Samsung lanceert gelimiteerde Bespoke Jubilee koelkast met vriesvak

2022 is het jaar van het Platina Jubileum van de Koningin en terwijl de meesten van ons in het Verenigd Koninkrijk gewoon blij zijn met de extra feestdag om haar 70-jarige regeerperiode te vieren, zullen anderen all-in willen gaan.

Dat is tenminste wat Samsung hoopt met zijn nieuwste lancering. Het merk heeft een met de Union Jack versierde versie van zijn Bespoke koelvriescombinatie in het Verenigd Koninkrijk gemaakt. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Clean Black; Glam Lavender; en Glam Peach – geen van deze klinkt als iets wat de koningin zou kiezen voor haar keuken.

Op maat gemaakte Jubilee koelkast met vriesvak in Glam Peach

Elke kleur is zeer gelimiteerd, met slechts 70 beschikbare exemplaren. En hoewel het misschien een gimmick lijkt, is het voordeel van een Bespoke apparaat dat je het paneel in de toekomst altijd kunt omwisselen.

De koelkast met vriesvak is een van de drie Bespoke koelapparaten die Samsung momenteel in het Verenigd Koninkrijk aanbiedt. De andere zijn een grote voorraadkoelkast (
die we hebben beoordeeld) en een vriezer. De apparaten kunnen worden samengesteld zoals u wilt, met een breed scala aan kleuren en afwerkingsopties.

De koel-vriescombinatie is 1,85 m lang (de afmetingen zijn 185x595x658 mm) en is ruim, met een koelinhoud van 230 liter en een vriesinhoud van 114 liter, dankzij de SpaceMax-technologie van Samsung.

Hij beschikt ook over All-Around Cooling voor een consistente temperatuur, een vorstvrije vriezer en energiezuinige digitale invertertechnologie. En om te helpen met het vieren, heeft het een extra brede wijnplank.

Waar kan je het kopen?

De Bespoke Jubilee koelvriescombinatie is vanaf 23 mei te koop voor £999,99 bij
Samsung.com, de Samsung winkel in King’s Cross, Harrods en Selfridges.

Maar je kunt er vanaf nu tot 22 mei een pre-order plaatsen. Als je voor 4 juni op de Samsung website bestelt, krijg je £140 korting. U kunt
meer informatie vinden bij Samsung.

Smeg’s Union Jack FAB28 koelkast

Als je de beperkte oplage van Samsung mist, is er Smeg’s 60 cm retro-stijl FAB28 koelkast in een Union Jack kleurstelling. Hij heeft 244 liter koelruimte en 26 liter diepvriesruimte, die allemaal op een gelijkmatige temperatuur worden gehouden door het multi-flow koelsysteem.

Smeg Union Jack FAB28 koelkast

U kunt hem kopen bij AO.com in een
rechts scharnier (£1,299) of
model met linkse scharnier (£1,849).

Als u op zoek bent naar een nieuwe koelkast, misschien zonder vlagdecor, kijk dan eens naar onze aanbevelingen in
onze verzameling van de beste koelkasten en vriezers die we hebben getest.