Samsung Bespoke French Door koelkast: prijs, functies, release

Samsung breidt zijn Bespoke koelvriescombinatie uit met de lancering van de French Door Refrigerator.

In het Verenigd Koninkrijk is het Bespoke koelvriescombinatie-assortiment van Samsung tot nu toe beperkt gebleven tot drie opties: een koel-vriescombinatie, een koelkast met één deur en een vriezer met één deur. We hebben
de eendeur koelkast beoordeeld, als u meer wilt weten over hoe deze in het gebruik is.

U kunt al deze apparaten bekijken en kopen
op de Samsung UK site.

Maar de volgende Bespoke koelkast die het Verenigd Koninkrijk zal bereiken, is de Bespoke French Door.

Wanneer komt de Bespoke French Door Refrigerator uit?

De lancering van de Bespoke French Door Refrigerator in de VS
werd aangekondigd in januari en het is nu beschikbaar om
bij Samsung in de VS.

Het is nog niet bekend wanneer het toestel in het Verenigd Koninkrijk wordt gelanceerd, maar we verwachten het toestel in 2022 te zien, en zeer waarschijnlijk in de eerste helft van het jaar.

Hoeveel gaat de Bespoke French Door Refrigerator kosten?

Het aanbod van Samsung zal afhankelijk zijn van het land. In de VS zijn er verschillende modellen van de koelkast, met verschillende prijspunten, afhankelijk van grootte en functies.

De French Door koelkast is in de VS verkrijgbaar in driedeurs en vierdeurs modellen, zowel met als zonder Family Hub.

Zowel de drie- als vierdeurs modellen beginnen vanaf $3.599, maar je kunt er mogelijk een krijgen voor minder als je kiest voor een van de aangepaste paneelklare koelkasten
van de Samsung website – hoewel het kiezen voor voorgeselecteerde kleuren niet echt op maat voelt.

In het Verenigd Koninkrijk zal er maar één model zijn: de RF8000. Samsung heeft de Britse prijs nog niet bevestigd.

De RF8000

Wat zijn de kenmerken van de Bespoke French Door Refrigerator?

Deze koelkasten zijn in de VS verkrijgbaar in een breder scala aan kleuren, met vier stalen opties, zes glanzende glasopties en één matte glasoptie beschikbaar.

VS kleuropties voor de Bespoke franse deur

Wat de extra functies betreft, kunnen kopers in de VS ook kiezen uit een Beverage Center, een automatisch bijvulbare waterkan of een Family Hub.

De Family Hub is natuurlijk de slimme interface waarmee je je boodschappen kunt plannen, notities en foto’s kunt delen en versturen, de inhoud van je koelkast kunt bekijken, tv kunt spiegelen en content kunt streamen, muziek kunt afspelen en verbinding kunt maken met andere slimme apparaten in je huis.

We weten niet wanneer de Smart Hub beschikbaar zal zijn in een Bespoke-toestel buiten de VS. In het Verenigd Koninkrijk is alleen de RF8000 aangekondigd.

De RF8000 is een vierdeurs model en beschikt onder meer over een Flex Zone-lade, die van een koelkast naar een vriezer en terug kan worden omgebouwd, afhankelijk van wat je op dat moment wilt bewaren.

Op maat gemaakte wisselzone lade

Er is ook een Beverage Centre – een waterdispenser die toegankelijk is vanuit de binnenkant van de koelkast, zodat het zicht aan de buitenkant niet wordt belemmerd.

Drankjes centrum

In eerste instantie zal het beschikbaar zijn in één kleur: Bespoke Colour Metal Navy. Nogmaals, de enkele kleur optie voelt niet bijzonder op maat voor ons. Maar we hopen dat Samsung in de nabije toekomst meer op maat gemaakte opties zal aankondigen.

Voor meer koelkast en vriezer opties, en om te zien hoe de Samsung op maat gemaakte grote koelkast het doet in vergelijking met de concurrentie, kijk naar onze round-up van
de beste koelkasten en koel-vriescombinaties die we hebben getest, die allemaal volledig zijn beoordeeld en beoordeeld.