Krijg een bijna halve prijs Krups XP320840 Opio koffiezetapparaat


Op dit moment kunt u de Krups XP320840 Opio machine kopen
voor £78.49 van Amazon UK. Hetzelfde koffiezetapparaat is momenteel verkrijgbaar bij
Argos voor £149.99 en bij
Freemans voor £179.

Thuis verse koffie kunnen zetten is (in de ogen van deze enigszins aan cafeïne verslaafde schrijver althans) de beste manier om je dagelijkse routine te upgraden. Verse koffie ruikt heerlijk en kan net datgene zijn wat je nodig hebt om ’s morgens je bed uit te komen.

Dit Krups koffiezetapparaat is een echt espressoapparaat voor een zacht prijsje. Hij heeft een 15-bar pompdruk voor professionele resultaten. Hoewel het uiteindelijke doel een druk van 9 bar bij de zetkop is, omdat huishoudelijke machines minder krachtig zijn dan de grote machines die je in koffiehuizen ziet, betekent een druk van 15 bar bij de pomp dat het precies goed is wanneer het de koffiebonen raakt.

Krups koffiezetapparaat

Het heeft een waterreservoir van 1,5 liter en een snelverwarmende aluminium boiler. Er zit een melkopschuimer aan, zodat je cappuccino’s, macchiato’s en meer kunt maken. Er is ook een optie voor een enkel of dubbel shot filter, zodat u een dubbele dosis kunt maken als u een gevorderde koffiedrinker bent.

Het is niet duidelijk hoe lang
deze deal beschikbaar zal zijn, dus als je geïnteresseerd bent, blijf dan niet te lang hangen.

Krups koffiezetapparaat

De Krups Opio wordt geleverd met een koffie tamper en een maatschepje, maar als je je set-up wilt uitrusten met meer barista tools, hebben we
een overzicht van de belangrijkste koffiezet accessoires en waar ze voor gebruikt worden.

En als je meer koffiezetapparaten wilt bekijken voordat je er een koopt, bekijk dan onze round-up van
de beste koffiemachines die we hebben getest.

Recent Content