NEFF en ckbk werken samen aan slimmer koken


Apparatenfabrikant NEFF is een samenwerking aangegaan met online kookbron
ckbk voor een slimme kookservice.

Het connected home-platform van NEFF – rechttoe rechtaan NEFF Home Connect genoemd – stelt gebruikers in staat om hun oven, koelkast, vaatwasser en andere slimme apparaten te bedienen via een app op hun telefoon of met behulp van spraakbesturing. NEFF heeft momenteel zes ovenmodellen die geschikt zijn voor Home Connect.

Gebruikers van de connected service van NEFF kunnen zich aanmelden bij ckbk en kiezen uit 2.000 NEFF-vriendelijke recepten. Als ze een van deze selecteren, worden de kookinstructies – tijd, temperatuur en kookmethode – rechtstreeks naar de NEFF-oven van de gebruiker gestuurd.

NEFF & ckbk

Hoewel we niet kunnen zeggen dat het draaien aan de draaiknoppen van de oven het zwaarste deel van het koken is, heeft dit wel de potentie om het soort keukenrampen te voorkomen die zich voordoen als je de oven niet aanzet, de grill aanzet of vergeet een timer in te stellen en eindigt met een verkoolde briket gegarneerd met rook gevulde keuken als avondeten. (Toch wacht ik nog steeds op de app die de aardappelen voor me schilt, want dat een klus is die ik graag zou uitbesteden).

NEFF geeft klanten die een connected N 90 oven kopen een gratis ckbk-proefperiode van drie maanden. Gebruikers krijgen nog eens drie maanden gratis zodra hun oven is gesynchroniseerd met de Home Connect app.

ckbk is van plan het aantal Home Connect-vriendelijke recepten uit te breiden, maar NEFF-gebruikers krijgen ook toegang tot de volledige bibliotheek van 85.000 recepten. ckbk stelt gebruikers in staat boeken te lezen van bejubelde moderne en met Michelinsterren bekroonde chef-koks van over de hele wereld, evenals geliefde kookbronnen, waaronder De Oxford Companion to Food. Een zoekopdracht naar de legendarische chef-kok Auguste Escoffier, bijvoorbeeld, brengt zijn Le Guide Culinaire evenals 326 aanverwante boeken en bijna 5.000 recepten.

U kunt ckbk doorzoeken op recepten, ingrediënten, stijl van het gerecht, land van herkomst, techniek, gelegenheid en meer. Zoek op sushi en je krijgt 115 recepten en 22 naslagwerken. Zoeken op Nobu levert twee boeken van Chef Nobu Matsuhisa op, een aantal recepten waaronder zijn beroemde Zwarte Kabeljauw met Miso, en verwante recepten van Heston Blumenthal en Pascal Barbot.

Het heeft me ook erg hongerig gemaakt.

U kunt
het ovenassortiment van NEFF op zijn website bekijken en zien wat ckck te bieden heeft op
app.ckck.com.

Recent Content