Proscenic lanceert de T21 slimme friteuse

Heeft u een slimme air fryer nodig? Heeft iemand dat? Proscenic gokt erop dat u overgehaald kunt worden tot het idee. Als u wilt weten of ze gelijk hebben, bekijk dan onze
hands-on review.

Luchtfriteuses zijn in opmars als een ongecompliceerd, autonoom, (enigszins) gezondheidsbewust kooktoestel. Ze geven uw voedsel een krokant laagje zonder dat u olie hoeft toe te voegen. Maar blijkbaar heeft iemand het idee gehad dat dit eenvoudige kooktoestel kan worden verbeterd met wat draadloze toevoegingen.

Slimme functionaliteit

De T21 Smart Air Fryer is een app-compatibel apparaat. Zijn slimme functies werken via de gratis te downloaden en te gebruiken ProscenicHome app. De grote verandering ten opzichte van een gewone air fryer is dat de slimme functionaliteit u in staat stelt het koken te plannen. Dit betekent dat u uw airfryer net zo kunt gebruiken als een slowcooker: voeg de ingrediënten eerder op de dag toe en uw eten is klaar als u thuiskomt.

Of niet. Omdat er een veiligheidsprobleem is. Functionaliteit op afstand is echt het meest geschikt voor apparaten die beslist geen brand kunnen stichten in je keuken terwijl je in de trein zit op je woon-werkverkeer.

Omdat het onverstandig zou zijn om een airfryer aan te zetten als je van huis bent, is de functionaliteit op afstand echt beperkt tot het gebruik van je telefoon als afstandsbediening. Dat, of het plannen van een maaltijd die u vrij laat om gasten te ontvangen, te ontspannen of aan het werk te gaan terwijl u in de kamer naast u bent.

Maar voor nog eenvoudiger handsfree koken, hoef je de app helemaal niet te gebruiken. De T21 Smart Air Fryer heeft compatibiliteit met Alexa en Google Home, dus je kunt je diner beginnen met een stemcommando. “Alexa, kook mijn frieten,” zou je kunnen zeggen, op suave wijze, terwijl je tafelgenoten zwijmelen.

Je hebt ook toegang tot online recepten via de app.

T21 slimme lucht friteuse

Productspecificaties en kenmerken

Om eerlijk te zijn heeft de T21 zo’n beetje alles wat je in een airfryer zou willen hebben. Hij heeft een LED-touchscreen en een inhoud van 5,5 liter, wat een comfortabel gezinsformaat is – dat is genoeg ruimte om tot zeven porties voedsel te bereiden, afhankelijk van wat u aan het maken bent. Het heeft ook een vaatwasmachinebestendige, met teflon beklede mand.

Het heeft functies voor plannen, voorverwarmen en warm houden en, zoals de beste digitale kooktoestellen, voorinstellingen. In dit geval zijn er acht voorinstellingen voor het bereiden van verschillende populaire gerechten, zoals friet, pizza en vis.

Air fryer voorinstellingen

Koop informatie

Proscenic heeft van oudsher componenten gemaakt voor bedrijven als Philips, Panasonic en Hitachi en het bedrijf is nu vertakt met een eigen lijn van merkproducten. Onlangs hebben we de
Proscenic P11 snoerloze stofzuiger.

De Proscenic T21 Smart Air Fryer heeft een RRP van £129/ $129 en is beschikbaar om
te koop bij Amazon in het Verenigd Koninkrijk voor £119 en
Amazon US voor $129.

We zullen meer te weten komen wanneer we hem reviewen. In de tussentijd, als u overweegt de aanschaf van een air fryer, check out
onze handige gids met alles wat u moet weten.