Russell Hobbs Chester Grind and Brew 22000 review


In één oogopslag

Beoordeling van de expert

Onze uitspraak

Zit je vast tussen het kiezen van een machine die gemalen koffie maakt, of een die hele bonen kan malen? Neem er een die beide doet met de Russell Hobbs Chester Grind and Brew 22000 koffiemachine.
De machine kan tot 12 kopjes koffie verwerken – genoeg om het hele team in een kantoor van een ochtendbrouwsel te voorzien.

De Russell Hobbs Chester Grind and Brew 22000 geeft veel koffiekeuzes voor een redelijke prijs. Hij is gemakkelijk te gebruiken en produceert een heerlijk brouwsel, dus neem een kijkje om te zien of dit de juiste keukenmachine voor jou is.

Wilt u weten welke andere soorten koffiezetapparaten u kunt krijgen? Bekijk onze lijst van de
beste koffiemachines, of pak een goedkope met onze aanbevolen
Black Friday koffiemachine aanbiedingen.

Prijs en beschikbaarheid

Voor € 58,99 (ongeveer $ 75) is dit zeker een verre schreeuw van sommige van de extortionate koffiemachines waarin u kunt investeren, op voorwaarde dat u gewoon op zoek bent naar een standaard machine die filterkoffie produceert en geen andere extra’s. Bovendien is dit nog steeds een apparaat dat u een beter kopje koffie zal geven dan een pot oploskoffie zou doen.

Britse lezers kunnen de Chester Grind and Brew kopen bij
Amazon,
AO.com en
Zeer. Hij is momenteel niet verkrijgbaar in de VS, maar Amazon UK kan hem misschien internationaal verzenden, afhankelijk van waar je gevestigd bent.

Ontwerp en bouwkwaliteit

Het algemene uiterlijk van de Chester Grind and Brew is strak en professioneel, met een monochrome buitenkant, een duidelijk digitaal scherm en grote knoppen. Door zijn multifunctionaliteit is de Grind and Brew niet bepaald de meest compacte koffiemachine op de markt, dus waarschijnlijk geen goede optie als u weinig ruimte hebt op het aanrecht.

Dit koffiezetapparaat wordt geleverd met een molen en filter waar je de koffie van je keuze in kunt doen – zorg er wel voor dat je hem op de juiste stand zet (ofwel malen en zetten, ofwel alleen zetten), afhankelijk van wat voor soort je gaat zetten. Het malen van de bonen is een beetje aan de luide kant, maar dat is te verwachten. Het eigenlijke brouwproces is superstil en niet opdringerig.

U bespaart op papieren filters met dit koffiezetapparaat, omdat het wordt geleverd met een permanent filter dat u gemakkelijk kunt verwijderen om schoon te maken wanneer u maar wilt. Het herladen was soms een beetje lastig, maar wordt gemakkelijker met de praktijk.

Chester malen en zetten

U kunt kiezen tussen uw voorkeur van maling (grof gemalen tot fijn) met een keuze uit vijf verschillende instellingen – die ook kan correleren met het aantal kopjes dat u wilt. De handleiding bevat een handige gids voor de juiste hoeveelheid water die u aan de machine moet toevoegen en hoeveel schepjes koffie u moet gebruiken, afhankelijk van het aantal kopjes dat u wilt zetten – twaalf is het maximum.

U kunt ook kiezen tussen drie verschillende sterktes voor het brouwsel, dat het proces zal vertragen om een sterkere koffiesmaak te geven. De knoppen zijn duidelijk gemarkeerd en eenvoudig te bedienen.

De Chester Grind and Brew wordt geleverd met een digitale klok die veel meer doet dan alleen de tijd aangeven. Je kunt een programma instellen dat het brouwproces voor een bepaalde tijd instelt. De machine wordt ook geleverd met stille brouwtechnologie zodat hij je slaap niet verstoort, hoewel we natuurlijk aanraden om de machine alleen tijdens stille uren te timen als je geen bonen maalt.

Wil je in korte tijd terugkomen voor meerdere kopjes koffie? De 22000 wordt geleverd met een warmhoudplaatje dat je brouwsel tot 40 minuten warm kan houden. Hoe verser de koffie, hoe lekkerder de smaak, maar hij zal in ieder geval niet lauw of (god verhoede het) koud zijn.

Het enige probleem dat ik met deze functie had, is dat je de timerinstelling op de warmhoudplaat niet kunt wijzigen als hij eenmaal is ingesteld. Dus als je hem instelt op tien minuten – maar dan wordt opgehouden in een vergadering – kun je dat niet veranderen. Het zou een leuke bonus zijn geweest om deze flexibiliteit te hebben.

Geeft de Chester Grind and Brew een goede kop koffie?

Simpel? Ja. Voor een eenvoudig kopje zwarte koffie produceert deze koffie een echt zacht brouwsel dat zijn werk zal doen. Het is ook een toegankelijke manier om te experimenteren met verschillende bonen, zodat u verschillende smaken en sterktes kunt uitproberen om uw favoriete smaak te vinden. Zoals we al eerder zeiden, hoe verser hoe beter – maar een opgewarmd kopje kan nog steeds de juiste smaak hebben.

Als je in de stemming bent voor meer fancy koffie zoals cappuccino’s, lattes of mochas, dan heb je daar een aparte melkopschuimer voor nodig. Of als alternatief zou je eens moeten kijken naar een pod-gebaseerde machine zoals de
Lavazza Deséa.

Chester maalt en brouwt

Uitspraak

Voor een redelijk prijskaartje krijg je met de Russell Hobbs Chester Grind and Brew 22000 een behoorlijk capabele machine. Of je nu bonen of gemalen koffie wilt gebruiken, je kunt een sterkte en zachtheid krijgen die bij je smaak past.

Het had een solide bouwkwaliteit en de bedieningselementen zijn gemakkelijk te gebruiken bij het instellen van uw verschillende modi, waardoor het een ideale koffiemachine is voor een beginner. De kwaliteit van de koffie was erg goed, vooral als het vers uit de pot kwam.

Het gebrek aan flexibiliteit bij het wijzigen van de timer van de warmhoudplaat was enigszins teleurstellend, en de mechanismen waren soms een beetje onhandig, maar die kleine details kunnen niets afdoen aan het feit dat dit een sterke mededinger is op de koffiemachinemarkt.

Specs

Russell Hobbs Chester Grind and Brew 22000: Specs

 • 24 uurs klok
 • Stille brouwtechnologie
 • Digitale programmeerbare timer
 • Digitale molenkeuze met vijf maalopties
 • Warmhoudfunctie
 • Capaciteit voor vier tot twaalf kopjes
 • Drie sterkte-opties
 • Pauze en gieten
 • Permanente filter met verwijderbare filterhouder
 • Maatlepel
 • Glazen karaf

Recent Content