Deze Philips DiamondClean-borstel is de goedkoopste die er ooit is geweest.


Het is heel moeilijk om te bepalen wat een goede deal is voor een elektrische tandenborstel, omdat de prijzen vaak al vanaf het begin worden opgeblazen. Dus laten we beginnen met dit: dit is een zeer goede deal op de Philips Sonicare DiamondClean.

Officieel geprijsd op £299.99,
Amazon heeft de Philips Sonicare tandenborstel in het kader van de Black Friday-uitverkoop verlaagd tot slechts 89,99 pond – de goedkoopste prijs die de bijgewerkte 2019-versie van de borstel ooit heeft gekend.

We hebben de nieuwste DiamondClean-borstel nog niet beoordeeld, maar de
Sonicare ProtectiveClean 6100 is onze favoriete elektrische tandenborstel die we hebben getest (en is nu voor
en op papier zou de DiamondClean zelfs nog beter moeten zijn als wittinten je prioriteit is.

Er zijn vijf reinigingsstanden – inclusief ondersteuning voor gevoelige tanden en tandvleesverzorging – en hij wordt geleverd met zowel een stijlvolle LED-puck-oplader als een oplaadreisetui. Maar misschien heb je die niet eens nodig, want de batterij gaat twee weken mee, dus je kunt er de meeste vakanties mee doorbrengen.

Hoewel het volledige RRP £300 is, is het vermeldenswaard dat de borstel gewoonlijk niet voor dat bedrag wordt verkocht. Meestal ligt hij rond de £150, en hij is al eens eerder zo laag geweest als £100, maar £90 is echt de goedkoopste prijs die deze specifieke borstel ooit heeft gekend, en hij zou het zeker waard moeten zijn.

Als je niet overtuigd bent, bekijk dan onze ranglijst van de
beste elektrische en slimme tandenborstels die we hebben getest, of onze selectie van alle
beste elektrische tandenborstel aanbiedingen tot nu toe deze Black Friday.

Koop de Philips Sonicare DiamondClean van Amazon

Recent Content