Nescafe Dolce Gusto verkoopt nu plantaardige melkcapsules voor koffie


De twee nieuw gelanceerde plantaardige dranken zijn een amandel flat white en een kokos flat white.

De plantaardige drankjes zijn goedgekeurd door de Vegan Society en kosten £3.99 voor een doos van 12 drankjes (dat is 33p per kopje). Ze zijn nu te koop bij Tesco en Sainsbury’s, en zullen binnenkort ook online verkrijgbaar zijn.

Voor degenen die geen Dolce Gusto koffiezetapparaat hebben, ze zijn iets anders dan de meeste andere pod koffiemachines op de markt. In plaats van espressopods te kopen en melk apart te bereiden, koop je een doos met alles wat je nodig hebt om de drank van je keuze te maken. Dus als u
Café au Lait koopt, zitten er in de doos twee soorten pods: koffie en melk. Zet ze in hetzelfde kopje en voila! Café au Lait is geserveerd.

Dit maakt Dolce Gusto-machines tot een uiterst snelle en probleemloze manier om thuis drankjes in coffeeshop-stijl te krijgen. Er zijn ten minste 35 soorten koffie-, thee- en chocoladedranken verkrijgbaar.

Koffieliefhebbers zullen waarschijnlijk niet overtuigd zijn, maar voor verslaafden aan de gearomatiseerde dranken van Starbucks zijn de machines een gemakkelijke manier om thuis hun shot te krijgen. Je kan zelfs Starbucks merkcapsules kopen. Er is een selectie van
36 Starbucks pods voor £15.99 bij Amazon, wat neerkomt op 44 pence per kopje. Dat is verre van het goedkoopste type Dolce Gusto pods, maar het is een enorme besparing ten opzichte van een bezoek aan de coffeeshop.

Tot nu toe had de Dolce Gusto-lijn alleen zin voor mensen die traditionele zuivelmelk drinken. Als je lactose-intolerant of veganist bent, waren je opties beperkt tot zwarte koffie of thee – en dat speelt niet echt in op de sterke punten van het merk.

Maar nu heeft Dolce Gusto twee nieuwe variëteiten van plantaardige dranken geïntroduceerd: een amandel en een kokos flat white. We hebben nog niet de kans gehad om ze te proeven, dus we kunnen ons niet uitspreken over hun relatieve heerlijkheid (of anderszins), maar het is goed om te weten dat het merk deze opties aanbiedt.

Nieuwe veganistische peulen

Om je plantaardige drankjes milieuvriendelijker te maken, moet je niet vergeten je gebruikte koffiecapsules te recyclen.
Hier is hoe.

Dolce Gusto machines zijn compact en gemakkelijk te gebruiken. Om meer te weten te komen, kunt u onze reviews lezen van de nieuwe en top van de lijn
Dolce Gusto Genio S Plus, die u kunt
kopen voor € 69,99 en de ongecompliceerde
Piccolo XS, die nu
nu verkrijgbaar is voor slechts €34,99.

Voor meer mogelijkheden om thuis koffie te zetten, kijk eens naar ons overzicht van
de beste koffiezetapparaten die we hebben getest, compleet met praktijktests.

Recent Content