Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen.
Maak dit lekkere Starbucks drankje thuis. Verfrissende cold brew koffie gezoet met karamel en gegarneerd met een gezouten karamel koud schuim. Het is verrassend gemakkelijk om het thuis te maken, zelfs het koude schuim!
Recept Hoogtepunten
- Salted Caramel Cream Cold Brew is een Starbucks koude koffiedrank gemaakt met ijs, cold brew koffie, gezouten vanille zoete room en karamelsiroop.
- Om cold brew te maken, laat Starbucks gemalen koffie 20 uur in koud water trekken. Dit recept gebruikt dezelfde methode, met behulp van Starbucks cold brew kruikenpakketten.
- Perfect koudschuim is gemakkelijk thuis te maken met behulp van een Franse pers! Het is op smaak gebracht met karamel en zout om het perfect zoet en zout te maken.
- Deze copycat-drank herschept het Starbucks-recept, zodat het zo dicht mogelijk bij hun versie ligt. Dit recept maakt een grande (16 ounces) Salted Caramel Cream Cold Brew.
GERELATEERD: 8 easy cold foam recepten
Opmerkingen over ingrediënten
- Cold brew koffie
Om de smaak zo dicht mogelijk bij Starbucks te krijgen, gebruik je hun cold brew kruikenpakketten. Doe gewoon een kruikenpak in water en zet het 20-24 uur in de koelkast. Gemakkelijk! - Karamelsaus
Ik gebruik altijd in de winkel gekochte karamelsaus, omdat zelfgemaakt vervelend is. Ik hou van dit merk omdat het niet zo dik is als andere en het gemakkelijker maakt om in de koude drank te roeren. - Half & half
Dit is mijn snelkoppeling naar het maken van koudschuim, omdat de helft van de helft room en de helft melk is, ik kan één ingrediënt gebruiken in plaats van twee. - Vanillesiroop
Gebruik in de winkel gekocht of zelfgemaakte vanillesiroop. Zelfgemaakt is vrij snel en gemakkelijk te maken, dus probeer dat eens! Dit wordt toegevoegd aan het koudschuim om er een gezouten vanille zoete crème koudschuim van te maken. - Zeezout
Dit voegt het gezouten deel toe aan gezouten karamel en het wordt alleen in het koudschuim gebruikt. - Ijs
Gebruik indien mogelijk gefilterd water om ijs te maken.
Stapsgewijze instructies
Voor volledige ingrediënten en instructies scrolt u omlaag naar het recept.
- Meng half en half, vanillesiroop en zout in een Franse pers. Pomp de Franse perszuiger.
Hierdoor wordt de vanille zoete crème koudschuim. Gereserveerd. - Giet karamelsaus in een kopje.
- Voeg cold brew toe.
- Bedek met koudschuim.
Roer voor het drinken.
Tips van experts
- Als je geen Franse pers hebt, kun je de koudschuimingrediënten samen schudden in een cocktailshaker of een pot met een strak deksel, maar het kost iets meer werk.
- Je kunt elke soort cold brew koffie gebruiken die je wilt, maar om het het meest op Starbucks te laten smaken, gebruik je hun cold brew-blend, waaronder koffie uit Nariño, Colombia.
- De vanillesiroop en cold brew koffie kunnen beide van tevoren worden gemaakt. Het koude schuim is het beste wanneer het vlak voor het samenstellen van de drank wordt gemaakt.
GERELATEERD: Hoe chocolade koudschuim te maken
Vragen die u mogelijk heeft
Cold brew koffie wordt gemaakt met koud water, maar ijskoffie wordt gemaakt met behulp van hete koffie die is afgekoeld.
Er zit meer cafeïne in cold brew dan ijskoffie.
Dat kan, maar het smaakt niet precies hetzelfde als het gebruik van cold brew. Maak sterke, hete koffie en koel deze vervolgens af in de koelkast.
GERELATEERD: Starbucks Salted Caramel Mocha Copycat
Aanverwant
Heb je dit gemaakt? Laat hieronder een sterrenbeoordeling achter of een beoordeling in de opmerkingen sectie.
Wil je dit recept opslaan op Pinterest voor later? Pin het nu op je Pinterest-bord!
Starbucks Salted Caramel Cream Cold Brew Copycat
Een verfrissend en heerlijk recept dat de Starbucks-drank nabootst.
Gezouten Vanille Zoete Room KoudSchuim
- Als je geen Franse pers hebt, kun je de koudschuimingrediënten samen schudden in een cocktailshaker of een pot met een strak deksel, maar het kost iets meer werk.
- Je kunt elke soort cold brew koffie gebruiken die je wilt, maar om het het meest op Starbucks te laten smaken, gebruik je hun cold brew-blend, waaronder koffie uit Nariño, Colombia.
- De vanillesiroop en cold brew koffie kunnen beide van tevoren worden gemaakt. Het koude schuim is het beste wanneer het vlak voor het samenstellen van de drank wordt gemaakt.
- Om de smaak zo dicht mogelijk bij Starbucks te krijgen, gebruik je hun cold brew kruikenpakketten. Doe gewoon een kruikenpak in water en zet het 20-24 uur in de koelkast. Gemakkelijk!
- Gebruik in de winkel gekocht of zelfgemaakte vanillesiroop. Zelfgemaakt is vrij snel en gemakkelijk te maken, dus probeer dat eens! Dit wordt toegevoegd aan het koudschuim om er een gezouten vanille zoete crème koudschuim van te maken.
Calorieën: 261 | Koolhydraten: 44g | Eiwit: 3g | Vet: 9g | Verzadigd vet: 6g | Meervoudig onverzadigd vet: 1g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 3g | Cholesterol: 30Mg | Natrium: 200Mg | Kalium: 238Mg | Vezel: 1g | Suiker: 15g | Vitamine A: 322Iu | Ascorbinezuur: 1Mg | Calcium: 119Mg | Ijzer: 1Mg
Inhoudsopgave