cm.

Miele koelvriescombinatie

De
Miele KFN 28133D ws 60/40 Frost Free Fridge Freezer is verkrijgbaar bij Marks Electrical (niet gerelateerd aan M&S) voor £859, een daling van £949, maar de cashback aanbieding is nog steeds beschikbaar bij dit product.

Het heeft een A+++ energieklasse, met vorstvrije en dynamische koeltechnologie. Hij heeft ook een inhoud van 340 liter. In wezen heeft hij dezelfde kenmerken, inhoud en afmetingen als de koelkast hierboven, maar hij is energiezuiniger. Van dit model zijn er niet veel meer over, wat waarschijnlijk de reden is dat Marks het afgeprijsd heeft.

De KFN 29142 ws kan direct besteld worden
van de Miele site voor 999 pond. Hij is iets groter dan de eerste twee koelkastopties, namelijk 201,1 cm. (De diepte en breedte zijn hetzelfde.) Dit betekent dat hij een iets grotere inhoud heeft, 328 liter, wat neerkomt op 20 boodschappentassen voedsel. Hij heeft een A++ classificatie, met vorstvrije technologie. De deurvakken kunnen gemakkelijk worden verwijderd om schoon te maken en zijn vaatwasmachinebestendig, wat een leuk detail is.

Serie 120

Tot slot is er de Miele KFN29162D, die dezelfde afmetingen en interne capaciteit heeft als het vorige model. (Hierboven afgebeeld.) Het heeft ook een A++ beoordeling, maar een iets ander interieur, inclusief een roestvrijstalen flessenrek.

U kunt
kopen bij Appliances Direct voor £878.98, wat echt een geweldige aanbieding is, gezien het feit dat de RRP £999 is (wat de prijs is waarvoor het op de Miele site gaat). Het is ook opgenomen in de cashback deal.

Alle
de koelvriescombinaties in de deal staan op de site van Miele, zodat je de specificaties kunt vergelijken.

Als je op zoek bent naar aanbiedingen, LG heeft een vergelijkbare deal, met tot
£300 cashback per apparaat. De LG deal is beschikbaar tot 14 juli.

Recent Content