Samsung’s Bespoke koelkasten krijgen een slimme upgrade voor 2022


Samsung heeft een reeks French Door koelkasten toegevoegd aan zijn Bespoke line-up. De apparaten zijn onthuld op de CES 2022 in Las Vegas. Bovendien zit er nieuwe technologie in en zijn er nieuwe kleuropties beschikbaar voor het hele assortiment.

De French Door-koelkast met vlak front zal verkrijgbaar zijn in driedeurs-, vierdeurs- en Family Hub-modellen. Dit is een belangrijke ontwikkeling, want tot nu toe moesten consumenten kiezen tussen Samsung smarts en maatwerk.

Family Hub is een slimme interface die in de koelkast is ingebouwd en waarmee gebruikers op afstand binnenin kunnen kijken, schema’s kunnen delen met het hele gezin, muziek kunnen afspelen, tv kunnen spiegelen, content kunnen streamen en meer. Tot nu toe was dit nog niet beschikbaar op Bespoke-modellen.

Family Hub ingebouwd in koelkast

De nieuwe French Door koelkasten zullen voorzien zijn van verbeterde cameratechnologie voor hun View Inside functie, waarmee voedseletiketten kunnen worden gescand.

Daarnaast zal Family Hub in 2022 in geselecteerde regio’s ondersteuning voor Alexa brengen, zodat gebruikers thuisassistent-mogelijkheden en Amazon-bestellingen kunnen integreren.

Tot op heden is de Bespoke-lijn meer gericht op esthetiek en afmetingen dan op technologie. Het zijn modulaire koel- en vrieskasten die klanten in elke gewenste configuratie kunnen samenstellen en vervolgens kunnen aanpassen met frontpanelen in verschillende kleuren.

In het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld,
kun je een koelkast met één deur, een vriezer met één deur en een koel-vriescombinatie kopen – en dat is het, tot nu toe. Er zijn meer opties in de VS, waar u ook de vierdeurs Flex kunt kopen.

Net als de Flex hebben de nieuwe Bespoke French Door-koelkasten de schakelbare ‘FlexZone’-compartimenten die als koelkast of als vriezer kunnen fungeren, afhankelijk van wat je wilt bewaren, en het ‘Beverage Center’, dat gefilterd en gearomatiseerd water schenkt.

De French Door-modellen zijn verkrijgbaar in een glazen of stalen afwerking. Voor beide zijn er nieuwe kleuropties beschikbaar. In glas zijn dat wit, grijs, roze, houtskool, ochtendblauw, clementine en zonnegeel. In staal kunt u kiezen uit Toscaans, matzwart, marineblauw, smaragdgroen en roestvrij staal.

Het doet denken aan
Samsung’s Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition.

Op maat gemaakt keukenontwerp

Een gedurfder kleurenpalet is een welkome verandering. Terwijl de opties tot dusver een smaakvol palet van blauwen, blosjes en grijzen omvatten, zijn zij veel te beperkt om echt als op maat gemaakt te worden beschouwd.

Als je in de VS bent, kun je
uw Bespoke French Door koelkast op de Samsung website reserveren en u krijgt $100 korting op uw aankoop. Een UK release is nog niet bevestigd.

Als u in het VK bent en overweegt een nieuwe koelkast met vriesvak te kopen, bekijk dan onze ronde-up van
de beste koelvriescombinaties die we hebben getest. Op CES 2022, heeft Samsung ook een nieuwe serie
een nieuwe serie TV’s geïntroduceerd, de
Galaxy S21 FE en de
Freestyle projector.

Recent Content