Just Dance 2018 – Nintendo Switch

Just Dance 2018 voor de Nintendo Switch: Een Hilarisch Dansavontuur

Welkom beste lezers! Vandaag wil ik het met jullie hebben over een van de meest vermakelijke spellen voor de Nintendo Switch, namelijk Just Dance 2018. Dit dansavontuur is ontwikkeld door Ubisoft en biedt spelers de mogelijkheid om hun dansvaardigheden te tonen terwijl ze genieten van geweldige muziek. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier, Just Dance 2018 heeft voor ieder wat wils. Laten we snel verder gaan en ontdekken waarom dit spel een absolute must-have is voor elke Switch-bezitter.

Het Verhaal

In Just Dance 2018 draait het allemaal om het plezier van dansen. Er is geen specifiek verhaal om te volgen, maar dat betekent niet dat het spel niet boeiend is. Het doel is om de verschillende dansroutines zo goed mogelijk na te bootsen en punten te verdienen. Met meer dan 40 nieuwe tracks om uit te kiezen, waaronder hits van artiesten als Bruno Mars, Katy Perry en Ed Sheeran, is er altijd wel iets om op te dansen.

Spelregels

Het spel is heel eenvoudig te spelen. Je houdt gewoon een Joy-Con-controller of je smartphone vast en volgt de dansbewegingen op het scherm. Hoe beter je de dansroutines imiteert, hoe meer punten je verdient. Er zijn verschillende spelmodi om uit te kiezen, waaronder de populaire World Dance Floor-modus, waarin je online kunt dansen tegen spelers van over de hele wereld. Just Dance 2018 is ook perfect voor feestjes, omdat je met maximaal zes spelers tegelijk kunt dansen.

Tips voor het Spelen

Om de beste Just Dance 2018-speler te worden, zijn hier een paar handige tips:

  • Beweeg je hele lichaam: Probeer niet alleen je armen en benen te bewegen, maar geef je hele lichaam over aan de muziek. Dit zal je helpen om de dansbewegingen nauwkeuriger na te bootsen.
  • Oefening baart kunst: Als je merkt dat je moeite hebt met een bepaalde routine, blijf dan oefenen. Herhaling is de sleutel tot succes en na verloop van tijd zul je merken dat je steeds beter wordt.
  • Daag jezelf uit: Probeer de moeilijkheidsgraad te verhogen en dans op de expertstand. Dit zal je uitdagen om snellere en complexere bewegingen uit te voeren.
  • Neem pauzes: Dansen kan vermoeiend zijn, dus neem af en toe een pauze om te rusten en gehydrateerd te blijven. Dit zal je helpen om op je best te blijven presteren.

Review van Just Dance 2018

Just Dance 2018 is een geweldig spel dat geschikt is voor spelers van alle leeftijden en dansniveaus. Het biedt een breed scala aan muziekgenres, van pop tot rock en van hip-hop tot elektronisch, waardoor er voor elk wat wils is. De dansroutines zijn goed gechoreografeerd en het spel volgt nauwkeurig je bewegingen, waardoor je het gevoel hebt dat je echt op het podium staat.

Wat het spel echt opvallend maakt, is de multiplayer-modus. Het is zo leuk om met vrienden en familie te dansen en te zien wie de beste moves heeft. De World Dance Floor-modus zorgt ook voor een extra competitieve uitdaging, omdat je tegen dansers van over de hele wereld kunt strijden.

Wat zit er in de verpakking?

Als je besluit om Just Dance 2018 voor de Nintendo Switch aan te schaffen, krijg je het spel zelf, een handleiding en een dansende Joy-Con-houder. Deze houder is speciaal ontworpen om je Joy-Con-controller vast te houden terwijl je danst, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je hem per ongeluk laat vallen.

Word de Beste Just Dance 2018 Speler

Om de beste Just Dance 2018-speler te worden, zijn er een paar dingen die je kunt doen:

  • Dansen, dansen, dansen: Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Blijf dansen en probeer nieuwe routines om je vaardigheden te verbeteren.
  • Volg de coach op het scherm: De danscoach op het scherm zal je helpen om de bewegingen nauwkeurig na te bootsen. Probeer zijn/haar aanwijzingen op te volgen voor de beste resultaten.
  • Daag jezelf uit: Als je een routine onder de knie hebt, probeer dan een moeilijkere versie of verhoog de snelheid. Dit zal je helpen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Geniet ervan: Het belangrijkste is om plezier te hebben tijdens het spelen van Just Dance 2018. Laat jezelf gaan en geniet van de muziek en de bewegingen.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de systeemvereisten voor Just Dance 2018 op de Nintendo Switch?

Om Just Dance 2018 te spelen op de Nintendo Switch, heb je een Switch-console nodig en een Joy-Con-controller of een smartphone om mee te dansen.

Kan ik Just Dance 2018 alleen spelen?

Ja, Just Dance 2018 kan zowel in singleplayer- als multiplayer-modus worden gespeeld. Je kunt ervoor kiezen om alleen te dansen of samen met vrienden en familie.

Kan ik mijn eigen muziek toevoegen aan Just Dance 2018?

Nee, Just Dance 2018 bevat alleen de officiƫle tracks die zijn gelicentieerd door Ubisoft. Er is geen optie om je eigen muziek toe te voegen.

Is Just Dance 2018 geschikt voor kinderen?

Zeker! Just Dance 2018 is geschikt voor spelers van alle leeftijden, inclusief kinderen. Het spel bevat een speciale Kids-modus met kindvriendelijke liedjes en dansroutines.

Ik hoop dat deze blogpost je heeft geholpen om meer te weten te komen over Just Dance 2018 voor de Nintendo Switch. Het is een fantastisch spel dat je gegarandeerd urenlang plezier zal bezorgen. Aarzel niet om dit artikel te delen met je vrienden en vergeet je niet te abonneren op mijn blog voor meer spannende game-updates. Tot de volgende keer!