Nanoleaf heeft nu Sonic Edition slimme verlichtingspanelen


Als je een Sonic the Hedgehog fan bent en je huis wilt opwaarderen met wat unieke slimme verlichting, heb je geluk. Nanoleaf brengt een Sonic Limited Edition van haar Shapes Starter Kit uit om de release van de film Sonic the Hedgehog 2 te vieren – het vervolg op de kaskraker van de videogameverfilming.

Nanoleaf is een van de bekendste merken in de slimme verlichtingsindustrie. De producten worden geleverd in een reeks vormen, die klanten naar believen kunnen samenvoegen om een installatie te creëren die aan een muur kan worden gehangen. Nanoleaf is vooral populair bij gamers en streamers, dus een product met Sonic-thema is wel toepasselijk.

Met de 32 lampjes in het pakket kunnen gebruikers een portret bouwen van ofwel Sonic the Hedgehog, Miles ‘Tails’ Prower of Knuckles the Echidna – de drie hoofdpersonages uit de aankomende animatiefilm. Drie kleuren (Sonic Blue, Tails Yellow en Knuckles Red) zijn ook geprogrammeerd in de Sonic 2-afspeellijst in de Nanoleaf-app om het bouwproces te stroomlijnen.

Nanoleaf Sonic lampen

Als gebruikers iets willen dat geen verband houdt met de snelle blauwe egel, kunnen ze de Nanoleaf-vormen ook in een andere aangepaste configuratie bouwen en kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuren.

De panelen beschikken over een schermspiegelmodus, wat betekent dat ze de kleuren die op een scherm worden getoond in real-time zullen weerspiegelen. Er is ook een ritmefunctie, waarbij de panelen reageren op geluid en muziek.

De Nanoleaf Shapes Starter Kit bevat driehoekige en mini-driehoekige panelen. Als dat niet naar uw smaak is, kunt u kiezen uit een reeks stijlen, waaronder het
Hexagonal product, en de rechthoekige
Canvas versie. Voor iets meer verfijning zijn er ook de houteffect
Elements lampen.

Sonic nanoleaf

U kunt de Nanoleaf Shapes Starter Kit – Sonic Limited Edition kopen op de
Nanoleaf website voor £299. Helaas is het product niet verkrijgbaar in de VS.

Sonic the Hedgehog 2 gaat aanstaande vrijdag, 1 april 2022, in de Britse bioscopen draaien. Amerikaanse kijkers moeten iets langer wachten: het vervolg draait vanaf 8 april 2022 in de bioscopen.

Recent Content