Beste nespresso machines

Een Nespresso machine kan ’s morgens het verschil maken. Terwijl een kopje espresso u klaar kan maken om uw dag aan te pakken, is het zeker moeilijk om er een te maken met thuisbrouwers. Een Nespresso koffieapparaat zorgt er echter voor dat u snel een kopje espresso kunt maken, zonder dat u barista’s nodig hebt!

Nespressomachines zijn gebaseerd op capsules en alle modellen beloven gebruikersgemak en gebruiksgemak. Met het beste model kunt u heerlijke koffie zetten met de perfecte crema.
nespresso machines
Elk model heeft echter onderscheidende kenmerken, en het plukken ervan wordt lastig. Hieronder vindt u de tien beste Nespresso machines om in handen te krijgen. Bekijk deze Nespresso recensies om uw keuze te maken!

1. De’Longhi EN520SL Lattissima Plus (OUR TOP PICK)

De De’Longhi EN520SL Larrissima Plus is een topkwaliteit Nespresso koffiemachine waarmee u direct vanuit huis barista-kwaliteit kunt zetten.
De Longhi EN520SL Lattissima Plus

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Het kan binnen een minuut opwarmen
 • Je hoeft niet te wachten tussen de kopjes door.
 • Het bedieningspaneel heeft drie melkkeuzes en twee koffiekeuzes
 • U kunt de uitschakelfunctie aanpassen van een half uur tot maximaal acht uur.

Nadelen

 • Bij het maken van dranken op basis van melk is de melk niet heet…
 • Het is veel zwaarder dan het lijkt…
 • De De’Longhi Lattissima Plus is zo ontworpen dat het werkt met Nespresso koffiepads. Hij heeft echter unieke eigenschappen die hem tot een hoogwaardig product maken. Dankzij het automatische one-touch systeem kunt u in enkele minuten een cappuccino maken.

Bovendien wordt hij geleverd met een uitneembare 12 oz-karaf, zodat u de melk erin kunt bewaren voor consumptie op een later tijdstip. Bovendien kan de karaf in enkele seconden worden opgewarmd om klaar te zijn voor gebruik. Niet te vergeten, er zijn verschillende knoppen die u kunt gebruiken om verschillende soorten dranken te maken, zoals lange koffie, warme melk, latte macchiato en espresso.

Bovendien is het apparaat eenvoudig te reinigen. De gebruikte pods worden automatisch in de tank uitgeworpen en bieden plaats aan tien pods. Ook de afneembare watertank en de lekbak vergemakkelijken het schoonmaken.

Een probleem dat een groot nadeel kan zijn, is het gewicht. Omdat het zwaar is, kunt u het niet van de ene plaats naar de andere verplaatsen.

Het komt er op neer dat

Of u nu een Nespresso-apparaat wilt voor gewone espresso’s of lattes en cappuccino’s, de De’Longhi EN520SL Larrissima Plus kan een geweldige keuze zijn.

2. Nespresso Pixie

Nespresso Pixie

Bekijk de dagprijs

Als u niet zonder koffie kunt overleven en de beste Nespresso machine wilt hebben, maar niet genoeg tellerruimte hebt, dan is de Nespresso Pixie misschien wel de beste keuze voor u.
Voordelen

 • Aangezien het een kleine voetafdruk heeft, zal het toevoegen van dit aan uw keuken geen probleem zijn.
 • Het is relatief eenvoudig te bedienen
 • Met het apparaat kunt u kiezen uit verschillende bekerafmetingen

Nadelen

 • Het heeft niet veel high-end, eersteklas functies.
 • Ondanks zijn kleine omvang maakt de machine een aanzienlijke hoeveelheid geluid

De Nespresso Pixie is misschien wel een van de meest compacte machines die u op de markt kunt vinden. Bovendien weegt hij slechts zes pond, waardoor hij ook zeer draagbaar is. Dus of u nu thuis of op kantoor zit te loungen, u kunt een heerlijk kopje Nespresso koffie krijgen waar u maar wilt.

Bovendien heeft hij een watertank die tot 24 ons water kan bevatten. Bovendien is de tank afneembaar, wat het reinigen en bijvullen ook gemakkelijk maakt. Bovendien kunnen er tot elf capsules in, zodat er geen dagelijkse reiniging nodig is.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het apparaat in slechts 25 seconden voorverwarmt tot de optimale brouwtemperatuur. Bovendien maakt de hogedrukpomp van 19 bar het mogelijk om een baristawaardig kopje koffie te zetten. Het zorgt er ook voor dat alle aroma’s en smaken van de koffie vrijkomen.

Dit heeft echter niet al te veel premium eigenschappen, dus het zou kunnen dat dit ontbreekt.

Het komt er op neer dat

Hoewel de Nespresso Pixie niet veel indrukwekkende functies heeft, is het toch het beste voor degenen die niet veel ruimte hebben om een grote machine te houden. Niet te vergeten, het kan een verleidelijk kopje koffie maken.

3. De’Longhi EN80B

De Longhi EN80B

Bekijk de dagprijs

De De’Longhi EN80B is een compacte en lichte eenheid die vrij eenvoudig te gebruiken is. Beginners en mensen die vaak op reis zijn, zullen dus dol zijn op deze machine.

Voordelen

 • Het heeft een efficiënt en snel afzuigsysteem
 • Het is niet alleen programmeerbaar, maar laat je ook de grootte van de beker aanpassen.
 • Het heeft een slimme energiebesparende modus om te besparen op uw elektriciteitsrekeningen
 • Het is beschikbaar voor een goede prijs

Nadelen

 • Zelfs nadat het klaar is met brouwen, druppelt het voor soms
 • De watercapaciteit van het reservoir is relatief klein

Dit is een lichtgewicht espressomachine die draagbaar is en compact is, zodat hij nauwelijks ruimte inneemt op de toonbank. Het is een eenvoudig te gebruiken machine met een one-touch bediening die het gemakkelijk maakt om een kopje te zetten.

Bovendien warmt hij op in slechts 25 seconden, en met zijn 24-ounce reservoir kunt u tot negen kopjes maken voordat u de machine moet bijvullen. Dankzij de twee programmeerbare knoppen en de instelbare cupmaat kun je een kopje maken dat je het lekkerst vindt.

Bovendien heeft het een opvouwbaar lekbakje waardoor het geschikt is voor grotere bekers en verschillende soorten brouwsels zoals cappuccino’s en lattes. Tot slot schakelt de slimme energiebesparende modus het apparaat uit na negen minuten inactiviteit.

Maar omdat het reservoir slechts 24 uur per dag geopend is, is het misschien niet voor iedereen geschikt.

Conclussie

Wie op zoek is naar een beetje veelzijdigheid van zijn machine, vindt de De’Longhi EN80B een van de beste opties. En omdat hij compact is, hoeft u er niet veel ruimte aan te besteden.

4. De’Longhi America, Inc. EN750MB

De Longhi America Inc EN750MB

Bekijk de dagprijs

Als je een koffieliefhebber bent die graag met melk drinkt, dan is de De’Longhi America, Inc. EN750MB is een geweldige keuze.

Voordelen

 • De intuïtieve touch display maakt het gemakkelijk om een kopje te brouwen
 • Het warmt relatief snel op
 • Het lichaam is niet alleen slank, maar ook zeer duurzaam.
 • Hiermee kunt u een langdurig en rijk schuim creëren.

Nadelen

 • Het apparaat moet na elke paar dagen worden gereinigd.
 • Het is een duurdere eenheid

Deze Lattissima Pro-unit is niet alleen voorzien van een reeks hoogwaardige functies, maar heeft ook De’Longhi’s eigen automatische cappuccinosysteem. Het is voorzien van een touchscreen LED en is voorgeprogrammeerd voor het maken van zes verschillende dranken, waaronder lungo, warme melk, ristretto, espresso en cappuccino.

Naast de zes voorgeprogrammeerde dranken kunt u ook de volume-instellingen voor de koffie aanpassen om een drankje van uw voorkeur te maken. Op dezelfde manier kunt u met de heetwateroptie ook thee en warme chocolademelk maken.

Bovendien wordt hij geleverd met een bekerhouder, die de flexibiliteit heeft om verschillende maten bekers voor verschillende dranken te kunnen gebruiken. Ondertussen kan de verwijderbare gebruikte pod tank tot zestien capsules bevatten. Zoals vele andere De’Longhi-machines wordt ook deze geleverd met een afneembare melkcontainer voor het bewaren van melk in de koelkast.

Wat echter een beetje lastig is aan dit apparaat, is de frequentie waarmee het moet worden gereinigd. Na elke twee dagen moet u het apparaat uit elkaar halen en schoonmaken.

Het komt er op neer dat

Aficionado’s die graag met melk brouwen, kunnen profiteren van de De’Longhi America, Inc. EN750MB. Met het cappuccinosysteem kunt u langdurig, rijk en dicht schuim maken dat de perfecte cappuccino’s, lattes, enz. kan maken.

5. DeLonghi EN85R

DeLonghi EN85R

Bekijk de dagprijs

De DeLonghi EN58R uit de Nespresso Essenza-lijn is een kleine, compacte machine die het mogelijk maakt om direct vanuit huis drankjes in coffeehouse-stijl te maken, zonder dat er veel balieruimte nodig is.

Voordelen

 • Gezien zijn compacte afmetingen kan hij in alle keukens passen.
 • Met zijn 19-bar druk, kunt u de perfecte drankjes maken, vooral Italiaanse espresso
 • Het biedt een mooie selectie van cupmaten als je meer mensen hebt dan
 • Het kan vrij snel werken, zodat u uw beker in een mum van tijd klaar heeft.

Nadelen

 • Het is misschien niet zo stevig als je verwacht…
 • Dit is een van de kleinste machines op de markt, met name voor het maken van espresso’s, zowel sterk als kort. Het is verkrijgbaar in drie kleuren, zodat het goed kan samengaan met verschillende stijlen van keukeninterieurs. Aangezien dit een single-serve machine is, kan het uw drankje in een halve minuut maken met slechts een druk op de knop.

  Naast espresso’s kunt u met deze machine ook lungo’s maken. Bovendien kunt u het uitgebreide assortiment van Nespresso-capsules gebruiken om uw drankje te maken. Als welkom is er een doos met 16 verpakkingen, zodat u kunt kiezen welke u het lekkerst vindt.

  Er zijn ook veel extra functies van deze machine. Zo produceert hij in minder dan een minuut warme koffie. Ondertussen bespaart de eco-modus functie stroom en de automatische uitschakeling na negen minuten inactiviteit zorgt ervoor dat er geen schade aan de machine komt.

  Gezien het kleine formaat kan het echter zijn dat dit apparaat niet stevig genoeg is.

  Conclussie

  De DeLonghi EN58R is een geweldige keuze, vooral voor diegenen die niet veel ruimte hebben om grote machines op hun toonbank te houden. Het apparaat belooft ook veiligheid, snelheid en waar voor uw geld in een pakket.

  6. Nespresso Creatista Plus-machine

  Nespresso Creatista Plus machine

  Bekijk de dagprijs

  Als u op zoek bent naar zo’n koffiemachine die schoonheid en elegantie toevoegt aan uw keuken en goed samengaat met uw andere apparaten, dan is de Nespresso Creatista Plus Machine een goede keuze.

  Voordelen

  • Het warmt supersnel op en helpt je zo tijd te besparen…
  • De interface is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor de machine gemakkelijk te gebruiken is
  • Het apparaat is voorzien van een groot reservoir dat het gedoe van het frequent bijvullen wegneemt.
  • Gezien de grote veelzijdigheid wordt het beschouwd als een van de beste Nespresso-machines.

  Nadelen

  • Misschien niet de beste machine voor gebruikers
  • Het is beschikbaar tegen een hoge prijs

  Dit is een van de beste Nespresso-machines die zo is ontworpen dat het maken van indrukwekkende latte-artiesten thuis gemakkelijk wordt. Bovendien wordt het met zijn geavanceerde melktextureringstechnologie gemakkelijk om melk te textureren naar de stijl en de temperatuur van uw voorkeur.

  Naast de unieke eigenschap van het maken van latte art, heeft deze Nespresso-maker ook een van de snelste opwarmtijden, die slechts drie seconden duurt. Bovendien hoeft u de machine dankzij de 50-ounce watertank niet vaak te vullen.

  Bovendien maakt de intuïtieve bediening en het hoge-resolutie-display het eenvoudig om het apparaat te bedienen. Het heeft ook andere nuttige toevoegingen zoals de roestvrijstalen melkkan, een verfijnde en strakke afwerking en een snelle, automatische reiniging.

  Hoewel het gemakkelijk te gebruiken is, heeft het een leercurve zodat het misschien niet de beste keuze is voor beginners. Plus, het is beschikbaar voor een flinke prijs.

  Conclussie

  U laten oefenen met latte art is een indrukwekkend kenmerk van deze Nespresso Creatista Plus-machine en is iets wat niet veel machines bieden. Hij mag dan wel duur zijn, maar door zijn supersnelle opwarming en robuuste constructie is hij het geld waard.

  7. Nespresso van De’Longhi ENV135BAE

  Nespresso van De Longhi ENV135BAE

  Bekijk de dagprijs

  De Nespresso van De’Longhi ENV135BAE uit de Nespresso Vertuo-lijn is een indrukwekkende keuze en wordt geleverd met verschillende upgrades dan de oudere versie. Hij staat bekend om zijn hoge capaciteit en veelzijdigheid, dus als dat is wat u wilt, dan is dit de juiste keuze.

  Voordelen

  • Met de grote watertank kunt u een groot aantal bekers maken met slechts één vulling.
  • De slimme functie voor het brouwen van barcodes maakt het gemakkelijk om uw beker voor te bereiden.
  • De automatische uitschakeling helpt om energie te besparen
  • De gebruikte capsule container is ook indrukwekkend groot.

  Nadelen

  • Aangezien het apparaat is ingesteld met behulp van een barcode, is er geen flexibiliteit van aanpassing
  • Het heeft de neiging om een aanzienlijke hoeveelheid lawaai te maken…

  Wat deze Nespresso-machine tot een van de beste maakt, is zijn veelzijdigheid. U kunt niet alleen verschillende soorten brouwsels maken, maar u kunt ook kiezen uit verschillende cupmaten. Bovendien heeft hij een knop met één druk op de knop waardoor hij gemakkelijk te bedienen is, terwijl de opwarmingstijd van 15 seconden snel genoeg is.

  Maar wat deze machine echt onderscheidt zijn twee kenmerken; Centrifusie-extractie en barcode-brouwtechniek. Beide functies werken samen om een consistente, lekkere koffie te creëren.

  Bovendien is het apparaat uitgerust met een afneembaar reservoir met een capaciteit van 54 ons, wat meer is dan wat de meeste machines te bieden hebben. Omdat het uitneembaar is, is het ook gemakkelijk en snel te hervullen.

  Het enige probleem dat u zou kunnen doen aarzelen om dit te kopen is het feit dat u door de barcode-technologie uw dranken niet kunt aanpassen.

  Conclussie

  Het lijdt geen twijfel dat de nieuwe en verbeterde De’Longhi ENV135BAE uit de Nespresso Vertuo-lijn beter is dan het vorige model. Hij kan een groot publiek bedienen, waardoor hij ook geschikt is voor kantoorgebruik!

  8. Nespresso van De’Longhi ENV150R VertuoPlus

  Nespresso van De Longhi ENV150R VertuoPlus

  Bekijk de dagprijs

  De Nespresso van De’Longhi ENV150R VertuoPlus is een 2-in-1 machine waarmee u met één druk op de knop een stijve espresso kunt maken samen met twee langere koffiesoorten.

  Voordelen

  • Omdat het veel verschillende maten kan maken, kan het verschillende toepassingen aan…
  • U kunt de tank eenvoudig aanpassen aan uw behoefte
  • De one-touch brouwerij met automatische uitwerping belooft een gestroomlijnde ervaring
  • Het eigen perfusie-extractiesysteem optimaliseert de beker zonder dat de gebruiker er iets voor hoeft te doen.

  Nadelen

  • Het is meestal gemaakt van plastic, wat de duurzaamheid kan beïnvloeden.
  • Werkt alleen het beste met Nespresso Vertuo-capsules

  De unit wordt geleverd met een afneembare watertank met een capaciteit van 40 ons. Aangezien u de tank naar de zijkant kunt draaien of achter de machine kunt houden, kunt u de maximale vrije ruimte op uw computer krijgen. Bovendien is er ook een container voor de gebruikte Nespresso-capsules die tot 10 capsules kan bevatten.

  Aangezien dit een machine met twee opties is, kunt u hiermee zowel espresso als koffie zetten. Nadat de machine in slechts twintig seconden is voorverwarmd, kunt u op de knop drukken en met de 19 bar druk kunt u het optimale aroma en de optimale smaak uit uw capsule halen.

  Ook kunt u de machine in vier verschillende standen zetten, waardoor er meerdere maten kunnen worden gemaakt. Een andere geweldige toevoeging is de welkomstkit die gratis bij het apparaat wordt geleverd. Het bevat twaalf verschillende capsules, zodat u uw favoriet kunt kiezen.

  Echter, omdat het is gemaakt van plastic, kan het niet al te duurzaam zijn.

  Conclussie

  Als u op zoek bent naar een machine waarmee u zowel espresso’s als koffie kunt maken met slechts één machine, dan is de Nespresso van De’Longhi ENV150R VertuoPlus wat u moet bekijken.

  9. Nespresso D121-US4-BK-NE1 Citiz

  Nespresso D121 US4 BK NE1 Citiz

  Bekijk de dagprijs

  De Nespresso D121-US4-BK-NE1 Citiz is een gebruiksvriendelijke machine die het vrij eenvoudig en handig maakt om een kopje espresso en andere dranken op basis van melk te brouwen.

  Voordelen

  • Het onderhoud en de reiniging van deze machine is vrij eenvoudig
  • Het is niet alleen vrij eenvoudig te gebruiken, maar het produceert ook uitstekend smakende koffie.
  • U kunt verschillende soorten dranken maken met behulp van de Aeroccino-melkopschuimer
  • De energiebesparende functie schakelt het apparaat uit als het niet wordt gebruikt.

  Nadelen

  • Er ontbreekt een knop om het apparaat aan of uit te zetten.

  Dit apparaat wordt geleverd met twee programmeerbare knoppen, zodat u kunt kiezen tussen het maken van een espresso of een lungo. Een andere indrukwekkende eigenschap is de automatische flow-stop, zodat u het perfecte formaat kopje kunt krijgen. U kunt de machine echter ook aanpassen aan het gewenste volume.

  Bovendien kunt u de lekbak zo instellen dat deze geschikt is voor het maken van espresso’s. Het heeft ook een krachtige pomp die een druk van maximaal 19 bar kan produceren, zodat uw koffie lijkt op die welke in coffeeshops wordt verkocht. Het apparaat helpt ook bij het besparen van energie door het uit te schakelen als het maximaal negen minuten niet wordt gebruikt. De tijd kan tot een half uur worden gewijzigd.

  Het apparaat wordt geleverd met de Aeroccino-melkopschuimer, waarmee u kunt experimenteren met verschillende recepten op basis van melk. Bovendien zorgt het opwarmsysteem ervoor dat het brouwsel binnen een halve minuut klaar is. Niet te vergeten, de podcontainer heeft tien capsules, terwijl het verwijderbare waterreservoir tot 34 ons kan bevatten.

  Het heeft echter geen aan/uit-knop, wat voor sommige gebruikers verwarrend kan zijn.

  Het komt er op neer dat

  Als u gewoon op zoek bent naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke machine waarmee u drankjes op basis van melk kunt brouwen, dan kan de Nespresso D121-US4-BK-NE1 Citiz een goede keuze zijn.

  10. Nespresso van De’Longhi EN167B

  Nespresso van De Longhi EN167B

  Bekijk de dagprijs

  De Nespresso van De’Longhi EN167B is een veelzijdige, krachtige en energiebesparende unit die een van de beste Nespresso-machines is waar u voor kunt kiezen.

  Voordelen

  • Met de automatische flow-stop, kunt u de perfecte maatbeker krijgen
  • Omdat het een compact ontwerp heeft, neemt het nauwelijks ruimte in beslag…
  • Het ontwerp is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook elegant.
  • Het apparaat is zeer veelzijdig vanwege de verstelbare cupmaat.

  Nadelen

  • Tijdens het zetten van de koffie maakt het nogal wat lawaai.
  • Het mist een melkopschuimer

  Deze machine is niet alleen elegant, maar ook compact, wat het een geweldige keuze maakt voor diegenen die weinig ruimte hebben. Bovendien is hij gebruiksvriendelijk. Met een druk van 19 bar is de machine ontworpen om snel een heerlijke koffie te zetten.

  Hij warmt op in slechts 25 seconden. Net als vele andere Nespresso-machines is ook deze machine voorzien van de energiebesparende modus. Dus als uw machine negen minuten niet wordt gebruikt, wordt hij automatisch uitgeschakeld om energiekosten te besparen.

  De machine wordt ook geleverd met andere uitstekende functies die hem nog gebruiksvriendelijker maken. Zo is er bijvoorbeeld een opvouwbare lade voor grotere glazen en bekers en een automatische doorstroomstop.

  Het apparaat heeft echter geen melkopschuimer, dus sommige gebruikers kunnen het beperken als het gaat om de dranken die hiermee kunnen worden gemaakt.

  Het komt er op neer dat

  Over het geheel genomen is dit een geweldige machine die schoenen wat Nespresso een geweldig merk maakt. Omdat het een compacte machine is, kan hij voor verschillende doeleinden worden gebruikt en is het een van de beste Nespresso-machines om voor te gaan.

  Voordelen

  • Met de automatische flow-stop, kunt u de perfecte maatbeker krijgen
  • Omdat het een compact ontwerp heeft, neemt het nauwelijks ruimte in beslag…
  • Het ontwerp is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook elegant.
  • Het apparaat is zeer veelzijdig vanwege de verstelbare cupmaat.

  Nadelen

  • Tijdens het zetten van de koffie maakt het nogal wat lawaai.
  • Het mist een melkopschuimer

  Deze machine is niet alleen elegant, maar ook compact, wat het een geweldige keuze maakt voor diegenen die weinig ruimte hebben. Bovendien is hij gebruiksvriendelijk. Met een druk van 19 bar is de machine ontworpen om snel een heerlijke koffie te zetten.

  Hij warmt op in slechts 25 seconden. Net als vele andere Nespresso-machines is ook deze machine voorzien van de energiebesparende modus. Dus als uw machine negen minuten niet wordt gebruikt, wordt hij automatisch uitgeschakeld om energiekosten te besparen.

  De machine wordt ook geleverd met andere uitstekende functies die hem nog gebruiksvriendelijker maken. Zo is er bijvoorbeeld een opvouwbare lade voor grotere glazen en bekers en een automatische doorstroomstop.

  Het apparaat heeft echter geen melkopschuimer, dus sommige gebruikers kunnen het beperken als het gaat om de dranken die hiermee kunnen worden gemaakt.

  Het komt er op neer dat

  Over het geheel genomen is dit een geweldige machine die schoenen wat Nespresso een geweldig merk maakt. Omdat het een compacte machine is, kan hij voor verschillende doeleinden worden gebruikt en is het een van de beste Nespresso-machines om voor te gaan.

  Conclusie

  Nespresso is een geweldig merk dat zijn uitmuntendheid keer op keer heeft bewezen met zijn verscheidenheid aan innovatieve machines. Niet alleen zijn deze uiterst handige machines, maar ze zijn ook consistent en maken de beste keuzes voor degenen die van hun dagelijkse sleur houden. Met de beste Nespresso machine kunt u er zeker van zijn dat u met gemak een hoogwaardig brouwsel krijgt!