LG bewijst dat zijn ThinQ-merk goed zou kunnen wassen bij wasgoedfans


LG heeft de afgelopen jaren wat kritiek gekregen voor
het plakken van ‘ThinQ’ op het einde van zijn smartphone modelnamen. Met deze verzamelnaam laat het bedrijf zien dat een product AI-smartphones bevat, hoewel dat tegenwoordig voor veel telefoons kan worden gezegd.

Het kan niet gezegd worden van alle wasmachines, en dat is wat deze nieuwe van LG zo bijzonder maakt. Hoewel het eigenlijk vrij moeilijk is om uit te vinden wat de officiële naam van het product is, zelfs uit het persbericht.

Onze beste gok is LG ThinQ Wasmachine met AI DD technologie. Maar hey, witgoed hoeft geen pakkende namen te hebben.

AI DD staat voor Artificial Intelligence Direct Drive, een handelsmerkterm die LG gebruikt om de motor van deze voorlader te beschrijven. Het bedrijf zegt dat de wasmachine het gewicht en de lading detecteert (standaard) en ook de stofsoorten van elke lading (nieuw!) om de beste instellingen te bepalen.

LG zegt dat de machine je specifieke waslading snel kan kruisen met 20.000 datapunten, wat resulteert in op maat gemaakte wasbeurten die de levensduur van je kleding met wel 15% kunnen verlengen.

Het gebruikt een programma van aangepaste temperaturen, tijden en zelfs trommelbewegingen om de beste combinatie van kledingstukken te wassen die je erin hebt gegooid, hoe ondoordacht de mix ook is.

Zoals je van een AI-wasmachine mag verwachten, is er een bijbehorende app die verbinding maakt met Amazon om je meer wasmiddel te bestellen als het bijna op is. Je zou dat leuk kunnen vinden omdat de ezDispense-functie van de machine kiest hoeveel wasmiddel en wasverzachter je aan elke wasbeurt toevoegt, afhankelijk van de inhoud.

Het is in feite een wasmachine waarvan LG denkt dat je erop kunt vertrouwen dat hij elke was doet, ongeacht de omstandigheden. We hebben al eerder kleren geruïneerd met agressieve wasmachines of overvolle trommels, dus we zouden dol zijn op een wasmachine als deze. Er is zelfs een kleiner wascompartiment genaamd de SideKick die uit de bodem kan worden getrokken voor kleinere of delicate ladingen.

LG heeft de prijs nog niet bevestigd, maar met zoveel toeters en bellen mag je er zeker van zijn dat hij premium zal zijn. Het is een prima product om de ThinQ AI van het bedrijf in te stoppen. We zouden alleen willen dat de telefoonlijn niet in de war raakt met dezelfde merknaam.

Recent Content