Ontvang £150 korting op een Dyson Pure Hot + Cool ventilator


Dyson producten houden hun waarde en worden zelden afgeprijsd. Maar dit is een geweldige maand voor aanbiedingen op het merk.

De Dyson Hot + Cool is in wezen twee producten in één. Hij kan het hele jaar door gebruikt worden, als verwarming en ventilator. Dit betekent dat u twee lelijke apparaten kunt inruilen voor één onderscheidend stukje technologie. De Hot + Cool is niet alleen stiller dan concurrerende apparaten, maar heeft ook geen blaasbalg, dus is hij veiliger voor kinderen en huisdieren. U kunt kiezen of u de luchtstroom concentreert of verspreidt om een hele kamer te verwarmen of te koelen.

De Pure Hot + Cool doet al het bovenstaande, maar fungeert ook als luchtzuiveraar. Het heeft een HEPA filter, dat 99,97% van de deeltjes die groter zijn dan 0,3 micron uit de lucht verwijdert. (Ter referentie, een menselijke haar is ongeveer 75 micron breed.) Dit maakt het een geweldige aankoop voor mensen met allergie en hooikoorts.

Op dit moment verkoopt Appliances Direct
de Pure Hot + Cool voor £ 399,98.
We hebben het gerecenseerd, vonden het geweldig en gaven het 4,5 van de 5 sterren. Het wordt gewoonlijk verkocht voor een zeer ernstige 549 pond, maar Appliances Direct verkoopt het momenteel met een korting van £150.

Koop het hier.

Om alle nieuwste en beste Dyson kortingen te zien die we voor maart hebben gevonden, waaronder een Supersonic haardroger en een afgeprijsde CSYS lamp, ga dan naar
onze Dyson aanbiedingen round-up.

Recent Content