Samsung Bespoke AirDresser: prijs, release datum en functies


Samsung heeft zijn stoomgarderobe een update gegeven. De nieuwe iteratie van de AirDresser krijgt de Samsung Bespoke behandeling. Dit betekent dat de AirDresser, net als de koelkast, de Bespoke Jet stofzuiger en andere apparatuurlijnen, binnenkort verkrijgbaar zal zijn in een reeks kleuren en afwerkingen.

En als u in de VS bent, kunt u hem nu kopen. Nou ja – soort van.

De Bespoke AirDresser is
te koop op de website van Samsung in zowel de standaard ($1.199, in plaats van $1.599) als de grote maat ($1.399, in plaats van $1.899).

Maar er is een addertje onder het gras. Op dit moment is hij alleen verkrijgbaar in een gespiegelde afwerking, dus kopers hebben op dit moment niet de keuze uit zes materiaal- en kleurafwerkingen die hem Bespoke zouden moeten maken.

Wat is de Bespoke AirDresser?

De Bespoke AirDresser is een upgrade van de originele AirDresser, die een nieuw type wasserijtoestel is. Net als
LG’s concurrerende product, de Styler, is het een stoom kledingkast. Het zal geen wasmachine, droger of strijkijzer vervangen, maar het geeft je een andere manier om kleding op te frissen, beddengoed en kinderspeelgoed met stoom te reinigen, kreukels uit kleding te verwijderen, vochtige jassen te drogen en nog veel meer.

Het is in wezen een kleerkast met ruimte om kledingstukken op te hangen die worden geagiteerd en gestoomd om geurtjes en kreukels te verwijderen, een plank waarop u kussens of speelgoed kunt leggen om ze te reinigen en een broekenpers in de deur.

Hij heeft alleen een stopcontact nodig om te werken. Hij hoeft niet aangesloten te worden op een waterleiding, want hij heeft een waterreservoir dat u zelf vult. Hij heeft echter wel slimme functies. Download de SmartThings-app van Samsung en hij stelt reinigingscycli voor en slaat gegevens over je kledingstukken op voor reinigingsprogramma’s met één druk op de knop.

Als je de deur open laat staan, fungeert de AirDresser ook als kamerontvochtiger.

Wanneer kun je de op maat gemaakte AirDresser van Samsung kopen?

Het volledige kleurengamma is nog niet beschikbaar, maar als je in de VS bent, kun je de gespiegelde Bespoke AirDresser kopen. Als je in de UK bent, zul je nog even moeten wachten.

Dit suggereert dat problemen met de toeleveringsketen de lancering hebben vertraagd. In een persbericht van
persbericht van september verklaarde Samsung dat de Bespoke AirDresser eerst in de VS en Europa zou worden gelanceerd, voordat hij vóór eind 2021 in andere regio’s beschikbaar zou komen.

Vervolgens werd tijdens Samsung’s op het Verenigd Koninkrijk gerichte Life Unstoppable-evenement op 12 oktober de Bespoke AirDresser wel genoemd, maar werd er geen datum voor lancering vastgesteld.

Op maat gemaakte AirDresser

Hoeveel gaat de Bespoke AirDresser kosten?

De originele AirDresser
kost £1,999 in de UK voor het standaard formaat apparaat.

In de VS is het er in twee maten. De standaard, met ruimte voor drie kledingstukken, kost $1,599 hoewel, op het moment van schrijven, is het
in de aanbieding voor $1,439 rechtstreeks van Samsung. Het grotere model, de Grand, heeft een RRP van $1,899 maar je kunt hem momenteel
kopen voor $1,709.

Volgens de website van Samsung heeft de nieuwe Bespoke AirDresser Grand ook een RRP van $ 1.899, terwijl het standaardformaat is geprijsd op $ 1.599. We weten echter niet of dit voor alle kleuropties en afwerkingen hetzelfde zal zijn.

We zouden verwachten dat de Bespoke-modellen iets meer zullen kosten dan het standaardtoestel. Op haar Zuid Koreaanse website, verkoopt Samsung
de standaard maat op maat gemaakte AirDresser voor 1,439,000 won. De
grotere versie kost 1.799.000 won.

Deze prijzen zijn omgerekend € 1.053 / $ 1.224 / £ 889 voor de standaard en € 1.316 / $ 1.530 / £ 1.111 voor de Grand. De omgerekende prijzen zijn eigenlijk lager dan die we zouden verwachten te zien.

Welke kenmerken heeft de Bespoke AirDresser?

De Bespoke AirDresser zal ook in twee maten komen, hoewel we niet weten of beide in alle markten beschikbaar zullen zijn. Het zal ook een lange kledingzone hebben, zodat je langere kleding kunt opfrissen.

Het heeft een slimme functionaliteitsupgrade gehad, vergeleken met het originele apparaat. Als je ook een slimme wasmachine van Samsung hebt, kunnen de twee met elkaar “praten” via de SmartThings-app, en zal de wasmachine een geschikte droogcyclus aanbevelen.

De echte reden om de Bespoke te kopen zijn echter de nieuwe kleuropties.

In welke kleuren zal de Bespoke AirDresser verkrijgbaar zijn?

De Bespoke AirDresser zal verkrijgbaar zijn in zes kleur- en materiaalopties, hoewel we niet weten of alle opties in alle gebieden beschikbaar zullen zijn. De kleuropties heten Crystal Mirror, Glam White, Glam Pink, Satin Beige, Cotta White en Cotta Charcoal. Het klinkt alsof sommige van deze opties een matte, in plaats van een gespiegelde afwerking hebben.

Hoe u uw kleuroptie kiest, hangt af van welke maat model u koopt. Kies je voor de standaard 18-inch AirDresser, dan heb je de keuze uit een aantal kleuren en afwerkingen. De 24-inch AirDresser wordt standaard geleverd met de Crystal Mirror afwerking, maar je kunt een extra paneel kopen en deze verwisselen.

Als u geïnteresseerd bent in het investeren in een stoom kledingkast, kijk dan eens naar ons artikel over
of je de Samsung AirDresser of de LG Styler moet kopen. Of u kunt
onze review van de LG Styler lezen.

Recent Content