Russell Hobbs introduceert een nieuwe reeks strijkijzers en stoomgeneratoren


Hier is een overzicht van de nieuwe producten.

Hieronder vindt u meer informatie over prijzen en verkooppunten. Alle producten zijn nu verkrijgbaar, behalve de Quiet Super Steam Pro, die vanaf oktober op Amazon en de Russell Hobbs-site te koop zal zijn.

De Quiet Super Steam en de Pro editie

Er zijn twee strijkijzers in de reeks stoomgeneratoren: de Quiet Super Steam en de Quiet Super Steam Pro. Zoals de namen al suggereren, zijn ze veel stiller dan een gemiddeld strijkijzer van dit type (tot tien keer stiller, volgens het persbericht), zodat u kunt chatten of tv kijken terwijl u uw stapel wasgoed doorkrijgt.

Als je er nog nooit een hebt gebruikt, vraag je je misschien af wat een stoomgenerator is. Het is een strijkijzer met een groot waterreservoir (veel groter dan het kleine reservoir op een gewoon strijkijzer) en een boiler die het water snel opwarmt. Het heeft een veel grotere stoomdruk dan een gewoon strijkijzer, waardoor het effectiever is. Het kan meerdere lagen stof in één keer gladstrijken.

Dit type strijkijzer kan meestal ook dienst doen als stoomreiniger, hoewel het niet duidelijk is of de Russell Hobbs stoomgeneratoren deze functionaliteit hebben.

De Quiet Super Steam is een toestel van 2400 W met een waterreservoir van 1,8 liter dat kan worden verwijderd, zodat u het ook als een traditioneel strijkijzer kunt gebruiken. Zijn stoomfunctie heeft een druk van 7 bar en hij is voorzien van een keramische zoolplaat waardoor hij gemakkelijk glijdt.

De Quiet Super Steam Pro is krachtiger, met 2750W. Het heeft de One Temperature-technologie van Russell Hobbs, wat betekent dat de zoolplaat op een constante temperatuur blijft, terwijl meer warmte in de vorm van stoom komt. Dit betekent dat het strijkijzer veilig te gebruiken is, zelfs op zeer delicate stoffen, zodat u ze niet hoeft te sorteren of het strijkijzer hoeft aan te passen terwijl u door uw stapel gaat.

Super Stoomapparaat Pro

De strijkijzers zijn ontworpen om minder kalkaanslag te bevatten en zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn.

De Quiet Super Steam heeft een RRP van £229,99 en staat bovenaan het artikel afgebeeld. U kunt
kopen op de Russell Hobbs website, maar op het moment van schrijven is hij niet op voorraad.

De Pro versie heeft een RRP van £249.99. U kunt hem
kopen op de Russell Hobbs website of Amazon vanaf oktober.

Sleek Diamond Elite Strijkijzer

Het Sleek Diamond Elite strijkijzer (mentale naam) is het krachtigste strijkijzer van Russell Hobbs tot nu toe. Het is een 3100W apparaat, met een 50g continue stoomfunctie en een extra 220g stoomshot.

Het strijkijzer is comfortabel in gebruik, met een handgreep met textuur en een lang (3m) snoer.

Volgens de productinformatie heeft het ook een keramische zoolplaat die is “doordrenkt met zwarte diamant”. We hebben Russell Hobbs om opheldering gevraagd over wat dit precies betekent. Zij lieten ons weten dat diamantpoeder is toegevoegd aan de coating van de zoolplaat, waardoor de plaat twee keer zo duurzaam is en soepeler over stof glijdt.

Diamond Elite Strijkijzer

Het heeft een RRP van £69.99 en is verkrijgbaar bij
Russell Hobbs of
Argos.

Titaniumcarbide ijzer

Dit strijkijzer is gemaakt voor duurzaamheid en heeft een zoolplaat van titaniumcarbide. Als u uw strijkijzer veel gebruikt en één keer wilt kopen om het lang mee te laten gaan, zou dit het strijkijzer kunnen zijn om voor te gaan.

Het heeft een 160g stoomshot en 55g continue stoom. Het heeft ook een verticale stoomfunctie, zodat je het kunt gebruiken om gordijnen of kleren op een kleerhanger te stomen.

Titaniumcarbide strijkijzer

Het heeft anti-druppel- en antikalktechnologie, zodat je geen natte plekken of kalkaanslag op je kleren krijgt en het strijkijzer niet door kalkaanslag wordt aangetast.

Het heeft een RRP van £49.99 en het is
verkrijgbaar op de Russell Hobbs site.

Recent Content