Hoe koel te blijven in de zomer: De beste betaalbare koelproducten


De afgelopen dagen hebben we de temperatuur omhoog zien schieten. En het is nog maar mei. We hebben nog maanden van zomer voor de boeg en (duimen) dat er veel zonnige dagen zullen zijn.

Dit jaar zullen veel werknemers verbannen worden uit de kantoren met airconditioning waar ze aan gewend zijn geraakt. We moeten alles in het werk stellen om onze kantoren thuis zo koel en comfortabel mogelijk te maken.

Britse huizen zijn niet traditioneel gebouwd met warm weer in het achterhoofd, daarom kan investeren in een paar koelproducten voor gebruik rond uw pad dividenden betalen als het gaat om het houden van uw koel deze zomer.

Dus, we hebben een aantal budgetvriendelijke producten afgerond die de bank niet zullen breken op de manier waarop een nieuw airconditioningsysteem zou doen.

Als u een
Prime lid bent, kunt u gratis volgende dag levering krijgen op sommige van deze koelingsproducten. En als uw thuissituatie een beetje te warm is om fan-tastisch te zijn, bekijk dan onze
van de beste ventilatoren van het jaar.

1. HandFan Handheld Nevelventilator

HandFan Handbediende Nevelventilator

Er is veel om van te houden aan deze mini-ventilator. Hij is niet alleen draagbaar, maar heeft ook drie snelheidsstanden en gaat 8 uur lang mee. Er zit ook een waterreservoir bij, zodat je jezelf kunt benevelen wanneer je dat nodig hebt. Hij wordt opgeladen via USB. Wat wil je nog meer
voor £15/US$18?

2. Mission Enduracool Techknit Verkoelende Handdoek

Mission Enduracool Techknit Koeling Handdoek

De Mission Enduracool handdoek belooft af te koelen 30° onder de gemiddelde lichaamstemperatuur.

Je moet hem eerst in water weken, uitwringen en dan drie keer knippen. De handdoek blijft twee uur koel en biedt UPF 50 bescherming tegen de zon.

Het is verkrijgbaar op Amazon voor ongeveer
£23/US$23.

3. Kenley draagbare airconditioner

Kenley draagbare airconditioner

Deze Kenley draagbare airconditioner is momenteel slechts
€26,90, in plaats van €29,90. Het is een klein, draagbaar apparaat dat u op uw bureau of naast uw bank of bed kunt zetten, voor persoonlijke koeling. Hij wordt opgeladen via een micro USB-poort en bevochtigt en zuivert de lucht die u inademt.

Het is op dit moment alleen verkrijgbaar in de UK.

4. Magicool Heet Weer Koelspray

Magicool Heet Weer Verkoelende Spray

De Magicool Cooling Spray bestaat al sinds 1999 en belooft je direct af te koelen. Het is geschikt voor alle leeftijden en tast ook je make-up niet aan.

Het is
onder de £10 en komt in aanmerking voor gratis levering de volgende dag voor
Prime leden.

5. Taylor & Brown Cooling Gel Matras Topper

Taylor & Brown Verkoelende Gel Matras Topper

Hier is een optie om je ’s nachts koel te houden. De Cooling Gel Pad matras topper van Taylor & Brown belooft de temperatuur laag te houden. Je hoeft hem niet in de koelkast te leggen, maar dat kan helpen om het bed nog koeler te maken voor een goede nachtrust.

Het kost
minder dan £30 op Amazon. Alleen verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk.

6. PawPride huisdierenmat

PawPride huisdierenmat

Vergeet uw huisdieren niet! Als de temperaturen stijgen, kunnen onze harige vrienden het moeilijk krijgen. Deze
€ 9,99 met gel gevulde koelmat biedt een toevluchtsoord voor uw huisdier, zodat ze comfortabel kunnen dutten.

Hij is niet giftig (wat je wilt als je huisdier erop gaat kauwen) en koelt automatisch af zodra je huisdier erop klimt. U hoeft het niet in de koelkast te leggen. Het verkoelende effect houdt vier uur aan, waarna het 15 minuten nodig heeft om weer af te koelen. Het zal ook pijnlijke gewrichten en spieren verzachten.

Recent Content