Siemens lanceert drie nieuwe bean-to-cup koffiemachines


Als je van koffie houdt, dan gebruik je misschien een cafetière. Als het u om de smaak gaat, dan koopt u misschien mooie bonen en gebruikt u een bonenmaler. Als u het onderste uit de kan wilt halen en van alle gemakken voorzien wilt zijn, dan heeft Siemens drie hippe bean-to-cup koffiemachines aangekondigd om u te verleiden tot een upgrade van uw koffiezetervaring.

De EQ.3, EQ.6 en EQ.9 kosten £499, £999 en £1,999, maar ze bieden allemaal de makkelijkste weg naar die zoete cafeïne – gewoon op een knop drukken. Siemens heeft zijn iAroma-technologie in de machines gestopt, onder aanvoering van zijn intelligente sensoFlow-verwarmingselement dat het water verwarmt tussen 90⁰C en 95⁰C, zodat u zich in een mum van tijd een Romeinse barista voelt.

De EQ.9 is degene die je wilt, maar moeilijk te verantwoorden is om er twee duizend voor uit te geven. Hij heeft een waanzinnig maalmenu met opties waarmee je de koffiesterkte, temperatuur, koffie-melk verhoudingen en meer kunt aanpassen via een groot aantal knoppen en het kleurenscherm op het apparaat. Uw keuken zal in een mum van tijd aanvoelen als het buffet van een viersterrenhotel.

De dualBean-dispenser kan twee verschillende drankjes tegelijk aan en je kunt er zelfs je bestelling naartoe blaffen als je een Amazon Echo of een ander apparaat met Alexa hebt.

Niet om te zeggen dat de andere modellen niet premium zijn. Met de EQ.6 kun je tonnen verschillende instellingen voor sterkte en temperatuur wijzigen en opslaan voor de volgende keer. De goedkoopste EQ.3 wordt geleverd met een melkopschuimer en is gemakkelijk schoon te maken, zodat je verschillende soorten melk kunt gebruiken als iemand zuivelvrij is.

Bekijk onze
van de beste koffiemachines die we tot nu toe hebben beoordeeld.

Recent Content