Nieuwe matte afwerking voor Smeg waterkoker en broodrooster sets

Als je een fan bent van de begeerlijke aanrecht apparaten maar nog geen set hebt gekocht, kan dit nieuws je overhalen. Smeg heeft een nieuwe look gelanceerd voor haar populaire retro-stijl waterkoker en broodrooster sets, en stapt daarmee af van de felle kleuren en glanzende afwerking die tot nu toe kenmerkend waren voor haar apparaten.

De KLF03 waterkoker en TSF01 broodrooster zullen verkrijgbaar zijn in drie nieuwe, matte tinten: zwart, wit en champagne.

Ze zijn net in de verkoop gegaan op de Smeg site, hoewel nog niet alle andere voorraadhouders ze hebben (er is een volledige lijst verderop op de pagina).
De broodrooster en
waterkoker in champagne zijn het meest in het oog springend, maar
de broodrooster en
waterkoker in mat zwart of
de broodrooster en
ketel in mat wit zou de minimalistische keuze zijn.

Met een prijs van £ 179,95 per apparaat is het echter wel een beetje een investering.

De roestvrijstalen KLF03 waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter (genoeg voor zeven kopjes) en alle kenmerken die je in een waterkoker van goede kwaliteit mag verwachten: een deksel dat zacht opengaat, een draaibare voet van 360 graden, antislipvoetjes, een waterniveau-indicator en automatische uitschakeling bij 100°C. Het is een goede optie voor gebieden met hard water, met een roestvrijstalen kalkfilter dat u kunt verwijderen, wassen en vervangen en een verborgen element om kalkaanslag te voorkomen.

Er zijn echter geen opties om de temperatuur van het verwarmde water te variëren – een functie die echte theedrinkers op prijs zouden stellen – en dat is iets wat we echt graag zouden zien in een waterkoker van deze prijsklasse.

Smeg ontbijtset in mat zwart

De stalen TSF01 broodrooster heeft extra brede en diepe (36mm) sleuven waar alle soorten brood in passen, zes bruiningsniveaus, drie voorinstellingen (bagel, ontdooien, opnieuw opwarmen), een verlichte draaiknop en een uitneembare kruimellade met touch release.

Nogmaals, het is natuurlijk erg prijzig voor een broodrooster met twee sneetjes.

Mat witte Smeg ontbijtset

De nieuwe matte items zijn nu te koop. Je kunt ze kopen bij John Lewis, Harrods, Smeg online en in de winkel in Londen, hoewel alleen Smeg ze momenteel op voorraad heeft.

En u kunt nog steeds de originele
KLF03 waterkoker en de
TSF01 broodrooster in een aantal kleuren vanaf £129 per stuk bij John Lewis kopen.

Overweeg je andere apparaten van Smeg? U kunt onze reviews bekijken van Smeg’s
staafmixer,
dompel blender,
espresso koffiezetapparaat en
koffiemolen.