Vaderdaggeschenken voor liefhebbers van diepe L


Hier zijn wat cadeau-ideeën voor een zeer caffeine Vaderdag.

AeroPress (£28)

Is je vader het buitenleven type? Of houdt hij van gadgets? Als hij een van beide is en ook houdt van een goede koffie, misschien onderweg, is een AeroPress een solide keuze. Dit kleine apparaat, dat volledig draagbaar en zeer gemakkelijk te gebruiken is, zet in een paar minuten een koffie van hoge kwaliteit.

AeroPress

De kit bestaat uit het AeroPress-koffiezetapparaat zelf (dat is een dubbele buis die rechtstreeks in een koffiekopje kan worden ondergedompeld), filters, een schepje, een trechter en een roerstaafje.

Als je wat meer over de gadget te weten wilt komen en wilt zien of het iets voor hem is, kun je ons artikel lezen:
Moet ik een AeroPress kopen?

De AeroPress moet worden gebruikt met gemalen koffie, dus zorg ervoor dat je vader ofwel bonen en een molen heeft, ofwel gemalen koffie om ermee te gebruiken. Lees verder om te zien welke opties er zijn.

Je kunt een AeroPress kopen bij
Amazon UK voor £28.

Infinity Gauntlet mok (£13.99)

Avengers verzamelen! en dan rustig koffie drinken, want het is ochtend.

Infinity Gauntlet mok

Geef je vader de kracht van cafeïne met deze smaakvol bejewelled mok. Voor de duidelijkheid, dit is alleen een drinkbeker en zal hem niet de mogelijkheid geven om de helft van alle levende dingen te vernietigen.

Het is officiële Marvel merch en is te koop bij
Firebox voor £13.99.

Koffiemolen (£32/ £199)

Als je thuis meer koffie wilt zetten, is een molen een essentieel onderdeel van je koffiezetkit. Koffie is op zijn best als hij gemaakt is van versgemalen bonen. Het probleem is dat je een molen van goede kwaliteit moet gebruiken, anders krijg je een bitter brouwsel.

We hebben meer informatie over waar je op moet letten bij het
een koffiemolen kopen in ons verwante artikel, maar in zeer, zeer beknopte vorm, moet je een burr, geen blade, molen kopen.

Je volgende beslissing is of je voor handmatig of automatisch gaat. Handmatige molens hebben enkele voordelen. Ze zijn klein, draagbaar en veel minder duur. Echter, ze vereisen een beetje elleboog vet om uw ochtend brouwsel te produceren.

Een redelijk geprijsde optie is de Hario koffiemolen. Het is een kleine draagbare keramische burr molen. Het zou een goed accessoire zijn om te gebruiken met een AeroPress of om mee te nemen op een kampeertocht.

Hario koffiemolen

De Hario koffiemolen is
verkrijgbaar bij Amazon UK voor £32.

Aan de andere kant van de schaal staat een volautomatische koffiemolen. Dit zijn grotere aanrechtapparaten die met één druk op de knop bonen malen naar uw wensen.

Als je helemaal los wilt gaan op een Vaderdag cadeau, hebben we de £200 Smeg koffiemolen gereviewd en het is een kurkentrekker. Je kunt
onze recensie lezen of
koop hem bij AO.com voor £199. Hij is verkrijgbaar in zwart, wit, crème en lichtblauw.

Smeg molen

Pennywise mok (€ 12,99)

Wie wil er nu niet wakker worden met het kwaad op het nachtkastje? Wie wil er geen grijnzend clownsgezicht uit de kast zien piepen telkens als hij de waterkoker aanzet? Vind je niet dat je vader deze verkwikkende ervaringen verdient?

Pennywise mok

Als je vader ’s morgens geen nodeloze terreur heeft, koop hem dan deze afgrijselijke mok. Hij is verkrijgbaar bij
Firebox voor £12.99.

Lavazza Tiny espressomachine (€ 37)

Als je vader van espresso houdt, is deze stijlvolle kleine pod espressomachine misschien wel iets voor hem. Op 24,6x12x29 cm, is hij net zo klein als zijn naam doet vermoeden en zou hij heel goed op het bureau kunnen staan.

Lavazza Klein

Het is compatibel met
A Modo Mio capsules en u kunt de machine kopen bij AO.com voor £37, ofwel in
zwart of in
wit.

Lego mok (£8.49)

Hij is vast wel eens op je achtergelaten Lego gaan staan, dus waarom herinner je hem niet aan die mooie dagen met een opgewaardeerde, bruikbare Legomok?

Lego mok

Bedenk wel dat het eerder plastic dan keramiek is en misschien niet de meest praktische vorm in de wereld. Maar hij kan in de magnetron en de vaatwasmachine en zou een leuk, ongenuanceerd kopje espresso zijn.

Je kunt het
kopen in de Lego winkel voor £8.49.

Lavazza melkopschuimer (£39/£59)

Als je een espressomachine hebt zonder ingebouwd melkopschuimmondje, kun je een aparte melkopschuimer kopen en je espresso’s omtoveren tot lattes of cappuccino’s.

Deze handige aanrechtapparaten verwarmen en/of schuimen je melk op voor een drankje in barista-stijl.

Lavazza heeft twee modellen, de
MilkEasy (£39) en de
MilkUp (€ 59), die wat robuuster is en je meer mogelijkheden geeft wat betreft de bereiding. We hebben de MilkUp getest en hij is snel, gemakkelijk en efficiënt: een elegant apparaat met één druk op de knop.

MilkUp

Koffieboon of koffiepad abonnement

Als je vader alles in huis heeft, zou een koffiebonenabonnement een welkom cadeau zijn.

200 Degrees stuurt je 250g vers gebrande koffie voor £8 per zak. Het opzetten van een abonnement is eenvoudig. Gewoon
naar de website, kies je maling type, frequentie en het type koffie dat je geleverd wilt hebben. Je kunt kiezen tussen elke week, om de week of om de vier weken.

Vervolgens kies je tussen hele bonen (als je thuis een molen hebt) of je zetmethode (koffie die gemalen is voor een AeroPress, cafetiere, Mokapot enzovoort). Tot slot kunt u kiezen uit vijf soorten koffiemelanges.

Als u het liever eenvoudig houdt, kunt u kiezen voor een capsule-abonnement.

En als je er graag een koffiezetapparaat bij krijgt, heeft Lavazza momenteel een aanbieding waarbij je een van zijn koffiezetapparaten voor £1 kunt kopen als je een capsule-abonnement neemt.

Ga gewoon naar de website en kies je koffiemachine om te beginnen. Onze favoriet is de Desea (het is momenteel
onze best beoordeelde koffiemachine), die gewoonlijk £199 kost, dus dit is een enorme besparing.

Recent Content