Smart Home Technologie van het Jaar 2021: Ring Video Deurbel Bedraad


Waar sommige smart home gadgets als enigszins frivool kunnen worden omschreven, is een slimme deurbel dat allesbehalve. Ze fungeren niet alleen als beveiligingscamera’s, maar stellen je ook in staat om de deur te openen, zelfs als je niet thuis bent, en om bezorgers te instrueren wat ze moeten doen in jouw afwezigheid.

Je kunt tegenwoordig heel veel uitgeven aan een deurbel, maar
Ring’s Video Doorbell Wired laat zien dat het mogelijk is om alle functies te krijgen die je nodig hebt zonder de bank te breken.

Het houdt de kosten laag door alleen het essentiële in de doos op te nemen, wat betekent dat je geen geld verspilt aan accessoires die je niet nodig hebt. U kunt ze natuurlijk kopen als u ze nodig hebt, maar in veel gevallen hoeft u dat niet te doen.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de deurbel draden nodig voor de stroomvoorziening. Maar zelfs als u nog geen deurbel met stroom hebt, verkoopt Ring een plug-in adapter die de installatie eenvoudig maakt als u ergens in de buurt van uw voordeur een stopcontact hebt.

Dezelfde Ring-app wordt gebruikt voor al zijn deurbellen, dus de ervaring is net zo goed als wanneer je het duurste model zou hebben en, verrassend genoeg, ondersteunt de Doorbell Wired pre-roll, net als de Doorbell Pro 2. Dat legt beweging vast voordat beweging voor het eerst werd gedetecteerd, of de deurbel werd ingedrukt, zodat je meer van de gebeurtenis te zien krijgt, in tegenstelling tot deurbellen die pas beginnen met opnemen op het moment (of seconden nadat) iets is gebeurd.

Smart Home Product van het Jaar: Ring Video Deurbel Bedraad

Tussen de gebeurtenissen door kun je in de app aangeven dat er regelmatig ‘foto’s’ worden gemaakt, wat je weer helpt om te weten wat er aan de hand is bij gebrek aan een optie voor continue opname.

Om überhaupt op te nemen moet je een abonnement nemen op Ring Protect, maar dat kost maar een paar pond of dollar per maand, en zelfs minder als je jaarlijks betaalt.

Als je een Amazon Echo Show hebt, of een
Fire TV Stick 4K Max hebt, kunt u ze koppelen zodat de videofeed verschijnt wanneer iemand op de deurbel drukt, en Amazon Echo-smart speakers kunnen als klokkenspel dienen om iedereen thuis te waarschuwen dat er iemand aan de deur staat.

Met een mooi, breed gezichtsveld en fatsoenlijke HD-beeldkwaliteit is de Video Doorbell Wired gemakkelijk aan te bevelen en daarom landt hij de titel van Beste Smart Home Product van het Jaar 2021.

Als je in de verleiding komt om er een op te halen, kun je de Ring Video Doorbell Wired nu al kopen:

We hielden ook van…

De
Echo Show 10, Amazons meest geavanceerde slimme display, heeft een roterend scherm dat je aankijkt als je door je kamer beweegt, en de camera houdt je gecentreerd tijdens videogesprekken. Je kunt er video mee kijken, naar muziek luisteren en Alexa kan vragen beantwoorden en je smart home-apparaten bedienen.

Van de slimme koffiemachines die we hebben gezien en getest, is de
Lavazza Voicy de eerste die echt zinvol is. Het heeft een ingebouwde slimme luidspreker met Alexa, wat op het eerste gezicht vreemd klinkt, maar als je beperkt bent in ruimte en een koffiemachine en Amazon Echo wilt hebben, gebruikt dit compacte apparaat slechts één stopcontact.

Bekijk de rest van de
Tech Advisor Awards voor 2021.

Recent Content